Şimdi Ara

SAMSUNG A8 2018 VE SAMSUNG A8 PLUS 2018 ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
8
Favori
51.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar arkadaşlar merhaba.

    Cumartesi günü Iphone 6S Plus telefonumu sattım istediğim fiyata. Cihazda sıkıntı yoktu ama artık değiştirmem gerektiğini düşündüm ve sattım. Şimdi yeni cihaz alma düşüncesindeyim ancak karar veremedim.

    Alacağım telefon Türk Telekom veya Turkcell'den kontratlı olacak. O yüzden operatörlerin kontratlarına uygun cihazlar düşünüyorum.

    Aklımda Samsung A8 var 2018 model ama bir türlü karar veremedim. Kontratlı olacağı için hemen satma fikri de çok zor tabi ki.

    Dediğim gibi kontratlı olacağı için aklımda diğer bir cihaz Huawei. Ancak ona da pek sıcak bakmıyorum. G8 modelini kullandım çok kötüydü. Kasılmalar donmalar yavaşlamalar çok fazlaydı. Muhtemelen Huawei 20 serisi düşünüyorum ama kararsızlıkta zirvedeyim.

    Şimdiye kadar hep üst düzey cihazlar kullandım açıkçası üst düzey telefonların da tüm özelliklerini kullanmadım. Şimdi üst düzeye yakın cihaz istiyorum ama fiyatı da çok olmasın istiyorum.

    S9 düşündüm fiyatlardan ve üst düzey olduğu için vazgeçtim. Keza iPhone X'da öyle.

    Geriye benim için Samsung A serisi veya P20(Pro değil) kalıyor.


    Kullanıcı arkadaşlar A8 veya A8+ hakkında bilgi verebilir mi biraz. Kasılma donma vb şikayetleri veya cihazın eksi yönleri nelerdir. Objektif arkadaşları bekliyorum.

    Tam şarj ile ekran süreleri ve batarya performansı nasıl. Bazı günler akşam 6'da evde oluyorum bazı günler gece 00:00'da oluyorum. Sabah 8 8:30'da evden çıkarım ve eve girene kadar ya tek şarj ile idare etmesi lazım ya da hızlı bir şekilde doldurması lazım.

    Oyun oynama alışkanlığım öyle asphalt gibi oyunlar değildir. Candy Crush Angry Birds Blast tarzı oyunlardır. İnstagram ve Whatsapp çok kullanırım. Günlük ortalama 15 20 dakika sesli görüşme hemen hemen 30 dakika WP üzerinden görüntülü görüşme yaparım.

    Bu cihazı aldığımda da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Çünkü satıp yeni cihaz alma ile uğraşacak maddi durum herkeste yok bildiğiniz gibi. Çalıştığım için de satışıyla uğraşmak zor geliyor.




  • Ünal kullanıcısına yanıt
    1ay dır kullanıyorum genel olarak memnunum
    Artıları eksileri saymaya gerek yok
    P20 al geç

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun millet oreo dağıtımı başlamış


    https://www.teknoburada.net/2018/07/10/galaxy-a8-ve-a8-plus-icin-android-oreo-guncellemesi-basladi/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: run...rabbt

    Hayırlı olsun millet oreo dağıtımı başlamış


    https://www.teknoburada.net/2018/07/10/galaxy-a8-ve-a8-plus-icin-android-oreo-guncellemesi-basladi/
    Güzel haber. Umarım yakında bizede gelir. Bakalım android 8 ile telefon nasıl nasıl olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün S9 almak veya Huawei P20 pro almak için Turkcell ve Türk Telekom bayilerine gittim. İkisine de puanım yetmedi. P20 normal alıyım dedim yine yetmedi. A8 aldım çıktım. 12 taksit kontratlı aldım 3180 TL'ye denk geliyor. Turkcell'de peşin fiyatına diyor ama piyasaya göre pahalı satıyor tabi.

    Şimdilik tek sıkıntı cihazda çok fazla parmak izi kalıyor. Acilen kılıf almam lazım.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kazasız kullanma dileğiyle

    Artı ve eksileri yazarsan alacak arkadaşlar bilgi sahibi olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın hocam. Daha iyileri size olsun.

    Eksi yönüne şimdilik rastlamadım. şarj sanırım yeterli olacak gibi. Tek sıkıntım henüz kılıf almadım. Cihazın her tarafı parmak iziyle dolu. Kirlenmiş gibi duruyor. Yüz tanıma ve parmak izi okuma bayağı hızlı çalışıyor. iPhone 6s Plus'tan sonra parmak izinin bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim ama bayağı memnun etti.
  • samsung a8 2018 kullanıcısıyım.gece 4'te telefonu şarjdan % 100'deyken çektim 8.30'da uyandığımda telefonun şarjı %92'ydi. sürekli açık ekranın (always on display) bu kadar şarj götürmesi sizce normal mi? 4.5 saatte % 8 şarj yemiş.bunun bir çözümü yok mu? bu telefonu almamın bir nedeni de sürekli açık ekranının olması ama bu kadar şarj yiyorsa kullanmak hiç mantıklı değil.

    sizin düşünceleriniz nedir? sizde de bu kadar şarj yiyor mu?tavsiyeniz var mı?

    fotoğraflara bakabilirsiniz
    http://i.hizliresim.com/mo3GzP.jpg
    http://i.hizliresim.com/EDgVqq.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 15 Temmuz 2018; 10:20:53 >




  • A8 plus kullanıcıları telefonun artıları ve eksileri konusunda bilgi verebilir mi ?
  • Telefonu alalı 1 hafta oldu. Ufak bi +/- yapabilirim sanırım.

