Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.025
Cevap
31
Favori
101.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haplo

    IPS'lerin zulmü nerede hocam? Bildiğim kadarıyla VA'ların renkleri daha parlak, daha canlı oluyor ama gerçek renklerden de uzaklaşıyor bir yerde yanlışım yoksa.

    Gerçi ne alırsam alayım TN'den de iyi olacaktır diye düşünmüyor da değilim ama bir şeyi aldık mı 10 yıl kullanan cinsten olduğumuz için almışken memnun da olayım istiyorum.

    Bir de ölü piksel şans işi demişsiniz ama satıcıların da ölü pikselsiz yani ayıpsız ürün satması onların kanuni sorumluluğunda olan bir şey değil mi? Bir arkadaş "üç kutu açtırdım üçünde de ölü piksel vardı ölü pikseli en köşede olanı aldım" demiş yorumlarda; sanki ölü pikseli olan tüm bozuk modelleri bize göndermişler ya da "Türkiye'de biz bunu satarız" diyerekten ölü pikselli modelleri belki de daha ucuz diye özellikle ithal etmişler algısı yarattı bende. Ölü pikselleri olağan olarak kabullenmek yeni normumuz olmamalı bence.

    @denoboicreamer
    Ben mi yanlış görüyorum, "hemen al" yazıyor altında?https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-lc27hg70-27-1ms-mprt-144hz-freesync-hdr-qhd-curved-qled-gaming-monit%C3%B6r-1181647.html

    Alıntıları Göster
    Hocam elektronik alet başlıbaşına şans işi bana göre. Ölü piksel olayı ise garanti kapsamında zaten; fakat iade et paranı bekle sonra yine al bekle mevzusu yüzünden şans işi dedim. Yani alırsın sorunsuz alet çıkar kullanırsın bir ömür, alırsın ölü piksek çıkar iade edersin gelen de yine çıkar. İnsanın tadını kaçırır bu durum.

    IPS'te film izlemek neden zulüm? Karanlık sahnelerde arkadan ışık vuruyomuş hissi ve hiçbir zaman cam gibi siyah verememesi yüzünden. Bu monitör ile cam gibi siyah görüyorum ben ve renkler IPS'ten daha canlı evet. Doğru kalibrasyonla IPS'e yakın doğruluk alınabiliyor. Renkler %100 doğru olmalı gibi bir takıntım da yok sonuçta baskı yapmıyorum :) Evde eğlence odaklı kullanıyorum.




  • Hocam dogru mu yaptim bilmiyorum ama 2. Yi aldim. Bir tanesini 15 once almistim hala kargolamadilar. İkisinden hangisinde olu piksel vs cikarsa geri gonderecegim. 15 lira express kargo parasi odedim bir de. Umarim magdur etmezler.

    Cok tesekkurler haber icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V1CT0RY

    2.850 TL şu an.

    https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-1ms-144hz-display-2xhdmi-freesync-2-hdr600-qhd-curved-qled-monitor-p-HBV00000BA2EM
    Haber için çok teşekkürler hocam.

    Ben de kaptım 1 tane.
  • Ben de siparis ettim bir tane. Umarim pisman olmam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denoboicreamer

    Hocam dogru mu yaptim bilmiyorum ama 2. Yi aldim. Bir tanesini 15 once almistim hala kargolamadilar. İkisinden hangisinde olu piksel vs cikarsa geri gonderecegim. 15 lira express kargo parasi odedim bir de. Umarim magdur etmezler.

    Cok tesekkurler haber icin.
    İlginç bir taktik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Link için teşekkürler hocam renk kalibrasyon ayarı ile kontrast ve keskinlik arıyordum aslında.

    Bu arada Hepsiburada fiyatı şu an çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın
  • Ben hala kararsızım, sistemim bu ekran için yeterli mi onu da çok kestiremiyorum.

