Şimdi Ara

Samsung almayı düşünenler iyi düşünsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yetkili servisten aradılar ve ürününüzde yazılım sorunu vardı. Yazılım atıldı alabilirsiniz dediler. Almaya gittim servis fişine baktım yazılım arızası giderildi yazmıyor. Kendiliğinden kapanma ile ilgili hiçbir işlem görünmüyor. Gişedeki çalışana sordum kendiliğinden kapanma ile ilgili bir işlem yapıldı mı diye. O da evet yazılım atıldı dedi. Neden servis fişinde yazmıyorsunuz bu işlemi diye sordum. O da daha yetkili birini aradı ve sordu. Telefondan ve gişedeki kızın konuşmalarından ne konuşulduğu anlaşılacak tondaydı, yetkili, kaçıncı kez servise geldiğini sormuş olmalı ki? Çalışan bayan 5. kez servise gelmiş dedi. O zaman servis fişine bir şey yazmayın dedi. Sizce sebebi ne olabilir? Ben söyleyeyim 4. servis işleminden sonra sorun çözülmezse telefona değişim vermek zorundalar ondan. Değiştirmemek için yaptıkları işlemi gizliyorlar. Sonra servis müdürüne gittim, durumu anlattım elemanı aradı sordu. Evet dedi yazılım sorunu vardı giderdik dedi. Servis yetkilisine mavi kalemle el yazsıyla yapılan işlemi yazdırdım. Değişim ümidim vardı, çünkü 5. kez seviste işlem görüyordu telefonum fakat eve geldiğimde gördüm ki, 2. seferden sonra yapılan işlemler servis fişine yazılmamış. ... İşin açığı ben de servis fişlerini hiç kontrol etmiyordum. Bana şifai olarak şu işlem yapıldı denmiş ama servis fişinde arıza görülmedi yazılmış. İşte bu olay Samsung’un bakış açısını gösterir. Koskoca marka bir değişimden kaçmak için ayak oyunları yapıyor. Karar ve yorum sizin arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci9 -- 16 Ocak 2014; 12:26:14 >