    Şarj benim için tatmin edici. Sabah 8 gibi çekiyorum geceye kadar sıkıntı olmuyor. Çok oyun oynarsam akşam 4 gibi falan takıyorum bazen ama ihtiyaçta kalmayabiliyor.

    Güç tasarruf modu hoşuma gitti. 2 seçenekli olması güzel. Güç tasarruf modunu da kendin içinde değişiklik yapabilmen daha güzel.

    Sürekli açık ekran kullanmıyorum güzel gelmiyor bana. Belli bir süre sonra sanki ekranda yanık olacakmış hissi uyandırdı bunu eksi olarak görüyorum.

    Kutu içinden çıkan kulaklık ne alırsan 1 milyoncularda satılan kulaklıklar gibi duruyor. Hiç bir özenme güzel gösterme çabaları olmamış. Kalitesi eh işte.

    Fotoğraf çekme hızı çok başarılı. Eski Samsunglarda bastığında odaklayıp çekerdu bunda odaklamayı çok hızlı yapıp hemen çekiyor fotoğrafı. Iphone'dan sonra sıkıntı yaşarım diye düşünüyordum ama yaşamadım.

    Parmak izi sensörü Iphone 6S serisi gibi hızlı okuyabiliyor. Apple'da eğer eliniz terli, ıslak falansa o parmak okunmaz hiç bir zaman. Bunda sıkıntı yaşamadım.

    Hoparlör çıkış yeri çok iyi tasarlanmış. Oyun oynarken gereksiz yere kapatmamış oluyorsun. Ses yüksekliği de keza aynı şekilde.

    4 GB ram var diye korkuyordum ama şimdilik sorun yaşanmayacak gibi duruyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka bir şey gelirse aklıma aktarmaya çalışırım.

    Benim telefonum düz A8. Plus modeli değil.




  • A8 2018 Türkiye versiyonuna android 8.0 geldi.

    970mb boyutu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 19 Temmuz 2018; 15:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler... normalde güncelleme gelince otomatik uyarı vermesi gerekirken hiçbir uyarı almadım.

    senin uyarın sayesinde güncellemeyi indiriyorum bakalım nasıl değişiklikler var
  • Klavye değişmiş biraz. Ayarlar emojiler falan alt kısımdan üst kısma geçmiş. Emojiler eski sürümde daha iyiydi bunda çok kötü duruyor.
  • Güncelleme yaptıktan sonra sıkıntı yaşayanlar varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozceli kullanıcısına yanıt
    adı güncelleme ama dişe dokunur hiçbir şey yok
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Görsel olarak bir değişiklik yok ama şaşırtıcı olarak daha stabil olmuş gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldıktan 1 gün sonra Samsung güncellemesi ve Android Oreo güncellemesi geldi.. Eski halini uzun süre kullanma frsatı bulamadığım için stabilitesindeki değişim hakkında bilgi veremeyeceğim ama canımı sıkan saçma bir şey oldu ki onu paylaşmak istiyorum... Güncellemeden sonra Always On Display özellikleri çok kısıtlandı.. Saatin arkasına koyduğumuz desen özelliği tamamen gitti ve ayrıca renk paletinden istediğimiz rengi seçme özelliği de gitti..
    Normalde güncelleme sonrası yeni özellikler eklenmesi gerekirken, bunda mevcut özellikler bile yok oldu.. "Samsung güncelleme işini beceremiyor derlerdi de pek ciddiye almazdım.. Harbiden öyleymiş.. Ulan sırf güncelleme verecem diye böyle önemli özellikler kaldırılır mı yaw...




  • 2 3 haftalık kullanımım sonunda telefon bana çok şey söylemeye başladı. Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Araç şarjı konusunda sıkıntılıyım ama bu şarj aletinden kaynaklı olduğunu biliyorum. Yeni alet almam lazım. Bilgisayardan şarj çok yavaş oluyor. Stabil bir şekilde kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Yavaşlık görmedim şimdiye kadar. Umarım sonra da yaşamam. Samsung cihazlarımda sonradan yavaşlama sorunu yaşıyordum ki Note 3 kullanıyorum da aynı zamanda aşırı yavaş oldu artık.

    Tavsiye eder miyim? Evet ederim. İnce eleyip sık dokuyan birisiyim. 2 aydır falan araştırdım bunu ve P20 modelini. Kriterlerim uysaydı P20 olacaktı ama bu oldu ve pişman değilim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    yakın bir arkadaşım a8 2018 kullanıyor geçenlerde 8.0 güncellemesi almış cihaz iyi güzel ama bildirim sorunu yaşıyor örneğin biri çağrı attığında kilit ekranında cevapsız arama diye birşey çıkmıyor telefon uygulamasının üstündede bir uyarı gözükmüyor bütün ayarlarına baktım herşey açık ama anlayamadım mesajlar vs uygulamardada aynı sorun var çözümünü bilen varmı aynı sorunu yaşayan varmı varsa çözebildimi çözebildiyse nasıl yardımcı olursanız sevinirim..

    Edit:Ayarlardan uygulama verilerini sıfırla yaptık düzeldi sanırım güncellemeden kaynaklı sorun oluştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray1135 -- 1 Ağustos 2018; 12:47:53 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    A8+ 2018 modeli telefon var bende. Son gelen android 8 güncellemesi ile telefonda şarj olurken %90 civarında video-müzik vs dinlerken hoparlörden ses kesilme sorunu yaşıyorum. Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu? Samsung'u arıyorum ancak böyle birşey mümkün olamaz diyorlar. İnternette bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. Videoya çektim bakalım servise götüreceğim düzelir inşallah. Telefon daha 2 haftalık bu arada :(((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.