    24" 1080p monitor + i7-4790k işlemci + rtx 2070 nvidia ekran kartı mevcut. İşlemciyi bu sene güncellemeyi düşünüyorum gerçi. Monitör 40 - 80 fps arasında gecikmenin arttığını söylemişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 17 Mayıs 2020; 19:12:39 >
  • R.Rheme kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,memnun kalacaksınız emin olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim, sag olun. Umarim olu piksel ya da isik sizmasi cikmaz.17.3 laptopi bagladiktan sonraki aradaki o farki asiri merak ediyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • duvara nasıl monte ediyoruz bu monitörü bilen varmı ? kutusundan yuvarlak bi braket cıktı ama onu nasıl neşekilde kullanacağımız yazmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rheme

    Tesekkur ederim, sag olun. Umarim olu piksel ya da isik sizmasi cikmaz.17.3 laptopi bagladiktan sonraki aradaki o farki asiri merak ediyorum..
    Hocam eski nesil laptoplar 2K'ya çıkamıyor. Sizin ki yenidir umarım.


    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 17 Mayıs 2020; 20:9:9 >




  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Hahaha sorma ya. Biktim cidden su monitor islerinden. Evde 3 tane var tek bir taneye indirip rahatlamak istiyorum artik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Yeni de 2K kaldiracagini sanmiyorum. Biraz da gelecege yatirim olmasi icin aldim bu fiyatlarda 27 inch 1080P alcagima bunu tercih ettim.. Ekran kartim 1660Ti kaldirmaz muhtemelen 2K..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyiymiş yanlız ha, 60FPS'de giriş gecikmesi varmış zırvası yemeyince bu defa mevzu 40-80FPS arasına dönmüş. bu da yemezse kulaktan kulağa oynaya oynaya "120FPS'den aşağı giriş gecikmesi varmış yhaaa" goygoyuna değin varır herhalde ucu bucağı.
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim, boş laf yapma. Ben monitörü almak isteyip araştıran biriyim ve söylediğim şeylerin hepsini inceleme sitelerinde görüyorum. 60hz olayını söylemeye gerek yok, tüm inceleme siteleri zaten bunu söylemiş. 40-80 hz olayı da yine şu inceleme sitesinde bulabilirsin. "https://www.displayninja.com/samsung-c32hg70-review/"
    "Now, if your refresh rate is around 40 – 80Hz, the Standard overdrive is simply too aggressive and it will causes inverse ghosting. So, it’s not recommended to use the monitor at 60Hz if you have a console.

    On PC, when your FPS rate is around 40 – 80FPS, you should disable FreeSync and use a fixed refresh rate of 144Hz instead if you get excessive inverse ghosting. It will vary across different games."
    Yani burada insanlar elindeki parayla alabileceği ve kendisine uygun monitörü arıyor ve herşeyi bilmeye hakkı var. Senin amacın ne? Bu monitörün eksilerini konuşmak yasak mı? Ben eğer alırsam bunları bilip alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Olumsuz yonleri nedir hocam ben anlayamadim pek yanlis mi yaptim alarak aciklayabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Rheme kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey demek zor, alacağınız her monitörün muhakkak eksi yönleri vardır, bunları bilerek alırsınız. Bu monitör fiyatına göre iyi bir monitöre benziyor. Aldıysanız gönlünüzü ferah tutun.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    hocam bu 32 inç için yayınlanmış bir inceleme. Bir çok sitede rtings dahil 27 inç daha başarılı denilmiş. Siz 32 inçliğini mi düşünüyorsunuz. Bu arada değerlerin tolere edilebilir olduğunu da vurgulamışlar. Kısaca bu konularda bu kadar hassas bir göze sahipseniz bu fiyat aralığında bir modele neden bakıyorsunuz onu anlamadım :)
    Bu monitörün fiyat olarak rakibi bile olamayacak olan GİGABYTE AORUS AD27QD karşılaştırmasına da bir bakın. 2 katı fiyatına rağmen değerler 27hg70 başarılı.
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    27" 32 inç den daha başarılı, dediğiniz gibi inceleme siteleri de bunu belirtmiş ama bahsettiğim sorunlar 27" de olduğunu söylüyorlar. Fakat sizin de dediğiniz gibi bu fiyata gayet iyi bir ürün ve biraz da ben takıyorum galiba :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.