Şimdi Ara

SAMSUNG C5212 Hat Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyice araştırıp karar verip SAMSUNG c5212 çift kart destekli yein bir telefon aldım kendime. Ancak bir sorunum var ve bunu paylaşmak istiyorum.

    Telefonu sıfır aldım. güzel ve kullanışlı ikinci hatta kolay geçiş olayını çözdükten sonra daha da kullanımı kolay oldu.

    telefonda tcell ve avea hatlarımı kullanıyorum. Avea da hiç bir sorun yok, karşılıklı net haberleşme mümkün. Ancak turkcell hattımdan görüşme yapmak istediğimde karşı tarafa çok yüksek bir parazit sesi gidiyor. aradığım kişiler parazitten sesimi anlayamadıklarını söylüyorlardı. kendim de deneyerek duruma bizzat şahid oldum. acaba sim yuvalarındamı problem dedim. kartları yer değiştirdim. avea çalışırken turkcell yine parazitli. varsayılan hattı değiştirdim. türkcel i tek taktım. yok... avea her halükarda net ses verirken türkcell sürekli olarak karşıya parazitli ses gönderiyor. arayan için sorun yok ses alışı gayet net. aynı şekilde türkcell hattı üzerinden arandığımda da aynı sorun devam ediyor. karşı taraf parazit deryası

    önce sim kartımın uyumsuz/sorunlu olduğuna karar verdim. çünkü aynı kart eski telefonumda ve başka denediğim bir telefonda net bir şekilde çalışıyordu. bununla birlikte c5212 duos a iki tane farklı numara türkcell kart taktım. aynı problem. kartları tek takıp denedim aynı. yani telefonun türkcell le ilgili bir problemi var. vodafone denemedim. ama yakında alıp onuda deneyeceğim.

    benim düşüncem, Avea 1800 mhz de çalıştığı için sorun yok ancak telefon 900 mhz de çalışan Türkcell ile sorunlu. karşı tarafın aldığı parazit aynı telefonu hoparlöre yaklaştırdığınızda çıkan ses gibi. ama oldukça yüksek, konuşmayı tamamıyla bastırıyor.

    Sizden ricam, bu telefonu kullanan ve benzer sorunu yaşayan/yaşamış olan varsa fikirlerini almak istiyorum. telefonu kaldırıp atmak üzereyim ,bu sorunu bir şekilde çözmem lazım. yardımlarınızı bekliyorum.







  • Bende aynı telefonu kullamıyorum benm hatta turkcell ve avea ama herhangi bi problemim yok
  • İmkanlarım yerine gelince bende almayı dusunuyorum bu cihazdan çift hat olayına göre fiyatı cazip markasıda samsung guzel tasarımlı 1 cihaz kullanan arkadaslara problemsiz kullanım dilerim ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursahosting -- 24 Eylül 2009; 21:26:17 >
  • bu sorun genelde kapalı alanlarda oluyrsa cihzın mikrofonu problemlidir.sevise bırakın..
  • aynı telefon bende var vodafone ve avea kullanmıyorum avea genelde sorunsuz ancak vodafonda bazen hiç ses almama durumu oluyor tavsiyem boşa yorma kendini turkcell iletişim merkezlerinden birine uğra durumu anlat.sonucuda bildirirsen seviniriz
  • merhaba bende bu telefondan aldım çok iyi fakat bende başka bişiyle karşılaştım.
    telefona kulaklık takılı iken gelen aramada telefonun melodi sesi kulaklıktan gelmiyor.
    eğer bunun bi ayarı filan varsa yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.