Şimdi Ara

Samsung 2020 Serisi led Tv 55TU7000 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
19.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GaziBst G kullanıcısına yanıt
    Ne olmuş hocam bu tvye böyle
  • Hocam durum bu işte böyle oluyo sonra kapatıp açılınca geri düzeliyo bazen 2-3 gün olmuyo sonra tekrar oluyo fakat gel gelelim servise bunu anlatamıyosun. Düzeldiği zamanda şöyle bir sıkıntı var yaşayan arkadaşlar var mı bilmiyorum, özellikle film felan izlerken uzak çekimlerde hızlı bir hareketlilik varsa etrafında gölgelenme yapıyo. Yani şöyle örnek vereyim maç izliyorum oyuncuyu kamera uzak çekime alınca oyuncuda süratli ise sanki gölgesi onu arkasından takip ediyo gibi etrafını çevreleyen bi gölge çıkıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50tu8000 aldım bugün itibariyle kurulum yapıldı, renk tonları bence gayet iyi, va panelin siyah kalitesi açısından tercih etmiştim ki yıllarca panasonic plazma kullanmış biri olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GaziBst G kullanıcısına yanıt

    Ben de yorumları bugün okudum da dün aldık 58TU7000 serisini umarım bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamam.

  • 55 tu8000 kurulumum yapıldı, ölü piksel çıkmadı gördüğüm kadarıyla.


    servise izlenme süresine bakalım dedi , bakacağımız alet bozuk deyip bakmadılar. Samsung aradığı zaman belirttim başka servis yollayalım baksınlar dediler.


    Ben görüntü kalitesini baya beğendim youtube 1080p tv8 hd gayet net netflixde internet hızına göre değişiyo.


    Bana parlaklığı da iyi geldi. Akıllı kumandası da rahat, sesli komut ingilizce olduğundan kullanılamıyor ama samsung tel ile zaten direkt görüntü aktarılabiliyor.


    Menü hızlı


    Alırken çok kafam karışmıştı almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Mesafemde 4 m civarı 55 inch bence tam oldu bir büyüğü rahatsız edebilir.



    Sadece şöyle bir durum var, normalde tivibuda rahat kullandığım uydu kablosunu tvye takınca kanalları buluyor ama hiç birini açmadı. Sinyal kalitesi %43 gözüküyor. Servis antenciyle çözün kaliteniz düşük ,tvler çok net sinyal ister vs vs dedi. Bu konuda tavsiyeniz olursa sevinirim.





  • Ustalar merhabalar.. televizyonum dün geldi... samsung 58tu7000 4k, smart tv, cyristal uhd serisi.. çok memnunum görüntüsünden, hızından vs, bir sorun yok.. ama ufak bir sorunum oluştu :) dün servisin flashbellekten yüklediği kanal listesini beğenmediğim için kendim türksat güncel kanallarını bulayım, sonrasında kendim sıraya sokarım dedim, gidiş o gidiş, bütün kanallar silindi,şimdi de taratamıyorum, bulamıyorum... beni üzdü.. var mı bunun flash bellek kanal listesi sürümü, yeni.... paylaşırsanız nasıl yapacağımı da anlatarak verirseniz çok sevinirim... veya, şu an hali hazırda bu tv kullanan arkadaşlardan rica etsem, televizyonlarından flash belleklerine kanal listesini aktarsalar, o aktarılan listesi rar, winzip yapıp bana gönderseler güzel bir SAMSUNG MODEL kardeşliği yaşamış oluruz, kısmetse benden de yardım gelir inşallah... saygılar

    MUSTAFA ANIL

    mustafaanil@hotmail.com

    0532 212 82 76





  • quote:

    Orijinalden alıntı: isakazar

    Ben de yorumları bugün okudum da dün aldık 58TU7000 serisini umarım bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamam.

    Memnun musunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58tu7000'i 2 gün önce aldım. Şimdilik iyi gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben de çok beğendim ürünü. Tele dünya'nın yeni kutusu Next ile kullanıyorum. Netflix vs oldukça güzel.


    Edit: Bir tek ayaklarını beğenmedim. 6000 TL'lik tvye bu ayaklar ayıp olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 13 Ocak 2021; 14:54:58 >
  • Arkadaslar 7000 serisi ile 8000 serisi arasinda kaldim.
    8000 serisinde isik sizmasi sikayeti cok fazla. Kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bende bir televizyon alıcam ancak 3-4 tv arasında kaldım. tavsiyeniz varsa dinlerim.

    1-lg65un7100lb

    2-iyi bir indirime girerse lgG 65NANO796(bu en iyisi gibi) veya lG 65UN8100

    2-samsung 65tu7000

    3-philips65pus7805

    lg nin kumandası ve kalitesi ön planda, samsung görüntü kalitesinde daha iyi gibi, philips ambilight özelliği çok güzel gibi ama bilemedim. uydu yayınından normal kanalar izlenecek ve arada kardeşim netflixden film dizi izleyecek. genel kullanım olacağı için ucuza vestel veya toshiba 65 inçi alıp geçsek mi bilemedim.

  • dallass kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba, 2017 yılında sizin tavsiyenizle 60ks8000 almıştım, şuan çok memnunum Maşallah. Size de çok teşekkür ederim. Şuan aynı kalitede bir televizyona ihtiyaç var, muadil model önerebilir misiniz 60ks8000 benzeri?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55'' ekran olanını almak istiyorum fakat burada yazan yorumlar kafamı karıştırdı.


    Açıkçası bu ürün tam da bütçemin sınırında ama görüntüsü ve paneli gerçekten bu kadar sıkıntılı mı?


    Alıp da bir macera da yaşamak istemiyorum.


    Konuya da bir süredir mesaj girilmiyor o yüzden sorma gereği duydum. Yoksa çok şey denmiş siyahlar dalgalanıyor, panel yeşil falan...

  • Arkadaşlar merhaba. Bu isteğim için özel başlık açtım ama kimce cevap vermedi. Bu televizyonun kanal aramasında sorun varmış sanırım. Bu yüzden uyduda sinyal olmasına rağmen kanallar çıkmıyor. Sinyal ölçen cihaz var baktık sinyal geliyor. Sizden isteğim biriniz kanal çıktısını usb'ye alıp atabilir mi hayrına? Servis çakallık yapıp para istiyor bunun için.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.