Şimdi Ara

Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bu haftasonu bu monitörü inşallah almayı düşünüyorum :)
    bu monitör hakkında fazla kullanıcı yorumu yok.
    bu monitörü alacak arkadaşlara yardımcı olması açısından , bu monitörü kullanan arkadaşlar bu cihazın artılarını eksilerini bizlerle paylaşırlar , bize yol gösterirlerse çok memnun oluruz :)
    saygılar.



  • yanlis hatirlamiyorsam bir arkadasa bakmistik bu aleti.xl2370'le arasinda fark yok muydu neydi hatta ne akla hizmet cikarmislar demistik bu alet o olabilir mi xl2370'den daha ucuzdu ve incelemelerde kotu degil diyorlardi.xl2370'un ucuz versiyonu maliyeti dusurulmus versiyonu ya da xl2370 cakmasi diyebiliriz.inceleyenler yazsin bakalim ne diyorlar bu duruma?

    baslik varmis bak arastir bir daha baslik acmadan once ki ilk sayfadaymis.

    http://forum.donanimhaber.com/m_45491996/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 7 Ocak 2011; 22:58:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    yanlis hatirlamiyorsam bir arkadasa bakmistik bu aleti.xl2370'le arasinda fark yok muydu neydi hatta ne akla hizmet cikarmislar demistik bu alet o olabilir mi xl2370'den daha ucuzdu ve incelemelerde kotu degil diyorlardi.xl2370'un ucuz versiyonu maliyeti dusurulmus versiyonu ya da xl2370 cakmasi diyebiliriz.inceleyenler yazsin bakalim ne diyorlar bu duruma?


    XL2370 çakması diyebiliriz.... bu lafına katılmıyorum. Bu monitör hiçbir modelin çakması değil. Daha ucuz çünkü bu monitörü Samsung direk getiriyomuş arada distribütör yok yani komisyon yok bu yüzden daha uygun fiyatı var.

    @Can Okr arkadaşım eğer imkanın varsa git monitörü yerinde gör farkını ve kendini nasıl gösterdiğini farkedildiğini göreceksin.




  • Sağolasın şimdi anlaşıldı durum
  • Rica ederim. Tabi ki en güzeli gidip yerinde gözlerinizle görmeniz. Tavsiye ederim pişman etmeyecek A+ bir monitördür kendileri :)
  • Siz bu monitörü kullanıyosunuz sanırım incelemelerine baktım ama gözden kaçırdım herhalde size sorayım.Öne doğru eğilebiliyormu acaba px2370
  • buyrun alan arkadastan yorum A+! monitorun...



    quote:

    Orijinalden alıntı: maverick72

    Konuyu ilgi ile takip ediyorum,monitör seçimi gerçektende pc 'nin en zor bölümü oluyor bence.Kısaca son monitör satın alma tecrübelerimi anlatayım,yıllarca samsung kullandığımdan aynı markayı tercih ettim gidip vatandan 2333t aldım görüntü-renkler çok güzel olmasına rağmen çerçevede eğiklik vardı ertesi gün ölü piksel çıktı,iade ettim yerine bx2350Led aldım vatanda kontrol yapıldı ilkinde ölü piksel çıktı 2.si geldi test edildi birşey yok aldım eve geldim monte edip çalıştırdım ne göreyim 1 tane ölü piksel +mönitörün siyahlarda clouding(color bleed) -bulutlanma problemi vardı telefon ettim hemen getirin dediler götürdüm sağolsunlar geri aldılar,eh girdik bu yola deyip bu sefer px2370 LED aldım test edildi sorun-ölü piksel yok eve geldim taktım rezalet derecede siyahlarda bulutlanma var hatta gri değil mavi-sarı tonlarda girmiş işe bu sefer bulutlanmaya,monitörü camdan aşağı atmayı düşünürken -yüzüm yok 3-4 kere değişim yaptım-stres sahibi oldum- sakinleşmek için 10a kadar saydım ve vatana gittim zar zor iade aldılar bu sefer,şefler-müdürler işe dahil oldu.İade kuponu aldım-samsung'a şimdilik tövbe ettim Sonuç olarak bence Samsung eski samsung değil +çok para verince çok iyisi olmuyor-600TL saydım px2370e.


    http://forum.donanimhaber.com/m_45593469/mpage_4/key_/tm.htm




  • Bir px2370 siyah ekran resmi ekleyeyim durum daha iyi anlaşılsın:
     Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 12 Ocak 2011; 18:57:56 >
  • O bulutlanma olayı bütün LED monitörlerde var neredeyse. Zaten yurtdışı testlerde de bulutlanma olup olmadığına değil; ne kadar olduğuna bakıyorlar. PX2370, test konusunda en bilinen firma olan CNET'in testinde en az bulutlanmaya sahip Samsung monitör seçildi. BX2350 Budget(Bütçe) serisi; PX2370 Professional seri monitörler. 50 serisi ile 70 serisi monitörler arasında panel farkı var. BX2350 daha fazla bulutlanmaya sahip. Normalde 2 monitör de statik 1000:1 kontrasta sahip. Ama teorik olan bu değerlere gerçekten ulaşabilen monitör sayısı çok az. Yapılan ölçümlerde BX2350 770:1 ve PX2370 948:1 statik kontrast değerine sahip çıkmış. Dinamik olarak da lanse edilen değerler BX2350 için 1.000.000:1 ve PX2370 için 5.000.000:1 . Ayrıca tepki sürelerinde de PX serisi önde. PX gerçekten 2ms değerini verebiliyor. BX2350 biraz gecikme yapabiliyor. XL serisi artık eskidi, PX serisi en yeni Profesyonel model. XL'in fiyatının daha pahalı olmasının nedeni de arada distribütörün olmasıdır. Bu aydan itibaren Samsung Türkiye Ofisi hizmete başladı. PX serisini o dağıtıyor. Yakında XL de ucuzlayacak onun vasıtasıyla. Ayrıca PX2370 fotoğrafta görünenden daha şık ve zarif bir monitör. Ben 2 haftadır kullanmaktayım ve herkese tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotti52 -- 12 Ocak 2011; 21:25:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetözgür

    Siz bu monitörü kullanıyosunuz sanırım incelemelerine baktım ama gözden kaçırdım herhalde size sorayım.Öne doğru eğilebiliyormu acaba px2370


    BX2350 de PX2370 de öne arkaya eğilebiliyor. Ayrıca magic angle özelliği de var ikisinde de. Eğmek istemiyorsanız oturma pozisyonunuza göre alt-üst ve sağ-sol tarafların ışık oranlarını arttırıp net görüntü sağlayabiliyorsunuz.
  • Ayrıca LED monitör kullanıp da 1080p çözünürlükte Windows 7 açılış ekranında dalgalanma yaşayanlar DVI değil HDMI kablo ile bağlasınlar monitörlerini, ekran kartlarının driverlarından overscan ayarını 0'a alsınlar ve monitörün kurulum ayarlarından kaynak seçimini AV'den PC'ye alsınlar. Filmlerde dalgalanma yaşayanlar tepki süresini "Normal" ayara alsınlar. "Daha Hızlı" ve "En Hızlı" seçenekleri yazılımsal seçenekler ve panel bazı renklerde dalgalanma yapabiliyor. Normal seçeneğinde zaten panelin orjinal tepki süresini kullanmış oluyorsunuz, kılavuzda da yazıyor bu. (Pahalı bir HDMI kablo almanıza gerek yok, yeter ki HDMI 1.3c standardında ve markalı bir kablo olsun. Hiçbirşey farketmiyor çünkü. Ben Akasa marka 1,5 metrelik kablo aldım 12 TL'ye ve gayet memnunum)
  • Eh bu da ölü piksel sebebiyle iade ettiğim Samsung 2333t'nin siyah görüntüsü,yukarıda verdiğim px2370 ile farkı görün. Yanlış anlaşılma olmasın ölü piksel her markada/modelde çıkabilir.Bulutlanma yok gerçekten güzel model,ne yazıkki vatanda son kalmıştı yoksa gene aynı modeli alacaktım.
     Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 12 Ocak 2011; 22:51:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotti52


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetözgür

    Siz bu monitörü kullanıyosunuz sanırım incelemelerine baktım ama gözden kaçırdım herhalde size sorayım.Öne doğru eğilebiliyormu acaba px2370


    BX2350 de PX2370 de öne arkaya eğilebiliyor. Ayrıca magic angle özelliği de var ikisinde de. Eğmek istemiyorsanız oturma pozisyonunuza göre alt-üst ve sağ-sol tarafların ışık oranlarını arttırıp net görüntü sağlayabiliyorsunuz.


    Teşekkür ederim cevap için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverick72

    Bir px2370 siyah ekran resmi ekleyeyim durum daha iyi anlaşılsın:
     Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))


    haydaaa :D
    bu hiç olmadı şimdi :)
    bi monitör alamayacaz anlaşılan arkadaş....
  • Evet..Bu hafta sonu aldım sonunda.. Youtube'a çetiğim videoları yükleyeceğim.. Resim de çektim onları da eklerim. Haftasonu PS3'ün başından kalkamadım açıkçası.. Motorstorm'u çok özlemişim çok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rancorous

    Evet..Bu hafta sonu aldım sonunda.. Youtube'a çetiğim videoları yükleyeceğim.. Resim de çektim onları da eklerim. Haftasonu PS3'ün başından kalkamadım açıkçası.. Motorstorm'u çok özlemişim çok..

    kardeş şu hemen üst mesajdaki gibibi karanlık sahne fotosunu koyarmısın sendeki de böyle bulutlu mu ?
  • oyleymis malesef.

    @maverick72, evt bendekinde de bulutlanma var.. Ekran tamamen siyaholduğunda farkediliyor ama film, oyun oynarken ben etkilenmedim. Ben değiştirmeyeceğim. Oyun performansını çok tuttum. Renkleri de çok canlı veriyor.

    http://forum.donanimhaber.com/m_45593469/mpage_9/tm.htm
  • Ya kusura bakmayın.. Bu akşam koyacam fotoları ve youtube'a yükleyecem videoları kesin. Geri dönüş yapacağım.
  • bulutlanma rahatsız ediyormu. olması gerektiği kadarmı ortalamanın üstündemi. incelemelerde bundan bahsetmemişler. özellikle karanlık ortamda film izlerken durum nasıl deneyen var mı. fotolara ve videolara bununla ilgili bişeylerde koyarsan fikir verici olur.
  • Youtube a videoları yükleyemedim bir türlü..youtube hata veriyor. radip'e atayım bari. Onun dışında ekranın ortasında bulutlanma var. ekran karardığında farkediyorsunuz. Ama normal durumda aşağıdaki fotoraflardaki gibi.

     Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

     Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))

     Samsun PX2370 kullanıcıları buyrun :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 19 Ocak 2011; 21:49:51 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.