Şimdi Ara

(SAMSUNG 40ES6140) Konuya hakim olan arkadaşlar ÇOK ACİL YARDıM LÜTFEN!!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar...

    Pazar günü TeknoSa dan Samsung 40es6140 model tv ve Next Minix FullHd uydu alıcısını toplam 1.699 liraya aldım. Satıcı çocuk öyle bi ballandırdıki bende pek anlamadığımdan almış bulunduk iyimi ettik kötümü ettik bilemiyorum. Ertesi gün cihaz eve kuruldu ben kurulumda evde değildim akşam işten gelince bi bakınıyım dedim şansıma bi maç denk geldi. Merkezi çanak antenden seyrediyorum D-Smart falan hiçbişey yok. Bi baktım futbolcuların arkasında izleri kalıyo şut çekiliyo top kuyruklu yıldız gibi gidiyo. takım atağa kalkarken orta saha çizgisi yanyana 10 tane gibi görünüyo. lan dedim 1700 ü boşamı verdik. hemen ertesi gün teknosaya gittim. iade veya üste fark falan verip daha iyi bişey alıyım diye. adamlar satana kadar ağam paşam sattıktan sonra zorlamı sattık kardeşim gördün aldın modunda. servisi arayıp onların dolduracağı olumsuz rapora göre sadece aynı model ya da başka bi tv ile değişim olacağını para iadesi falan yapılmayacağını söylediler. servisi aradım bayramdan sonra geliriz diyo biraz çemkirip sıkıştırdıktan sonra cuma öğleden sonraya randevu kopardım. inş gelirler. sorum şu

    1- servis eğer tv arızalı iade veya değişimi uygundur tarzında bi rapor yazarsa aynı tvyi alıyımmı yani verdiğim para bu tvye değermi yoksa aynı civara daha iyi bişey alınabilirmi taksitli olursa 2000 liraya kadar zorlayabilirim.

    2- servis olumsuz rapor yazarsa mal ayıplı olmuyomu yani teknosa paramı iade etmek zorunda değilmi. çünkü aynı televizyonu alacak olsam bile o mağazadan almak istemiyorum açıkcası.

    Konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.







  • Televizyon hakkında pek bilgim yok ama senin 7 gün içinde ürünü iade hakkın var servisle uğraşmana gerek yoktu almak zorundalar tv yi ister para iadesi ister başka ürün ne istersen alırsın kanunen 7 gün hakkın var sakın onu geçirme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Televizyon hakkında pek bilgim yok ama senin 7 gün içinde ürünü iade hakkın var servisle uğraşmana gerek yoktu almak zorundalar tv yi ister para iadesi ister başka ürün ne istersen alırsın kanunen 7 gün hakkın var sakın onu geçirme


    kardeş o 7 gün içinde iade hakkı kapıdan yada telefon ve internet gibi interaktif yolla alınan mallar için geçerliymiş. ben mağazadan aldığım için iade edemiyorum onu biliyorumda eğer mal ayıplı çıkarsa iade almayız değiştiririz dediler ya ben oraya takıldım almak zorunda olmaları lazım bence.
  • Arkadaşlar akşam geldiler tv ye bakmaya abi uydudan diyo gelen sinyal kötüymüş. kendi bi usb taktı baktım gerçekten görüntü falan güzel hoşuma gitti ama tam ikna olamadım. hem sinyal kalitesinden olsa diğer tv niye yapmasın bu arada diğeri vestel 42pf9021 model lcd tv. çocuk bi güncellememi sıfırlamamı bişey yaptı sonra yine denedik aynı gölgelenme var. çocukta var diyo ama normal diyo bunun tepkime süresi kaç diyom bilmiyo panel frekansıyla sistem frekansının ne anlama geldiğini bilmiyo. bu tv 200 hertz diyo ezberletildiği gibi. uydu alıcıdan ya da sinyal kalitesinden kaynaklıysa öbür tv de alıcıyı falan bi deniyek dedim. taktık görüntü cam gibi hiç bi gölgelenme yok. hatta benim normalde seyrettiğimden daha iyi geldi gözüme. çocuk bundada varda abi o kadar belli değil diyo. yinede tv yi gönderdim merkezde bi inceleyeceklermiş. inş bayramdan önce gelirde bizde ona göre yolumuza bakarız.

    forumdaşlarım yorumlarınızı bekliyorum.




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 20 Ekim 2012; 11:36:44 >
  • güncel
  • Gelışme varmı saerviste..?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    Gelışme varmı saerviste..?

    yok kardeş ya hatta salı günü servis merkezini aradım burda televizyonunuz yok diyo ortada tv de yok kayıp. evden alıp götüren çocuğu aradım ben götürdüm abi nası yok derler diyo. kendi aradı merkezi. sonra tekrar çocuğu aradım ben söyledim abi bakıyolar şimdi tv ye bulurlar diyo. sonra kaç kere aradıysam açmadılar telefonu. inş bulmuşlardır tv yi. bayram sonuna kaldı anlaşılan.
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.