Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.295
Cevap
118
Favori
579.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Fişi çekmeyi denememiştim digiturkü fişten çekip öyle bi deneyeyim bakalım belki olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    hocam dinamik modda arka ışık full açıkken bile o şekilde sızma olmaması lazım varsa servis çağırın derim
    ışık sızmasını dinamik modda ve arka ışık açıkken test edeceğim

    altyazıların tonunun değişmesi rahatsız etmeye başladı local dimming düşük olduğu halde yazılar parlak ve mat olarak değişiyor, servis menusunden local dimming i sıfıra getirip deneyeceğim. ama bu durum başka bir kayıba yol açar mı bilmiyorum
  • Beyler aşağıdaki gibi bir air mouse-klavye kullanan var mı? Uyumlu olur mu bunlar?


    Wechip W1 2.4G Kablosuz Air Mouse:
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI

    MX3 Air Kablosuz Air Mouse:
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI




  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    hocam bu durum sonylerdede var oled harici her tv de bir miktar var en azından sony lerdeki gibi sadece altyazının olduğu bölge komple beyazlayıp diğer yerler karanlık kalmıyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=t0GzpKxakZM

    7. dakikadan sonrasını izleyin

    bunun tek çözümü ld ayarını kapatmak ama bu seferde kararması gereken zamanlarda ekran sabit kalacak düzgün siyah göremeyeceksiniz
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    benim mahsettiğim mesele bu değil bu şekilde bende hiç olmuyor parlaklık ortam ışığına göre otomatik zaten tv yeterinde karardığı için parlama yok

    bende altyazılar parlak beyaz renk oluyor başka bir sahnede altyazı soluklaşarak gri renge dönüyor haliyle okuma güçlüğü çekiliyor ışık aşırı kısıldığı için.

    otomatik ışığı kapatmış olsam bile bu durum böyle.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    hocam size farklı tv mi gönderdiler yıllardır bu forumdayım ilkleri yaşatıyorsunuz bana

    bu bahsettiğiniz durumu ne gördüm ne duydum ortam ışığı ayarı kapalıykende oluyor diyorsunuz çok enteresan..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    gerçekten altyazıların etrafında hiç parlama görmüyorum, ancak yazıların soluklaşıp gri renge dönmesi okunurluğu azaltıyor bununla ilgili bir video çekip ileteyim size vakit bulunca.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    iyi olur hocam ama mümkünse tüm eco ayarları kapalı ve arka ışık sonuna kdar açık olsun
  • v1260.8 yazılım güncellemesi sunucu üzerinden indirilebilir durumda..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    arka ışık sonuna kadar açık, dinamik mod falan gibi gerçekçi olmayan seneryolarda televizyonlarını kullananlar daha çok sorun yaşıyorlar galiba, bazı ayarları cihazın kendi tercihine bırakınca çok daha iyi sonuçlar üretiliyor bence, sonuçta bu cihazlar benim kanımca premium falan değil baya orta seviye cihazlar ve 4-5 yıl öncekine göre ilerleme kaydedemeyip son kullanıcıyı daha fazla yoran cihazlar.
  • maho23 kullanıcısına yanıt
    Bu yeni sürüm de neler değişti veya neler güncellendi.Deneme şansınız oldumu acaba...
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    hocam zaten kimse premium üst seviye demiyor bu modellere orta segment bi model nu8000 ayrıca arka ışık dinamik modda kullanın gibi öneride bulunmadım kendimde öyle kullanmıyorum sadece sorun olup olmadığını varsa çok daha net ortaya çıktığı için bu şekilde test edin dedim arka ışığı kapatıp eco modda kullanacaksanız zaten bu tv nin alınmasınında çok bir manası yok :)
  • oskar84 O kullanıcısına yanıt
    Son durum ne?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmetali89

    Yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum. Yanlış anlamayın ama fanatiklik düzeyinde bu cihazı savunuyorsunuz. Nedenini anlamış değilim. Arkadaşlar burada çok fazla bilgi kirliliği var. Ve gerçek kullanıcı olmadığı düşündüğüm bazı arkadaşlar neredeyse bu cihazın cihazın önünde secdeye varacak. Konuyu netleştirelim. Şahsen ben taraftar değilim. Burada ki hiç bir arkadaşında fanatik olmadığını düşünmek istiyorum!!! Sonuçta Türkiye şartlarında ciddi rakamlar ödeyerek kusursuz değil makul bir cihaz almak istiyoruz. Aldığım Samsung NU 8000 cihazının kurulduğu akşam panelde siyah sahnelerde olan ışık sızması sebebiyle direk yetkili Servisi aradım ve değişim istedim. Sürecin hiç bir aşamasında (hakem heyetine başvurana kadar) para iadesi talebim olmadı!!! Bu kısım size!!! Eve iki farklı teknik servis geldi. Siyah sahnelerde yeşil renklenmeler oluyor diye tutanak tuttu. Eve gelen servis Çalışanı arkadaşları bu cihazlarda çok fazla ekran parlaklığı olduğunu için ( Bu parlaklıkta göz kanatır gibiydi) alacağım her cihazda az yada çok ışık sızması, gölgelenme her neyse olacağını söyledi. Başka kullanıcıların cihazlarını inceledim. Benden daha çok yada az onlarda da siyah sahnelerde sarımtırak lekelenmeler olduğunu fark ettim. Uluslarası inceleme sitelerini araştırdım. Ve fark ettim ki bu cihazın Local Dimming (yerel karatma) notu yerlerde ( 10 üzerinden bir)!!! Bir cihazın alabileceği en kötü not!!! En itibarlılarından birinin resmini yorum altına bırakıyorum. Çok araştırdım. Bu sorunun yandan aydınlatma sebebiyle olduğunu öğrendiğimde direk aydınlatmaya sahip Sony’e Yöneldim. Hakem heyeti kanalıyla para iadesi aldıktan sonra Sony XF 9005 cihazı bu Cumartesi kurdurdum. Ne yalan söyleyeyim bu kadar iyi bir renk kalitesi, sıfır ışık sızması beklemiyordum. Ama demek ki yapılabiliyormuş. Ahmak mıyım hemen hemen aynı parayı verdiğim başka bir cihaz siyah keskinliğini kusursuza yakın sunarken NU 8000 gibi çöp bir cihaz alayım? Bir kaç yorum oldu bana hatalı cihaz geldiğine dair ancak servis elemanları dahi bu cihazın ışık sızması yaptığını ve bunun normal olduğunu söylediler. Hadi bana hatalı cihaz geldi altta resmini paylaştığım, yerel karatma özeline 10 üzerinden 1 verilen siteye de mi hatalı cihaz geldi? Konuyu burada kapatıyorum. Selamlar, saygılar herkese...
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI
    Yazdıklarınız tamamen gerçek ve katılıyorum,o şahıs Tv tavsiyesi ana konusunun baş samsung fanatiği zaten tescili var.




  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    RNNN kullanıcısına yanıt
    Dostum evime geçemiyorum bu aralar. Bir ara müsait bir zamanda ayarlara bakar söylerim inşallah.ama en son anasayfada olan ayarları girdim. Tv de ışık sızması olmasa 2 ölü piksel göze batmaz boş verirdim.

    Servis çağırdım baktı. Dediği şu: En az 5 ölü piksel( en az 3 tanesini yatay/dikey yan yana olmalıymış) ya da en az bir adet canlı piksel olmalıymış panel değişimi için. Işık sızmasını sallamadılar bile , Sabah belli olmalıymış.

    Panel değişi olmaz tv değişimi olmalı dedim ama onlarda kabul etmiyor.şimdilik beklemedeyim.Müsait bir zamanda THH'ye başvururum.İyi günler herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirhan loran -- 12 Haziran 2019; 15:46:57 >
  • Ben aldım daha cihazı kurdurmadım. Hungary diyor kurulum yeri bakalım inşallah bir sorun çıkmaz.
  • Hayırlı olsun kardeş. Belli olacak şimdi aradaki fark.Beklemedeyiz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirhan loran -- 12 Haziran 2019; 11:3:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirhan loran

    Hayırlı olsun kardeş. Belli olacak şimdi aradaki fark.Beklemedeyiz .
    Kurunca yazacağım buraya. Düğün için aldım. O yüzden 1 aya kadar anca kurdururum.
  • Hocam tv'nin montaj yeri nerede yazıyor? Şuan neresi olduğu benim için fark etmeyecek ama yinede bende bir kontrol edeyim.

    Bende bayram öncesi 5.499'a vatandan sipariş vermiştim. Dün servis kurulum yaptı. Bir müşterinin çok acil vergisel bir sorunu çıkması nedeni ile kurulum süresince telefonla görüştüğüm için hiç ilgilenemedim. Arada servis elemanlarına piksel, ses ve panel saatini kontrol etmelerini rica ettim. Kutu ve tv'den zaten sıfır ürün olduğu anlaşılabiliyordu. Bir sorun yok dediler.

    Akşam ilk mesajda arkadaşın tavsiye ettiği şekilde görüntü, ses vs. ayarlarını yaptım. Milli maçı falan izledim. Aşırı titiz değilimdir. Bundan önceki tv'de 10 yıllık sony lcd tv olunca, şimdilik görüntü ve seste konu içerisinde şikayet edilen hususlarla yada rahatsızlık verecek bir durumla karşılaşmadım.
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,

    Panelin kullanıcı hatası sonucu kırıldığı ve tamirinin mümkün olmaması nedeniyle, değişiminin ücretli yapılacağını söylediler. Temizlikçi ben kırmadım sadece sildim diyor halen, tv yeni olduğu için panel değişimini kabul ettim. 3.700 tl fiyat çektiler ancak pazarlık ede ede 3.500 tl ye anlaştık. Değişim yapıldı, takılan panel eskisine göre daha başarılı çıktı, ışık sızması vs. herhangi bir problemi yok. Herkese uyarım, paneller çok hassas, hemen çıt diye kırılıyor kimseye temizletmesinler. Zaten çok toz tutmuyor ekran, sürekli temizlemeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.