Şimdi Ara

Şampiyonluk Kümesinde bile Hile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
10.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu tam 4 ay önce yaşanmış bir mevzu, ama eloboost ve yasal olmayan yollarla elo arttırmanın Türkiye'de bi cezası olmayacağınızı bilin istedim :)

    olabilecek en baba kanıtları Riot'un önüne koyduğum halde, gerekeni yapacağız deyip durdular. ve sonuç olarak hiçbir şekilde, bu arkadaşlar hiç ceza almadan kurtuldular. şimdi nickchange attılar diye biliyorum, yeni nickleri ne bilmiyorum.

    asıl konuya buradan ulaşabilirsinizhttp://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=10832 lolreplay belgesi zaman aşımından kalkmış, isteyen olursa yollayabilirim.

    Ben yine de tamamen kopyalıp buraya yapıştırayım konuyu:

    Selamlar,

    Bugün gece 1-1.30 gibi dereceli oyuna girdik arkadaşımla. Şampiyon seçimi ekranına girmeden önce yaklaşık 3-4 kez her seferinde bir kişi karşılaşmayı reddetti. Biri dalga geçiyor diye düşündük, en sonunda girdi oyuna.

    Şampiyon seçiminde hiçbir sıkıntı yoktu, herkes rollerini seçti oyun başladı. Oyuna bağlanma ekranındayken karşı takımdaki kişilere baktık ve karşı takımda AmetSTYLE ve Miragé adlı oyuncuların, bizde ise PersephoneRulés adlı oyuncunun olduğunu gördük.
    Daha önce takım olarak kendilerini seyretmiştik, üçü de Sense of Destiny adlı takımda oynuyor.

    http://i.imgur.com/n6kJAFk.jpg resimde de görebilirsiniz bunu.

    Oyun başladığında Jarvan'ın(persephone) orta koridordan rakip kuleye doğru gittiğini görünce, maçı satacağından işkillendik. Tam da öyle yaptı, gidip AmetSTYLE'a bilerek ilk kanı verdi. Sonra bilmezden gelmeye çalıştılar.

    http://i.imgur.com/OyHPOLN.jpg

    Oyun boyunca Persephone hiç konuşmadı, AmetSTYLE ve Miragé bizim inanmadığımızı görünce rol yapmayı bırakıp onlar da susmaya başladı. Persephone sürekli olarak gidip adamlara bilerek ölmeye devam etti.

    Oyundan sonra karşı takımdan iBuerc adlı arkadaşla da konuştum, o da karşılaşma bulundu ekranında 2 kişinin reddetdiğini ve şampiyon seçimi sırasında saçma seçim yapmamalarını, oyunun zaten 20 dakikada biteceğini söylediklerini söylüyor.

    http://i.imgur.com/ftPC0ri.png

    Maçın LoL Replay versiyonuna buradan ulaşabilirsin, yaptığı her şey içinde görünüyor zaten. Buraya özel olarak konu açmamın nedeni, biz oyun sonu "bilerek besleme" olarak raporlasak bile rage yapıp besleyen adamdan farkı olmayacak gözünüzde. Ancak bu düpedüz hiledir. AmetSTYLE ve Miragé Şampiyonluk seviyesini çıkmış oyuncular ve hala bu tarz hilelere başvuruyorlar. Biz de şampiyonluk seviyesinde olan oyuncuları Elit insanlar sanıyoruz.

    (bu arada LoLReplay'in açılması bir kaç dakika sürebilir, bilgisayarım çok iyi değil yükleme ekranı biraz geç doluyor.)

    Bu arada LoL Replay'den direk olarak yüklemeyi beceremedim hata verdi, o yüzden dosyayı dosya.tcye yükledim.
    Link:http://www.dosya.tc/server3/kOIACY/hile.rar.html

    Gerçekten LoL.Replay olduğuna dair;
    http://i.imgur.com/cg2Kkix.png

    Bu konuda AmetSTYLE, Miragé ve PersephoneRulés adlı oyuncular hakkında gerekenin yapılmasını arz ederim.







  • Online oyunlardaki Türklerden nefret ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlüğüm tamirde biraz gözlerim ağrıyor merak ettim özet geçebilecek 1 cümleyle
  • Zaten TR server'ındaki "profesyoneller" normal server'daki normal oyuncular gibi oynuyorlar öyle aman aman bir tarafları yok.

    @Demacia Sense of Destiny takımı kendi adamlarından birini karşıya düşürüp feedleterek free win almışlar.
  • Oha for

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo queue'dan bildiğim kadarıyla çok da kötü oyuncular değil bu olayı yapanlar. İsteseler zaten yükselebilecekken böyle bir yolu tercih etmelerini çok garipsedim. O oyunlarda oynayan diğer insanların harcadığı vakte büyük saygısızlık.
  • Ya bırakın vallahi lanet olsun bu heriflere. Basit bir oyunu, zevk alalım diye oynadığımız şeyi bile nasıl iğrenç hale getiriyorlar. Metin2 kafalı embesiller
  • Yazık
  • Tr serverında challanger'a çıkmanın çok büyük bir onur falan olduğunu sanıyorlar, bu olayı yapan çokça kişi var. Caglaro mudur nedir o da kankalarıyla queue alıp aynı şeyi yaptırıyor. Bırakın tatmin etsinler kendilerini uğraşmaya değmez. Ben her zaman diyorum Türkiye serverı bebelerden para söğüşlemek için açıldı diye, oyuncuları ipleyecek halleri yok.
  • Bırakın kendi hallerine. Solo çıkamıyorlar, adaletsizliğe muhtaç kalıyorlar. Bu da onların ne kadar adi olduğunu gösteriyor. Bırakın da bu çocukluklarıyla yaşasınlar.
  • Peki hocam teşekkürler. Zaten Tr serverında sürekli olan şeyler bunlar ama hala çözüm bulunamadı galiba
  • tr çöp
  • adam gibi oyuncu olsalar takım olarak bişeyler yaparlardı zaten. şampiyonluk aşamasında en az 5 tane bildiğim elo boost var. normal bişey yani TR de olur böyle şeyler alıştık.
  • Şaşıran var mı ? Tr serverında çok sık yapılan bır sey bu
  • Aradım ama ADV DawnHarmony diye bir kişi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingladyo

    Aradım ama ADV DawnHarmony diye bir kişi yok.

    İsim değiştirmişler yazıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mirageyle oynadım. Challanger olacak kadar iyi oynamıyordu zaten. Gerçi trde önüne geleni challanger yapıyorlar. Gördüğümde artık naber lan hileci falan derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 9 Temmuz 2013; 16:59:21 >
  • Miragé denen eleman şuan 2 Level gözüküyor çok ilginç
  • Peh bu da bişey mi. Üniversite turnuvasında 2 sezondur ninjalar oynuyor. Şampiyon takımların accountları üniversitelerden, oyuncuları profesyonel takımlardan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 9 Temmuz 2013; 17:42:31 >
  • Gidip fb vermeleri cabası
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.