Şimdi Ara

samsung 3212

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam..

    ben çift sim kartlı bır telefon almak ıstıyorum.. hangısını tavsıye eedrsınız benim yenı cıkan 3212 modeli ilgimi çekti tavsıye edermsnz ?



  • Eğer hala almadıysan hemen al hiç durma. 1 ay'dır kullanıyorum herşeyi ile mükemmel, daha önce nokia kullanıyordum ama alışmak çok kolay ben 1 günde alıştım. Ses mükemmel kartlar arasında geçişler 1 saniyeden daha kısa , ikiside aktif ve kullanımı kolay. İstersen kartlardan birini varsayılan olarak ayarlayabiliyorsun o zaman o ayarladığın kart ilk tercih olarak çalışıyor veya varsayılan ayarlamazsan, son kullandığın operatör devreye giriyor. Rehbere yeni atama yapacağın zaman hangisine istersen veya ikisine birden atama yapabiliyorsun . Yalnız bunun kamerası düşük yani kamerası iyi olsun diyorsan alma. Şarjıda çok iyi gidiyor, ben sabaha kadar açık tutuyorum normal bir konuşma ile 4-5 gün gidiyor, şayet istemezsen operatörlerden birini pasife alabiliyorsun. Bilmem yardımcı olabildimmi.
  • bende çift hatlı bir tel bakarken bu dikkatimi çekti. yalnız kafamı kurcalayan bir durum var tel in menüsü resimlerde gösterildigi gibi yeşil mi?
    menü olrak bu menü mü var?
  • Arkadaşlar bende çift sim telefon arıyorum bu telefonu kullanan arkadaşlar memnun mu ?
    Aradığım tek kriter iki hattın sorunsuz hızlı kullanılması ve ses kalitesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.