Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (Grup Aşaması) | Arsenal - Galatasaray | 01.10.2014 | 21.45 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
6
Favori
34.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gs çok kötüydü cidden dün akşam.Dortmund'ta buna benzer araya adam kaçırıp gol atabilen güçlü bir takım.Pek şansı yok bu sene GS'nin.Başkan değişince zaten dengeler değişir büyük ihtimalle takım toparlanamaz transfer dönemine kadar.
  • Tebrikler Burağı Kadroya Almişsin, Ben Olsam Yedeklere Bile Almam Onu
  • TaKo41 kullanıcısına yanıt
    En doğru yorum. Kafamdakiler aynen yazmışsınız. Bu yabancı sınırlaması bizim Türk oyuncuların bi yerlerini kaldırıyor. Başkan desen egosu yüzünden takımı mahvetti.
    Neler olacak bakalım
  • Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    Çok düz mantık yaklaşıyorsun olaylara.

    Bu tarz bir oyunu Arsenal'e karşı da oynadınız ama sonuç yine aynı. Bu maçın hakkı beraberlik miydi?

    Beşiktaş'ın şuan 3 puan cebinde dönmesi gerekiyordu ama yine 1 puana razı olduk. Tottenham ile Arsenal farklı takımlar birisi Şampiyonlar Ligi elemesinde maç kaybetmemiş, Barcelona - Real Madrid gibi takımların karşısında bile denk gözükecek bir takım.

    Tottenham ise Avrupa tecrübesi Arsenal'e bakışla çok az olan ama güçlü bir EPL takımı. Ortadaki oyun takdir edilmeli ama Beşiktaş - Galatasaray arası sidik yarıştırmak çok gereksiz.

    Bunu yapan adamlar da maçın özetini izleyip yorum yapan arkadaşlar. Hem can sıkıcı, hem de bilgisizlikten uzak bu tartışma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ymcetinkaya

    yazılan yorumları okuduğum kadarıyla gerçekden fenerlilerin bu yaralarına hazımsızlıklarına şaşırarak bakıyorum 2 senedir şampiynlar liginde olamayışınızın hırsını galatasaray,beşiktaş ve trabzondan çıkarmanız gerçekden enteresan ve komik buluyorum. ben galatasaraylı olarak beşiktaşa trabzona başarılar diliyorum umarım uefa da başarılı olurlar...

    kendi takımımı eleştirmek gerekirse evet sistem yanlış hoca tutmadı italyan futbolu,stratejisi,kurgusu bize göre değil bunu anlamış bulunuyoruz galatasaray bir deneme tahtası değil ve hala takımdaki dengeler ve oynamalar hiç alışık olmadığımız şeyler bu takım fatih terim döneminde yiyosan atacaksın mantığı üzerinde seyrediyordu yani ofansif futbol korkusuz futbol baskılı presli futbol bu mantelatide oynamamız lazım buda yeni bir istikrarlı kararlı ve kariyerli bir hocayla olacak bir iş.

    grupdaki duruma gelince belliki sistem,kafa yapısı,strateji değişmeyecek bunu görüyoruz bize uefa kapıları açılacağını düşünüyorum yapcak bişi yok gidebildiğimiz yere kadar umarım ligdede başarılı olup tekrar şampiyonlar liginde boy göstermek istiyoruz...



    O halde benim yorumumu pas geçmişsin. İçi boş goygoy yorumları okuyarak Fenerbahçelileri genelleyemezsin. Sağ duyulu aklı selim herkes sorunun ne olduğunu, çözüm yollarını görür ona göre konuşur.

    Şimdinin gençleri bilmez, bir zamanlar gs li fb li aynı tribünde oturur maç izlerdik. Maç sonrası çıkar döner ekmek yer kaybeden taraf öderdi. Bu kadardı hepsi. Bu 90lardan sonra birşey oldu millet palalarla birbirini kovalamaya başladı. Futbol ve stadlar bir ülke insanının aynasıdır. İnsanın geldiği cinnet noktasını gösterir. Birbirine müsamaa gösteremediğini kanıtlar netekim.




  • adam haklı
  • Ya ben nediyorum sen nediyorsun.ben ülke puanı düşüyor diyorum.sen takımda ruh yok diyorsun.ben galatasaray kötü oynuyor diye sevindiğimi mi söyledim?önce söylediklerimi oku ve anla.sonra gel burda benle konuş.
  • Orijinalden alıntı: EnesCataloglu

    Ya ben nediyorum sen nediyorsun.ben ülke puanı düşüyor diyorum.sen takımda ruh yok diyorsun.ben galatasaray kötü oynuyor diye sevindiğimi mi söyledim?önce söylediklerimi oku ve anla.sonra gel burda benle konuş.
    Noatak a soyluyorum bunları

    Noatak a soyluyorum bunlari
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.