Şimdi Ara

Samsung açıkladı: Galaxy Note 10'da neden kulaklık girişi yok? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
12.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ama Oneplus 7pro ya bak ekrani 90hz, note 10 nun ekranindan bile yükseklerde, utan note10 utan yerin dibine gir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YüksekFrekans

    Farkıdamısınız yıllardır cep telefonu dünyasında bir gelişme yok azcık daha azcık daha hızlı da hızlı telefon , kameralar çıldırmiş 100mpler 5 değil 20 kameralı telefonlar yakında..Keriz mi yok dünyada nasıl olsa.
    Steve jobs vefat ettiğinden beri bir sıçrama yaşanmadı telefon dünyasında.Nerde o apple ın tuşlu telefondan ilk dokunmatik telefona çağ atlama aşaması.
    Hala note 2 n7100 kullanırım.Tam 5 tane kaybettim gene note 2 aldım.
    İkinci eli 300tl ninde altına düşmüş.Arkadaş alın kullanın yıllarca.
    Bir iki kere apple ürünü denedim.Valla animasyonlar kaymak gibi takılmadan kasmadan geçişler takdire değer.Ama ben napıyım android deki destek olmayan telefonu.Fiyatlar da dedirtiki iki akıcı animasyon için 2300 tl daha verirmisin.Onada hevesimiz kaçtı.
    Global olarak dünyada telefon satışları gerileridi.Doydu halk diyorlar hadiya sen yenilik çıkaramadığın için satamıyor olmayasın.Bir katlanır telefon furyası başladı , teknik nedenlerle hiçbizaman tam oturmayacak.Kullanışsız ne yarara geldiği belli olmayan bir teknoloji.Kasa kasa altlarına ettiler gene beceremediler.Beceremeyeceklerde.
    Telefonların teknolojik gelişmeysiyle ilgili yenilikçi tüm fikirlerimi kendime saklıyorum.Sanki millet sıradaydı fikirlerim için.Neyse...
    Bir anket yap bi kullanıcılara sor dimi neye ihtiyaç var.Önerileriniz nedir.
    Restorana gittin canın et yemek istiyo ama nasıl bir şekilde tahmini beklentin belli garson sana menünün en pahalı yemeğini vermek için şişiriyoda şişirıyo.Zoraki pazarlamadan canın sıkılıp.Kendini dönercide buluyorsun.belkide 10 da 1 fiyatına iskenderini yiyip masadan kalkıyorsun.
    Son zamanlarda genel olarak olanın bu olduğunu gözlemliyorum.Artık halk pek yemiyo..
    Her segmentte İkinci el telefon piyasası bir hayli hızlı.
    Firmalar popüler olan neyse onun üzerinden yürüyorlar, pile ancak sen ben bakarız, pil kimin umurunda, kamerası nasıl, güzel selfie çekiyormu millet onun derdinde, o yüzden telefonun arkasına 8 tane kamera koyuyorlar sırf albeni yaratsın diye, dh olsun teknoseyir olsun yeni çıkan telefonu mağazada gidip incelediklerinde yarım saat kendilerini çekip kameraları anlatıyorlar izleyin, yani insanların umurunda olmayan pil ve kulaklık girişi yerine adeta taptıkları kamera özelliklerini öne plana çıkararak telefon yapıyorlar, insanlara ne istiyorlarsa onu veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla sizi bilmem ama ben s10 plus ile hayata devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.