Şimdi Ara

SAMSUNG 32F5570 32' 81cm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
9
Favori
26.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hizlial'da bu tv alt modelinden daha ucuza satılıyor. garanti konusunda bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuaTT kullanıcısına yanıt
    hocam garanti konusunda tereddut ettım bende

    dıger sıteler hep samsung turkıye garantisi derken hızlıal bu ıbareyı koymamıs

    ama fiyat 880 olunca verdım siparısı hepsıde 1.050 tl 170 tl fazla

    gelsın bı bakayım olmadı hızlıal a ıade ederım kı suana kadar hızlıalda hıc problem yasamadım

    sanırım ithalatcı fırma garantısı altında tv
  • flower kullanıcısına yanıt
    hocan gırıslerın bı kısmı yanda bı kısmı arkada vatanda ıncelemıstım ben 2 hdmı yanda olduguna emınım 2 usb de sanıyorm yandaydı

    sihirli kumanda yok sanıyorum normal smart tv kumandaası var

    tum cihazlarla baglantı kurabılırsın wifi de yada allshare den yada dlna dan :)

    samsung appk andrıd soruna gelınce o konuda arastırırken hiç bir bilgiye denk gelmemsm
  • catik kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma malum bayram tatili geç gördüm sorularını..
    Evdeki wifi aracıliğıyla ister telefonondaki ister pc indeki videoları, fotografları hatta drek ekranı tv ye yansıtabilirsin, int.ten izlemediklerinin kotaya etkileyen bir durumu yok. note 2 kullanıyorum Allshare sayesine tvyi ekran olarakta kullanıyorum. yani her koşulda tvyi görüntileyici olarak kullanabiliyorsun.
    100hz evet düşük bir görüntüleme hızı ama ne filmlerde nede normal izlemlerde aradaki fiyat farkında sebep olacak durum yaşamadım, pişmanlık yaşamadım. Gayet memnunum.
    Crome yükleniyor ama kendi tarayıcısı da gayet başarılı, dediğin gibi klavye fare bağladığında pc den tek farkı hız performansı kalıyor denebilir. Akıllı bir telefonda int. üzerine ne yapabiliyorsan bunda da gayet yapabilirsin.
    Ekranın boyutu ise tamamen senin tercihin, ben 32" ten gayet memnunum.
    Başka sorun varsa cevaplayabilirim.
  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    hocam cok aciklayici yazmissinz iyiki sipars vermisim bu yaziyi okudktan sonra zaten sipars verridm . crome yuklenmesini cok sevindm sebebi su yerimleri olayi crome da kayitli yerimlerim her yerden ulasmasi kolay oluyo tvden de ulasirsam super olir bilg ekranm olcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    hhocam teknosada vatanda saticiyo sordm ikiside kotadan gider dedi

    simdi benim evde int yok telefonun 2gb int paylastrcam yani android ap ile wifi agi olustrcam. akili cihazlarim arasindaki tum veri akisi kotadan yemeden rahatlikla olacak mi ki boyleyse muthis olur:)

    ha olmadi sade usbden filmleri tv ye tasimak gibi bir yorgnlugum olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de bu tvden kullanıyorum da şu kota olayına açıklık getirmek için konuya katılmak istedim.
    televizyonda interneti kullanacak bir uygulamaya girmedikten sonra kendi kendine kotadan mb yemez bizim telefonlar gibi arkadan çaktırmadan çalışan uygulamalar yok açıkçası.
    pcde veya telefonda olan filmleri videoları da oynatırken kotadan YEMEZ. zaten bambaşka şeyler bunlar yani.
    telefondan screen mirror yapmak ve pcden film izlemek çok keyif veriyor öünkü ortada hiç kablo falan yokken bu tarz şeyleri yapabiliyor olmak ne bileyim insanı mutlu ediyor.
    pcye samsung link programını indirip ordan paylaşmak istediğiniz klasörü seçiyorsunuz ve işlem bitiyor harika bi olay.
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    hocam super cevap

    ben acemıce sormus olabılırım ama hem vatan da calısana hemde teknosadakı calısana bunu sordum ( nerden aklıma gelıp sordu ısem :) ikiside bilgisayardakı filmleri wifi den ızlersenız kotanızdan yer gıbı bı cevap verdı wifi agını kullandıgı ıcın canımı cok sıkmıstı bu olay

    valla gelsın dıye beklıyorum bu arada hızlı al da fıyat 940 cekılmıs 20 tl lık ceklerde bıttı 880 e bu tv yı cıdden ıyı aldık

