Şimdi Ara

Samsung alacağıma pişman oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben samsung s5610k cep telefonu aldım ve telefonum aldığım aydan itibaren kendiliğinden kapanıyor. Kocaeli ve Bursa olmak üzere 2 büyük şehirde farklı toplam 5 kez yetkili servislere götürdüm. Yazılım atıldı, anakartı değiştirildi ama nafile sorun çözülmüyor. Üstelik telefon servise gide gele çiziklerden haritaya döndü. Forumlardan araştırdığımda bu serinin çoğunda aynı arıza oluyormuş. Telefonu servisten alıyorum eve varmadan yeniden kapanıyor. Yetkili servislerin çözüm önerilerini ise paylaşsam karikatürlere konu olur. Örneğin: Servisin biri Telefona hafıza kartı takmayın ondan kapanıyor demişti.(Hafıza kartı yuvası aksesuar olarak yapıldı heralde), başka bir servis No tuşuna uzunca basmayın ondan kapanıyordur demişti :)) vs. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Samsung gibi bir firma bir türlü değişim yapmıyor arkadaş. Garanti süresini doldurmak için oyalıyorlar. Samsung merkezini her aradığımda başka bir servise götürün diyorlar. Düşünün başka şehire götürdüm halen başka servise git diyorlar. Bence Samsung alan arkadaşlar dua etsinler telefonlarında arıza çıkmasın yoksa kesinlikle satış sonrasından hayır yok. Bana önerisi olan varsa lütfen paylaşsın.







  • Hocam servis fişleri durmuyor mu? Teknolojik cihaz aynı sebepten dolayı teknik servise giderse değiştirilmek zorundadır. Saolsun vestel televizyonumuz bizi baya uğraştırmıştı 6 olmadan değiştirmediler.
    Bu değişim durumu telefonlarda yok mu bilmiyorum ama olması lazım, çünkü tüketici heyetine sorduğumda televizyon olarak değilde teknolojik ürün demişlerdi.

    Başka servise götürme aynı servise 3 kez gönder eğer 3ünde de sorunu kabul edip şunu yaptık bunu yaptık diye sana bilgi verirler 4.üde değiştirmeleri lazım
  • bakırköy Beylikdüzü eski Telpa samsung ortaklığı seyrantepe tarafındaki bu servislerin hangisine gitsem en az 1 kişi bu telefonu getiriyor yada götürüyordu sürekli bi şikayet var bu telefon için telefonu direkt değiştirtin ;)
  • 3 tane kullandım herhangi bir sorun yaşamadım sadece ilk aldığım yapmıştı bir kaç kere kapanma ama çok nadir oda 3g modunda edgeye alınca sorun yoktu bu telefonu alıyorsunuz siyah rengini alın siyah renk en son çıkanı yazılımı en güncel kesinlikle kapanma diye bir sorun asla yok siyah renkte gri olan eski versiyon
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Şimdi elimde 3 adet servis fişi var. Bu tarz bir sorun yaşayacağımı tahmin etmediğim için ilk götürdüklerimi saklamadım. Bu elimdeki fişlerle tüketici haklarına gitsem değişim çıkar mı? Neden Samsung bu model için işi bu kadar yokuşa sürüyor. Onlar da biliyor ki bu seri hatalı veya kusurlu. Biraz yapıcı davransalar olmaz mı?
  • Samsungun telpa ile yollari ayrildi kalite iyice dustu. Benim samsung maceram soyle


    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85063799&p=1#85579617

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin adınıza sevindim. Olumlu bir sonuç almışsınız. ama emin olun ki genel merkeze gitmeseydiniz asla değişim onaylanmazdı. Şimdi ben bursa'da yaşıyorum oraya gitmem zor tabi. Fakat burada asıl sorun markanın olaya bakış açısı ve algıdır. Algı caydırmak ve müşteriyi hakkından vazgeçirmektir bence.
    Mesela Dell laptop almıştım. cihazı kullandım ve 1 ay sonra cihazda çok zor farkedilecek boyutta bir ölü piksel gördüm. Dell ile bağlantı kurdum inanın hiçbir soru sormadılar bile. Değişim dediler 15 iş günü içerisinde yeni cihazınızı buradan alabilirsiniz dediler. Samsung olsa bu durumda işi yokuşa sürerdi ve en sonunda size lanet olsun ben ölü pikselle kullanmaya razıyım dedirtirdi.
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda görüşlerinizi alacağım. Ben bu sorunlu telefonu servise götürdüm 3 gün sonra sorun çözüldü diyip teslim ettiler, fakat 10 gün sonra tekrar kendiliğinden kapanmaya başladı telefon. Tekrar servise götürdüm bilmem kaçıncı gidişim olduğu için gerçekten çok sinirliydim. Sinirden sim kartımı çıkaramadım. Yetkili serviste gözümün içine bakıyor, ver biz çıkaralım demiyor ve Sim kartımı çıkarıp Telefonu teslim ederken sim pedi kırıldı.(Telefonun Sim kart yuvası)sim pedi için 40 tl ücret istediler benden.Şimdi sim pedi ücretini benim mi ödemem lazım servisin mi? Tamam kabul sim pedi benim elimde kırıldı. Fakat 15 günde bir servise gelen ve ısrarla sorunu çözülmeyen telefonda servis içerisinde ve yetkili servisin gözünün önünde oluşan bu hasarlarda servisin hasarı telafi etmesi gerekmez mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci9 -- 14 Ocak 2014; 11:55:05 >




  • Not: Bu sefer ki serviste herhangi bir hafıza kartı takmayın telefona, bundan kapanıyor dedi :))) yani telefonun 100 mb olan dahili hafızasıyla yetinmelisiniz dedi :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci9 -- 14 Ocak 2014; 11:57:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.