Şimdi Ara

Şampiyonluk Trabzonspor'a Veriliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre. Ön eleme maçımıza çıkmadan önce şampiyonluğun Trabzonspor'a verileceğiz ve şampiyonlar ligine direkt gideceğimiz hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Cuma gününe kadar son dakika haberi gelebilir. Bilginiz olsun. UEFA heyeti ve TFF arasında geçen görüşme sonucunda flash gelişmeler yaşandı. Gereken belgeler TFF'ye sunuldu en geç Cuma günü karara bağlanıyor iş.

    Anektod'lar düşeyim;

    - Trabzonspor ilk yarı 42 ikinci yarı 40 puan topladı.
    - Takımızın attığı gollerin yarısından çoğu jeneriklik gollerdi. (Bunu biz demiyoruz tertemiz bir takıma sahip rakip taraftarlar söylüyor.)
    - En iyi orta sahaya sahip bir takım. (Yine biz söylemedik.)
    - En iyi savunma yapan ve en az gol yiyen takımdık.(İstatistiklere bakın)
    - Geçtiğimiz sezon ligde iki maçımız rahat geçti. Bunlardan bir tanesi Antep (malum adamları dar ağacına çıkardılarda bize yatmadılar tepki olarak), (İkincisi Buca maçı. Buca'nında bize karşı gelebielcek gücü yoktu.) Geriye kalan bütün maçlarda kıran kırana geçti. Yeri geldi hakkımız yendi yeri geldi hakem penaltı vermeye kart göstermeye korktu. Ama bu bizden kaynaklanmıyordu. Öteki takımın ofsaytlardan attığı goller, faulle attığı goller, haftaya damga vuran kırmızı kartlık pozisyonlarda kart görmeyişlerinden sonra Trabzonspor'a kart vermeye korktular.
    - O kadar çamur atmalara rağmen tertemiz bir takımız.
    - Bizim yöneticilerimiz lig devam ederken çıkıp basına demeç veriyordu, öteki takımların yöneticileri çıkıpta ahkam kesiyorlardı. Tüm istanbul basını hamsi tava muhabbeti yapıyordu bizlere karşı. - Soruyorum şimdi neredesiniz ? ... Bugün Trabzonspor yönetimi içeride olsaydı acaba şu an Trabzonspor'un yaptığı gibi sükunet içerisinde duracak mıydınız ?
    - iki çift lafım daha var.

    Biri Dh yönetimine ; biz burda rakip taraftarları tartışma yaparken konularımızı silip ahlak dersi veriyorsunuz. Anladik hepiniz Sokrates'siniz. Bişi demiyoruzda. Ya abi kusura bakmayın ama adamların orada açmış olduğu konuları ve başlıkları görmüyorsunuz heralde. Burda bir ataletsizlik var. Kimden korkuyorsunuz.

    Öteki lafım malum takıma ; Çok sevdiğim bir arkadaşımla normal bir muhabbete bile giremiyorum artık. İnanın kendisini çok severdim. Bu güne kadarda hep takılırdı bana. Şampiyon olduğunuzda bile yüreğimle tebrik ettim kendisini. Ama gelin görünki bu olaylardan sonra düşman kesildik sanki. Ben birşey demiyorum fakat konu nerden açılırsa açılsın fener-trabzon çekişmesine geliyor. Unutmayın bundan 2-3 sene önce Fenerbahçe Şampiyonlar liginde rakiplerini tek tek elediğinde sevinçten havalara uçuyorduk. - Neden ? Türkiye'yi temsil ettiği için. Türk olduğumuz için. Lütfen sizde şunu görün artık. Trabzon insanı kadar dostuna düşmanına güven ve korku veren bir millet daha yoktur. Özür dileyin, bırakın şu inadı artık. Forumlarınıza göz atıyoruz ara sıra sizin adınıza ben utanıyorum.







  • Hocam şayet kaynakla birlikte paylaşacaksna paylaş.
    Yoksa biz ne ''Çok sağlam kaynaklar'' duyduk.
    Kusura bakma ama artık bu tür haberlere itimat etmiyorum.
  • Eğer şu şampiyonluğu bize vermezseler, bu ligde daha maç izlenmez.. Bu kadar pisliğe bulaşmış takımın elinden şampiyonluğu alınamıyorsa o zaman boşu boşuna maçları izlemenin bir anlamı yok, tadı kalmaz zaten...
  • verselerde aynı sevinç olmazki,şuan bana Şampiyonsunuz deseler iyi derim.İnsan birkaç günde ancak zor idrak eder.
  • Ben hatceye deil netceye bakarım bu arada hala tff macları izlesin diyen var. Boyle diyenlere guluyorum zira delil varsa daha ne macları izleyecekler ayrıca dh yonetimini de kınıyorum tarafsız olmaları gerekirken hislerine kapılmıstır ve sureci basarılı bir sekilde idare edemediler
  • trabzona şampiyonluk vermezler bunu unutun beyler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.