    saolsun bır arkadas da tv nasıl kurulacak dıye sordu ve samsung turkıye garantısındedır bu tv ıbaresı yerlesmıs ekrana bugun
  • catik kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyim; tv, note2, ve pc yi evimdeki wifi modeme bağlıyorum. İnt bağlantısı olmasada ben telefonumdaki videoyu resimleri tv de görüntüleyebiliyorum. Allshare den bağlandığımda ise tel ekranımı tv ile istediğim gibi paylaşabiliyorum.
    Ama youtube tan bi video actın varsay ve bunu tv ile paylaştın, ozaman telin ekranında kapanıyor ve tv kendi alıcısı üzerinden wfiden alıyor, yani ozaman kotadan yiyor. Ama amaç film izlemek vs ise kesinlikle tv usb takmanı veya hdmi ile bağlamanı öneririm. onun dışında wifi veya Allshare ile gayet keyifli kullanılıyor. Amacım kötülemek değil yanlış anlaşılmasın fakat mağzalarda çalışan arkadaşların bütün ürünleri tam detaylı bilmesi pek mümkün olmuyor, çalışma saatleri bir yana gerekli eğitimler verilmiyor.
    Umarım aldığın ürün Samsung Türkiye garantilidir. Kurulumu ücretsiz gelip kendileri yapıyor, eğer değil ise servis bedelini alıyorlar ve garanti konusunda ciddi problemler çıkabiliyor.




  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    hızlıaldan aldım bız alırken samsung turkıye garantısınden bahsedılmıyordu ama bır arkadas hızlı ala sormus suan da samsung turkıye garantısı ıbaresi mevcut

    32 inç lık tv yı neden samsunga kurduruyoruz onu anlamıyorm fıse tak kullan olmaz mı :)

    acıklmarn gercekten guzel olmus benım tv de bugun yola cıkmıs

    saygılarımla
  • catik kullanıcısına yanıt
    Eğer samsunga kurdurmazsan garanti kapsamı dışında kalıyor malesef.
    Biraz nitelikli tabi, daha önce smart tv kullanmadıysan fişe takıp çalıştırma bence.
    Umarım sende memnun kalırsın, iyi günlerde kullan.
    Bişey daha ekleyim eğer uydunu merkezi sistem (çoklu kullanıcı) kullanıyorsan veya sinyal gücün sayıfsa fazla vakit kaybetmeden harici bir hd uydu alıcısı edinsen iyi olur, çünkü en olmadık zamanda "sinyal yok veya zayıf" ibaresiyle karşılaşabiliyorsun ki bu ciddi şekilde deli etmeye yetiyor.
  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    yılların donanımcısı olarak ben aldığım zaman cumartesi akşamdı. satış elemanları bana servisin kurması gerektiğini söylediler. arkadaş ben bunu açarım dedim.
    çünkü tvnin yanında xbox 360 ve gta 5 var. yani ben sırf garanti için üç gün o yavruları yatıracam var mı böyle bişey dedim kafamdan.
    aga dedim ben servisi ararım beklemem açarım dedim.

    tvyi açtım evde kurdum bütün haftasonu da oynadım. pazartesi günü servisten eleman arkadaşlar geldiler. tvnin genel ayarlarına falan bakmışlar ben evde yoktum kardeşim anlatıyo. sonra da beni aradılar abi bu tamam hayırlı olsun dediler. garanti kağıdının üstüne şerh koyuyolar müşteri kutuyu kendisi açmıştır diye ve garantiyi başlatıyor.

    hee gelelim işin en heyecanlı bölümüne :D
    tv bi hafta olmadan bozuldu.

    noluyo lan dedim önce satürnü aradım dedim tv gitti servisi mi arayayım siz mi değiştireceksiniz? sonuçta yeni alet bi hafta olmuş olmamış tamir bilmemne beklemem dedim. yok dediler servis gelecek. iyi hoş dedim servisle konuştuk tvyi almaya geldiler. yine evde yokum tabi kardeşime değişimle iligili bişey yapılmaz buna öyle bi garanti yok demişler

    dedim dur servise geri döneyim bakayım
    aradım servisi hanımefendi dedim benim gibi bi adam (sonuçta ben hani malum :D:D donanımcının kralı ) tvyi açacak sonra da müşteri açtı diye tv servis dışı mı kalacak şaka mı yapıyousunuz dedim

    o garanti kağıdına yazdığı şerhin anlamı orda çıktı.

    tvyi servis açarsa eğer değişimle ilgili işlemleri yaptırabiliyosun. yani mağazadan aldığın zaman sorgusuz sualsiz değişim iade falan o zaman geçerli oluyo.
    ama tvnin kutusunu sen açarsan tv garantisini sadece başlatmak amaçlı geliyorlar. sıkıntı olduğu zaman tamir süresini bekliyorsun. şansıma tamir iki gün falan sürdü hemen geldi geri.

    yani kendinize güveniyosanız açın gitsin zaten monitör kadar tv yani ne yapabilirsin ki

    amma da yazmışım ha :D




  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda sorun çıkarttıklarından eminim, sen güzel olanı yapmışsın ama açsanda adamlar gelmiş görmüş buda bi seçenekmiş aslında
    Ben sipariş kargoya verildiği gün servisi aradım yani 1 gün önce, tv elime 9.30da geçti 14.15 te servis aradı kuruluma geliyoruz diye, gün içinde hepsini halletmiş oldum.
    Tv de ki arıza neydi? kendi uydu alıcısını kullanıyorsan eğer, sinyal sayıflığı ile ilgili problem yaşıyormusun ?
  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    başkan benim alette bi anda görüntü gitti ses falan herşey çalışıyodu ama. yani yazılımsal sorun gibi görünmüştü bana. servise gidince aletin panelini komple değiştirmişler. sıkıntılı çıkmış anlaşılan. ama şimdi taş gibi maşallah çalışıyor.