  • Bunu içine sindirerek yapan tiplerin hayatta her alanda başkalarına her türlü çakallığı rahatlıkla yaptığına eminim. İnsanda onur kalmayınca para için herşeyi yapıyor. Sıkıştırınca da ekmek parası abi diye yırtmaya çalışırlar.
  • Çocuklarından çıkar umarım
  • aslında samsungla alakalı deıl bu konu ordakılerle alakalı samsung kullanıcısı deılım hatta samsung sevmem ama bu konuyu samsunga vurman bıraz mantık dışı olmuş konu başlıgına bu yorumum neyse ordakıler halıyle samsung çalışanı oluyor onlar yapması gerekenı yapmamış insan olsalardı zaten senı ugrastırmazlardı türkiye samsung yetkili servisi ciddi anlamda sorunlu kışılerden oluşuyor telefonunu sağ almışsın onada şukret forumda konu açılıyor adam servıse verıyor samsung servısıne telefonu tamır edıp çızıp verıyorlar ve bız yapmadık dıyorlar bu tur konular az gormedım bu forumda
  • Bu sorun tek bir yetkili serviste yaşanmadı. Farklı 2 şehirde yetkili servise başvurdum. Tavır ve zihniyet ortalama benzerdi.Bazı arkadaşların hassasiyetini anlıyorum ben de genel olarak Samsung'u töhmet altında bırakmak istemem. Fakat bu tür yaklaşımların başka bir izahı yok. Bu servis görevlileri yukarıdan yani samsung genel merkezinden baskı gördükleri için değişim yapamıyorlar bence. Demek ki Samsung markasının genel anlayışı bu, değişim yapmamak için müşteriyi oyalayın, işi yokuşa sürün, caydırın, unutturun ancak son nefeste değişimi yapın diyor ki yetkili servisler böyle davranıyor.Yani problemin kaynağı bence yine Samsung markasıdır. İnşallah işiniz düşmez ama Samsung yetkili servisine giderseniz beni daha iyi anlarsınız.
  • bu büyük firmalar gerçekten işin cılkını çıkarıyorlar iyice , bir telefonu değiştirmemek için ne taklalar atıyorlar , ama yinede halk bunların ürünlerini kullanıyor , böyle birşey gördünmü o firmadan bağını koparacaksın , hiç bir ürününü almayacaksın , satın almaya gelince müşterimiz başımızın tacı , para verildikten sonra sen kimsin birader , müşteri falan tanımıyoruz biz hesabı oluyor..
  • Kutusundan arızalı çıkan ürünü birebir değişim için servise bıraktım.Servis,merkez ve çağrı merkezi arasında maymuna çeviriyorlar insanı.Hala daha Samsung merkezden onay bekliyormuş servis.Kutudan arızalı çıkan ürünün ne onayıdır bu bilen yok.
    dünya kadar paraya bozuk cihaz satsınlar ve değişmek için de umursamasınlar.Tam bir rezalet.Bugüne kadar samsungu çok takdir ediyordum ama artık bunlara da güvenim kalmadı.
  • Teknolojik aletler biraz şans işidir bazen bozuk çıkar çok uğraştırır sizi burda servis tabiki ayıp etmiş . Bu servisler taşeron firma gibi çalışmıyolarmı , daha üst makamlara şikayet edin derim.
  • Hocam bırakın üst makamı falan. Tüketici Hakları Hakem Heyetine gidin direk. Bir başvuru formu doldurup elinizdeki belgelerin fotokopilerini bırakıyorsunuz en fazla üç aya kadar paranızı söküp alıyorlar. Ben Türkiye'nin en büyük online alışveriş firmsı diye geçinen malum siteden paramı çatır çatır aldım. Hem de avukatları üç kere arayıp bilgi verdiler. Bırakın onlar sizin peşinizde koşsun.
  • Ben de tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum. Servis fişlerinin bazılarında arıza görülmedi diye yazdıkları için belki sonuç alamayacağım fakat en azından onların klasörüne bir dava daha eklenmiş olacak... Gözü kapalı Samsung alan vatandaşlarımızı da en azından bu sorunlara karşı uyarmış olacağız.
  • Teknosa extra bulunan bir avm den galaxy s4 satın aldim 5 ay önce tam 2 adet 0 kutu degistirdim aninda. Aciyoruz kamera resetliyor. Digerini aciyoruz kulakliktan cizirti geliyor falan en son yeter ulan almiyorum diyecektim ama ucumcusu saglam cikti aldim. Alirken kontrol edin her seyini acin tel gorusmesi yapin 3g li falan ekranda bad pixel varmi bakin. Yoksa sizi sorumlu tutarlar, servis yolunu gozlersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin arızalı veya sahte para verme şansınız yok ama kutu içindeki cihazdan emin olamıyorsunuz,bozuk da olabiliyor kırık da.Bence de artık arkadaşın dediği gibi satın alınan yerde açıp iyice incelemek gerek en azından bariz bir hata varsa boşu boşuna uğraşmamış oluruz.
    Salt bir para iadesini çözüm gören arkadaşlara ben katılmıyorum.Biz o kadar gün telefonsuz kalıyoruz vaktimizi telefonlarda çürütüyoruz hatta servise gidip ürünü bırakıyoruz tüm bunların da maddi bir karşılığının olması gerekli.Veya hatallı/arızalı çıkan ürünler için birebir anında değişim yapacak bir system geliştirilmeli.
    sanayi bakanlığı tüketicilerin taksitlerini kısıtlamasını biliyor biraz da üreticilerin "ayıplı mal" satma konusuna da kısıtlama getirse ya...
    Mevcut mevzuata gore size cep telefonu kasası içine lahana yaprağı koyup satsalar siz yine ful bir servis prosedürüne tabi tutuluyorsunuz.günlerce haftalarca parasını verdiğiniz ürünü bekliyorsunuz.
    Burada bir mağduriyet doğuyor bu işin çözülmesi gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_mask -- 17 Ocak 2014; 11:02:22 >




  • İste bu yuzden internetten alisveris yapiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster internetten alın ister mağazadan ama kronik sorunları olan telefonlardan uzak durun. Sinirlerinizi bozuyor. Hele marka bu problemi sahiplenemiyorsa resmen telefonu kırmak geliyor içinizden ki ben öyle yaptım :))
    Garanti süresini doldurmadan değiştirdiğim tek telefon Samsung'un oldu. Samsungun kronik sorunları yüzünden LG G2 aldım inşallah sorun yaşamam. Bir daha Samsung'un hiçbir ürününü almam.
  • neden pes ediyorsun? en azından şikayet var sitesine durumu yazabilirsin belki bir çözüm gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnfssr

    neden pes ediyorsun? en azından şikayet var sitesine durumu yazabilirsin belki bir çözüm gelir.

    Şikayet vara 3 kez yazdım sonuç çıkmadı. Bana cevap olarak: başka bir servise götürün dendi. Halbuki ben farklı servislere götürmüştüm. Öyle bir durum ki benim gibi binlerce kişi aynı sorunu yazmış ve Samsung çıkıp da herkes şikayetçiyse bu telefonda bir kusur olabilir demiyor. Oyalıyorlar, caydırıyorlar, ayak oyunları ve hileye bile başvuruyorlar. Açıkçası amaçlarına ulaştılar ve beni caydırdılar. İşimiz gücümüz var zamanımızı bu telefona harcayamıyoruz.
    Ben olaya olumlu tarafından bakıyorum en azından bu süreç bana bir daha samsunga bulaşmamam gerektiğini öğretti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.