Şimdi Ara

SAMSUNG B550 Serisi MKV & DIVX desteği aktifleştirme!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
44.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahipfbb

    Teşekkürler baykaya, ben hepsine birden basıyormuşum hakkaten, şimdi oldu. Oldu da bir iki sorun var, fullhd bir görüntüyü açtım(microsoftun sitesinden indirmiştim) onu 16:9 göstermior 4:3 oranında gösteriyor ve desteklenmeyen ses uyarısı veriyor. biliyorsan yardımcı olursan sevinirim, Ha birde tvnin açılış süresi uzadı bu normal mi. fotosunu ekliyorum.


    bu sorunun aynısı bendede mevcut aynı videolardan bende ındırdım mıcrosofttan deneme ıcın. 4:3 gosterıyor bırde desteklenmeyen ses uyarısı verıyor. 40B750 benım televızyon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iatros -- 24 Kasım 2009; 23:03:08 >
  • microsoftun sitesindeki fulhd filmlerin çözünürlüğü 1920X10280 değil, 1440X1080 ondan olsa gerek 4:3 göstermesi, normal hd görüntüyü tam ekran gösterdi. ama ses sorununu çözemedim.
  • Arkadaşlar bende iş yeri için 26B460 aldım acaba bu model içinde aynı şeyler geçerlimidir, mkv vs. diğer formatları oynatırmı, şu anda haci diski veya usb belleği taktığım zaman tanımıyor, servis menüsünede girdiğimde arkadaşların yazdığı ayar menüleri yok, yardımlarınızı bekliyorum, ilgilenen arkadaşlaa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HWA@zaza

    Arkadaşlar bende iş yeri için 26B460 aldım acaba bu model içinde aynı şeyler geçerlimidir, mkv vs. diğer formatları oynatırmı, şu anda haci diski veya usb belleği taktığım zaman tanımıyor, servis menüsünede girdiğimde arkadaşların yazdığı ayar menüleri yok, yardımlarınızı bekliyorum, ilgilenen arkadaşlaa şimdiden teşekkürler.

    bu modelin yazılımı galiba farklı ve fulhd değil, sanırım aynı yöntem bunda sökmez gibi, başka yöntemler denemek lazım. servisle görüşsen iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahipfbb -- 25 Kasım 2009; 22:15:03 >
  • valla ben yapamadım
  • WISELINK MOVIE" böyle bir menu bulamadım..
  • arkadaşlar daha öncede yazmıştım 32b550 var bende ve servis menüsünde model olarak sadece 650 çıkıyo seçiyorum ama movie kısmı çıkmıyo usbde.birde 32b553 var arkadaşımda onda herşey var b650 b750 ub6000-7000-8000 istediğmi seçip usbden mkv açıyorum peki bu 553 ün yazılımını alıp kendi 550 me nasıl yüklerim.
  • arkadaşlar ben gene yazayım b553 ün yazılımını indirdim birkaç saat içinde b550 ye yükleyecem inşallah olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ookten

    arkadaşlar ben gene yazayım b553 ün yazılımını indirdim birkaç saat içinde b550 ye yükleyecem inşallah olur.

    nerden indirdin b553 ün yazılımını, linkini verirmisin. bu arada oldumu senin tv ye?
  • http://www.samsung.com/tr/support/download/supportDownMain.do

    buradan indirdim modeli yazarak.ama b550 ye yüklenmedi usb de yüklenecek dosya yok diyo.sonra b550nin yazılımını indirdim gene aynısını yazıyo.b553 ün denediğimde ise gayet güzel yükleniyo canım sıkıldı bu duruma çözmek lazım ama bişekilde.
  • bu işlem samsung b 530 larda olu yormu sayın arkadaşlar...
  • samsung b530 sadece servis usb si var ondada denedim gene usbinin içindeki yazılımı görmüyor.
  • Benim tvnin (b553) yan tarafında usb ve 4. hdmi girişinin üstünde farklı bir giriş var, adı COMMON İNTERFACE diye bi giriş, disket girişine benzer bi giriş, acaba servis girişi bu giriş mi ki. Sizin modellerde de var mı, sorun bundan olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahipfbb

    Benim tvnin (b553) yan tarafında usb ve 4. hdmi girişinin üstünde farklı bir giriş var, adı COMMON İNTERFACE diye bi giriş, disket girişine benzer bi giriş, acaba servis girişi bu giriş mi ki. Sizin modellerde de var mı, sorun bundan olabilir.



