Şimdi Ara

Samsung 65KS9500 TV mağduru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 02/04/2017'de Samsung 65KS9500 SUHD televizyonu satın aldım. 15/06/2019 ekranda 1 cm. kadar piksel hata oluştu. 10 gün içerisinde 9-10 cm. kadar büyüdü. Samsung müşteri hizmetlerine mail yazarak servis talep ettim. Gelen servis, TV'de sıvı (likid) akması tespiti yaptı. Ürünün garanti dışı ve tamir bedeli 9.500 TL olduğunu, ekrandaki bu kusurun giderek büyüyeceğini hatta ekranın başka bölgelerinde de oluşacağını belirttiler. Samsung müşteri hizmetlerine bu arızanın kullanıcı hatası olamayacağını ve firma kusuru olduğunu belirterek garanti kapsamında değerlendirilmesini talep ettim.
    Cevap tabii ki olumsuzdu. Üst segment diye 11.700 TL'ye sattıkları ürününe sahip çıkmadılar.
    2 yıl sonra arızalan ve o dönem astronomik fiyata satılan Samsung 65KS9500 TV mağduru ürününe sahip çıkmayan ve üstüne üstlük utanmadan 9.500 TL tamir bedeli talep eden Samsung firmasının bundan sonra hiçbir ürününü satın almayacağım. Bu şikayetimi özellikle satın alma aşamasında olan ve Samsung markasını düşünen potansiyel mağdurlar için yapıyorum.







  • Öncelikle geçmiş olsun.Bende yaklaşık 1.5 -2 ay önce LG 55SK8500 model tv aldım.3-4 gün sonra netflixten film izlerken ekranın tam ortasında yukarıdan aşağıya doğru bir çizgi indiğini farkettim.Durumu LG Türkiyeyi arayarak bildiridim ve servisi istedim.Servis geldi fotoları aldı ekranda problem olduğunu size dönüş yapılacağını belirtti.1 hafta dolmadan bana dönüş yaptılar ve ürünün iade olacağını değişim veya ücretininiz ödeneceğini belirttiler.Ücretimi iade alıp tekrar LG aldım.Allah pişman etmesin gayet memnunun.Şunu belirtmek istiyorum.Samsung servis incelediğim kadarıyla Tv’de kusur olduğunda genellikle tvnin sorununun üzerinden atıp tüketiciye yüklüyor.Bir arkadaş idda ediyordu sen tvnin ücretini almışssın diğer markalarda iade para ödemesi yapıyor yazmış.Bu o arkadaşa kapak olsun.İnşallah zararını karşılarlar...



    Samsung 65KS9500 TV mağduru

    Samsung 65KS9500 TV mağduru

    Samsung 65KS9500 TV mağduru

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bende 1.seçenek LG, 2.Sony düşünüyorum. Samsung'un yazılımları da çok kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.