    aletin kendi uydu alıcısını kullanıyorum. bizim uydu bağlantısı bi karışık aslında yani apartmanın arkasında bi çanak var ona yedi sekiz kişi bağlanmış kablo dağıtıcı aparatla. ondan bi tanesi bizim tvye geliyor direk olarak.

    o soruna net olarak yanıt veremiyorum şöyle ki
    benim tvnin yayını bayramda arefe günü sabah bi gitti taa bu pazar akşama doğru geldi. dedim heralde bi sıkıntı vardı yaptı apartmandakiler falan. ama sonraki gün yine gitti akşama bi daha geldi.

    benim mutfak kapısnın ordaki kabloda ek var ordan bi temazssızlık yapıp yayını kestiğini düşünüyordum ta ki siz böyle sorular soruncaya kadar. şimdi aacaba o ek bağlantı yüzünden mi yoksa tvde mi öyle bi sıkıntı var orasını bilemedim.

    işinize yarayacaksa eğer yayın yokken sinyal kalitesine baktım sinyal tamamen sıfır görünüyordu.
    yayın varken ama herhangi bir takılma piksellenme falan olmuyor onu da belirteyim




  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Kablodaki ekler kaliteyi etkiliyor evet, belki kabloyu değiştirsen sorun tamamen çözülmesede daha aza iner.
    En sıkıntılısı kanalların hepsinin yayından düşmesi ozaman uzun süre düzelmiyor. ama yayın gittiğinde hepsinde gitmeyebiliyor kanalları gez hatta biraz bekle bitanesinden yayın yakaladığın zaman diğerleride gelmeye başlıyor.
    Harici bir uydu alıcısıyla 80-85 alırken sinyali tv nin alıcısı 50 lerde alıyor. Sinir bozucu aslında koskoca Samsung Smart TV nin içindeki alıcı kıytırık, 3kuruşluk bi uydu alıcısı kadar sinyal alamıyor.. ama Fiyat/performans konusunda gayet memnunum.
  • DreamDesigner kullanıcısına yanıt
    ben eve gidince şimdiki sinyal kalitesine bir bakayım. ayrıca gidince de kanallarda bekleme yapıp deneyeyim bakalım neler oluyor. ona göre buraya cevap yazarım tekrar. şimdi hiç birini denemeden emin olmadan buraya yazmamak lazım
    alet fiyat performans olarak harika ve özellikle kutudan çıkarınca ilk açılışta o tanıtım videosunu falan açıyor ya o çok hoşuma gitmişti.
  • evvet bey3er yarım saat once duvara monte ettrdım ue 32f5570 ı :)

    vallaha oda buyuk ya gozume cok kuccuk gorun du :) su an yazılımı guncellıyorum tahmını 40 dk surdu
    ınternette bırazcık dolandım da bunun bilgisayardan farkı yok kı :) cok begendım

    son ses de the walking dead 4.2 bölümünü actım valla aylakların horultusu korkuttu beni

    suan lık gayet memnunum
  • catik kullanıcısına yanıt
    sesi film moduna alınca çok acayip efektler veriyor gerçekten ses sistemine bağlanmış gibi hissediyorsun yani sesin bazıları arkandan geliyor gibi oluyor onu çok başarılı yapmışlar o profilden şaşmayın

    ama o profilin biraz kötü özelliği konuşma sesleri çok kısık kalıyor o kadar gürültüde bazen adamın ne dediğini duyamıyorsunuz
    oyun film izlerken o profilde takılın ama gündüz anneler izlerken evlenme programlarında falan standarta alın yoksa esra erolun sesi dip bas olarak sizin odaya doğru gelir sıkıntı yaratır uzun vadede :D
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bunu sirf dizi ve film izlemek icin aldim
    Hatta game of t. Bir daha izleyesm var bunla :)

    Arkadaslar guncelleme yaptim 750 mb veri indirdi guncellemdn sonra farkli bir uygulama farkedemedm ben ama

    Onun disinda int gezinme super ama bilgisayar hizi yok belki benim baglantim 3g den oldugundan olabilir

    1.4 gb bos alan var tv de suan cift cekirdek olmaai beni cezbetmisti ama o hizi simdilk farkedemedm
    Onun disinda kasa cok kibar duvara monte etrmstm ama 3 saat sonra fikirdegstrdm duvardan cikarmak cok basit hemen cikardm altligini takip karsi masanin ustune koydm
    Canim sklirsa bi daha duvara takarim
    Sanirim 32 inc olmasinin tek faydasi bu :) 6.5 kilo led monitor gibi bi oraya bir buraya tasicam ben :)

    4 saatlik izlenim gayet basarili bir tv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    hocam benım tv de altta samsung yazan cıkıntı varyaa

    orayı ılerı gerı rahatlıkla oynatabılıyorum hatta ılerı ıttıgımde rahat panel 1 cm acılıyo acep problem mı var benım tvnın o kısmında tamamen yapısık olması gerekmez mıydı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.