    teledunya için modul kart girişi....
  • arkadaslar bende uzun arayıslardan sonra aldım 46b551 ..umarım pisman olmam 650 serilerinden almadıgım için..birsey sorucam sizlere siz şimdi usb den filim seyretmek için ugrasıyorsunuz ya, peki bunu dvd dvx gibi usb li playerlar dan seyredilse problemsiz daha rahat olmazmı, yada tv den usb ile seyretmenin + bir fonksiyonu varmı, çünkü goruyorum ki yazılımı bozma garanti dısına cıkam gibi riskleri de var.. fazla bilgim yok da o yuzden soruyorum size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engincan1976

    arkadaslar bende uzun arayıslardan sonra aldım 46b551 ..umarım pisman olmam 650 serilerinden almadıgım için..birsey sorucam sizlere siz şimdi usb den filim seyretmek için ugrasıyorsunuz ya, peki bunu dvd dvx gibi usb li playerlar dan seyredilse problemsiz daha rahat olmazmı, yada tv den usb ile seyretmenin + bir fonksiyonu varmı, çünkü goruyorum ki yazılımı bozma garanti dısına cıkam gibi riskleri de var.. fazla bilgim yok da o yuzden soruyorum size



    konuyu uzun suredir arastiran ve takibeden biri olarak cevabim;

    keske 6 serisinden bir TV alsa idin..

    Ama belki sanslisindir, eger yazilimin T-CHLXX seklinde ise yazilim degistirerek USB den Video dosyalarini oynatma sansin olabilir..

    yazilimini gormek icin servis menusune girmek ve bakmak gerekir.

    bunun icin info, menu ve mute tuslarina sirasi ile cabucak basmak sonrasinda da power tusu ile tv yi acmak gerekir.

    orada ekranin ortalarina gelen bir yerde yazilimin dosya adi ve versiyon numaralari gorulecektir.
    Yazilimin T-CRLXXX gibi birsey ise sanssizlar kervanina dahil oldun demektir.
    Henuz care bulunmus degil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 11 Aralık 2009; 13:07:31 >




  • buarada bir durum canımı sıktı az daha para vereydim de oylesini mi alaydım diyorum;
    aldıgım46b 551 modeli 50 hrz, hareketli sahneli filim seyrederken büyük ekranlarda belirgin bir fark oldugunu soyluyorlar ne dersiniz arkadaslar, elektrik tüketimi de 240 w diyor aylık nekadar faturaya yansır dersiniz, cunku 620 modelinde elektirik 180 w yazılmıs.. hala iade sansım var ama kararsız kaldım 46b551 kullanan arkadaslar yardımcı olsanız endişelerim konusunda ?
  • Selam arkadaşlar.Uzun süredir bu formlarda dolaşıyorum.Kafamda bir çok marka ve model vardı.Şimdi ise marka olarak samsung da karar kıldım.Ama bu kezde modeller kafamı karıştırdı.Samsung LE 32B 530-550 551 ve 650 modelleri arasında gidip geliyorum.Sanırım 530 ile 550 arasında pek fark yok gibidir.Bu dört modelden hele hele 650 yi elersek bu üç modelden hangisini tavsiye edersiniz.Bu üç modelin kendi aralarında bariz olarak farkları nelerdir.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap verirse benim gibi kararsız kalan kişilere rehberlik etmiş olurlar saygılarla....
  • aldıgım46b551 i geri verdim, 50 hrz olayına taktım ben :) 2 800 para ver git kocaman tv de 50 hrz al...hocam sende alacaksan 100 hrz al derim 72 ekrandan sonra hareketli sahnelerde fark ediliyor bu hertz olayı denıyor.. sen bilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engincan1976

    arkadaslar bende uzun arayıslardan sonra aldım 46b551 ..umarım pisman olmam 650 serilerinden almadıgım için..birsey sorucam sizlere siz şimdi usb den filim seyretmek için ugrasıyorsunuz ya, peki bunu dvd dvx gibi usb li playerlar dan seyredilse problemsiz daha rahat olmazmı, yada tv den usb ile seyretmenin + bir fonksiyonu varmı, çünkü goruyorum ki yazılımı bozma garanti dısına cıkam gibi riskleri de var.. fazla bilgim yok da o yuzden soruyorum size

    usb li dvd player'ların hiç birisi mkv oynatamıyor ama tv de çok rahat oynatabiliyor tv deki optik çıkışıda amfiye bağlayıp 5.1 ses alabiliyorsunuz ve süper oluyor sadece arkadaşların yazdığı sesi desteklemiyor dediği dts formatlı filmler okadar normal dolby digital ses leri çok rahat oynatıyor ama ben bunların hiçbiriyle uğraşmam derseniz mkv oynatan media playerlar var onlarda 250,300 lira dan başlıyo ben çok memnunum televizyonumdan zaten sadce 720p ve 1080p mkv izlediğim için bi problem yaşamıyorum bazı filmlerde görüntülerde boyut ufak oluyo onuda tools tuşuna basıp ordaki görüntüyü sığdır diyoruz orjinal boyutunda kalırsa ufak gösterir




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.