Şimdi Ara

SAMSUNG 46C8000 hdd usbden bluray(mkv,avi gibi) film izleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam beyler bende samsung 46C8000 led tv var yeni aldım dün hdd ile usbden mkv uzantılı bluray film izliyordum filmin ortasındaydı sanırım görüntü gitti usb aygıt bağlantısı kesildi yok diye uyarı geldi..anlayamadım valla..usbden çıkardam hddyi çıkardım tekrar bağladım filme devam ettim. bugünde denedim yine yaptı..arkadaşlar sorun nedir acaba? harici sabit disktemi sorun var kabloda mı yoksa tvnin firmware güncellemesi mi lazım? bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim



  • Harddisk ile gelen orijinal usb kablosunu mu kullanıyorsunuz yoksa başka kabloyu mu? Tvnin yan tarafındaki 2 usb girişinden bir tanesi harddisk içindir , diğeri flash disk ve wireless adaptör içindir, yanlış takarsanız sorun yaşayabilirsiniz.

    Harddiskin kapanmasının sebebi tvnin gücü kesmesi veya harddiske gelen gücün yetmemesidir. Eğer OEM disk kutusu içine konulmuş disk ise daha çok sorun yaşayabilirsiniz çünkü daha çok güç çekerler ve Y kablosu ile bilgisayara bağlamak gerekir. Tvde Y koblosu işe yaramayabilir.

    Tv yazılımında usb üzerinden aşırı güç çekme koruması vardır. Güncelleme yapmadan önce arkadaşlarınızdan farklı marka usb harddisk bulup onu deneyin.
  • elimde samsung 2.5" 320 gb yine samsung 2.5" 500 gb, WD 2.5" 1 TB harici sabit diskler var. hepsini denemedim ama dün akşam 320 gblık samsung ile izlemiştim ve sorun oldu. kendi orjinal kablosunu kullanıyorum evet 2 tane usb girişi var birisi hdd olarak yazıyor biliyorum oraya takmıştım sanırım bu akşam yine denicem diğer hddler ile. inşallah tv ile ilgili bi sorun değildir. böyle bi sorun görmüştüm yine daha önceden ama aradım o başlığı bulamadım yine görüşlerinizi bekliyorum
  • sorun giderildi.. yanlış usbye bağladığımdan dolayı problem yaşamışım..teşekkürler
  • Usb harddiskinde sorun yaşayan arkadaşlar , usb kablosunu tvnin yan tarafındaki üzerinde HDD yazan girişe takın.

     SAMSUNG 46C8000 hdd usbden bluray(mkv,avi gibi) film izleme sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.