Şimdi Ara

Samsun S4 Açılmıyor Reset Atıyor Sürekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 2 gündür çektiğim sorunu sizlere anlatmak istiyorum.Telefon masanin üzerinde dururken aniden kapandı sürekli yeniden açılmaya çalışıyor ama samsung yazısından sonra tekrar başa dönüyor bunu aralıksız bir şekilde kendince tekrar ediyor.Başka bir telefon ile bataryaları kontrol ettim sorun yok hafıza kartı da yok telefonda sim kart vs hepsini söküp taktım.Telefonda sadece format atma yeri geliyor tuşlara basında o diğer recovery kısmı açılmıyor oda 3 4 saniye işlem yapmayınca tekrar reset atıp eski haline dönüyor.Dün bilgisayara bağlayarak denemek istedim ve ilk denediğim de telefon açıldı he dedim tam oldu kabloyu çıkarttım tekrar gitti.Aynı sorun ve bir daha da bağladığım da açılmadı şimdi benim sorunum nedir arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum..Eğer tek çözüm format atmak ise ben için deki resimleri videoları nasıl kurtarırım ve format atınca kesin düzelir mi ?







  • Galiba cihazdaki emmc cipi sorunlu. Yetkili servis buyuk ihtimal anakarti degistirir, icindeki veriler de gider. Ama siz yine de bir arayip sorun ona gore hareket edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun garantisi cvarsa garantiye gönder yoksa çok sağlam ve güvenilir bir servise başvur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef bir süre sonra sonra benim telefonunda da olmuştu ve garantiye gönderdim. bir daha da samsung almam çoğu telefonu böyle yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.