Şimdi Ara

SAMSUNG 2020 TV ANA KONU (QLED-TU-SERO-WALL) TÜRKİYE SATIŞI BAŞLADI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
7
Favori
16.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki Digitürk logosunu nasıl ekleyebilirim? Kurulum yapan servis eklemişti ama HDMI kabslosunu çıkarıp takmak zorunda kaldım ondan sonra gitti.


    Tek kumanda özelliği de gitmişti ama onu ekleyebildim.


    Not:Yuvarlak içinde olan değil de en altta dikdörtgen olan Digitürk logosu.


    SAMSUNG 2020 TV ANA KONU (QLED-TU-SERO-WALL) TÜRKİYE SATIŞI BAŞLADI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmaztaha -- 1 Aralık 2020; 18:0:17 >
  • Beyler max 5500 tl bandında memnun kalacağım 49 50 inç tv önerebilir misiniz.teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 65tu8000 ile lg 65nano796 arasında hangisini önerirsiniz acaba?

  • 43TU8500 bu zaman da alinir mi ? 2021 model beklenmeli mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an kullandığım Sony KDL-55W805C modeli televizyonumun panelinde oluşan problem ve çıkartılan ücretin fazla olması sebebi ile yeni tv arayışına girdim. PlayStation 4 Pro kullanıyorum ve önümüzdeki sene PlayStation 5 alacağım için 4K tv arayışına girdim. Samsung UE55TU7000 modeli kafama yatmıştı. Fakat Samsung teknik servisinde çalışan komşum ile az önce ettiğim sohbet sonrası bu modelleri kafamdan sildim. Size adamın bu modeller için söylediklerini aynen aktarıyorum;
    “Abi TU serisinden kesinlikle uzak dur. Bu sene bu modelden inanılmaz derecede panel arızası aldık. Alabiliyorsan QLED modellerinden al. Alamıyorsan da RU serisinden al. TU serilerini Vestel’in ürettiğini, RU serisinin yurt dışından direkt geldiğini söyledi. Samsung mu LG mi diye sordum ona da Samsung’un panellerinin daha iyi olduğunu ama TU serisinin kesinlikle alınmamasını tavsiye etti.
    Model arayan arkadaşlar olursa bu söylediklerim aklının köşesinde dursun. TU serisi yerine RU serisine yönelin. Ya da QLED




  • Arkadaslar 55Q70r tv ve ps5 var ..120 hz destek oldugu yaziyor ozelliklerde..Tv den 120 fps almam mumkun mu?bilgisi olan?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.


    Dün arkadaşımın playstation 5ini aldım 2 günlüğüne. Fifa 21 oynuyorum, ancak inanilmaz görüntü kaybı var. Arkadaşımda samsung q70t vardı ve aşık oldum görüntüye, eve geldim, 50tu8000 televizyonum. Sahadaki ve formalardaki detayların hiçbiri yoktu. Sanki 1080pde oynuyorum. Playstationu 2160pye ayarladım ama sorun cözülmedi. Orta seviye bi televizyon bu kadar fark eder mi detayların kaybolmasında ? Bir şekilde bi ayar mı yapmam gerekiyor acaba cözemedim bir türlü. Resmen youtubeden izlediğim ve arkadaşımda tecrübe ettiğim o next gen detayların hiçbiri yok. Playstation 5 sürümü oynadıgıma eminim bu arada.

  • Samsung televizyon aldım. Bin pişmanım. Almadan önce şikayetleri internetten okuyup araştırın. Çözüm bulma konusunda beni çok uğraştırdılar ve çözümde bulamadan olayı kapattılar. Benim televizyonu kapatıyorsun bir iki dakika içinde bir anda kendi kendine açılıyor. Servis bunu tespit edemediği için sorun yokmuş gibi davranıyor elimde kaç tane video var. Evde 2 3 saat bekleyip deneseler onlarda görecek. Ama amaç sorun bulmak olmadığı için Samsung servisi sorunu bulmuyor ve sorun olmayınca da çözüm olmuyor tabi. Kesinlikle çevremdekilere Samsung u tavsiye etmiyorum. Samsung pişmanlıktır.


  • Gecmis olsun, bu olayi kumandanin pilini cikarip denediniz mi ? Belki acma tuşu basili kaliyordur. Eger kumanda pili takili değilken de yapiyorsa sorun büyük dediginiz gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.