Şimdi Ara

Samsung buzdolabı ayağı kırık geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    kliksa dan aldığım, horoj lojistik ile teslim edilen, samsung buzdolabım ayağı kırık geldi. modeli samsung rt46h5340sl kapak menteşesinin altına monte edilmiş bir ayağı var. bu ayak içine göçmüş resen menteşe kısmında da çok az bir yamukluk var gibi geldi. akşam resimlerini çekerim. ayak okadar yamuk ki çarpmayla falan olamayacak kadar yamuk siyah plastik kısmı acaba üretim hatası mıdır? (eğri büğrü erimiş gibi)

    Servis dün kuruluma gelmiş ben evde değilken. 2-3 dakikada kutudan çıkarıp fişe takım tamam bu deyip çekip gitmiş. evdekiler kapak açılırken buzdolabının ileri geri gittiğini yere sabitlenmediğini söylediler. bende eve gittiğimde sabitlemek için ayaklara baktığımda ayaklardan bir tanesinin nerdeyse 45 derece yamulmuş olduğunu gördüm. ayak buzdolabına dayanmış ve hiçbir şekilde kıpırdamıyor.

    Evdekileri ayaklarını kontrol edin diye 10 kere uyarmıştım ama onlarda doğal olarak baktık ama bir yamukluk olduğunu anlamadık, o şekilde olması gerektiğini düşündük dediler.

    bugün sabah 4447711 i aradım servis kaydının açık olduğunu servisi telefonla arayıp haber vereceklerini söylediler.



    Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. iade yada değişim istemiyorum ilk etapta bu ayağı ve menteşesini değişseler bana yeter. Çünkü bu süreçlerle uğraşacak ne yazık ki vaktim yok.

    bu bağlamda sorum bu ayak yamulması buzdolabının ana parçalarına da hasar vermiş midir? dolabın alt kısmında hayati parçaları varmı ? uzun vadede çalışmasında bir problem olur mu? bu parçayı menteşesiyle beraber servis evde değiştirir mi?

    sıfır ürün almışsın değişim talep et diyeceksiniz ama yeni geleninde sağlam geleceğinin garantisi yok ve gerçekten onu takip edicek hiç vaktim yok.







  • Servis ile görüştüm kurulum talebinizi kapattık, tekrar arıza kaydı açın diyerek bir gün daha başlarından savdılar.

    Çağrı merkezini aradım, servis tekrar gelip kontrol edecek kullanıcı kaynaklı bir bozukluk ise onarım tarafınıza fatura edilecek dediler.

    ben hayatımda böyle rezalet görmedim. ben kurulumu bir önceki gün yapılmış yerinde duran dolabın ayağını, nasıl olur da içine göçecek kadar kırabilirim.

    @candogan62 bu dolabı taşıma esnasında, atarak falan kırdılarsa dolabın çalışmasında büyük bir problem oluşturur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 11 Eylül 2014; 16:00:32 >
  • Samsung ve lgnin servislerine düşmeye gör. Allah yardmcnz olsn.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.