Şimdi Ara

Salcano City Sport 10 HD ve City Sport 20 HD Lady Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Bir arkadaşımın gittigidiyorda indirim hakkı var ve bu indirim ile Salcano City Sport 10 HD 1190 liradan 960 liraya düşüyor. Eşime almayı düşündüğümüz City Sport 20 HD Lady modeli de 1100 liradan 945 liraya düşüyor. Yani toplamda 385 liralık bir indirim sağlamış oluyoruz. Sizden ricam bu bisikletler ile ilgili bilginiz varsa yorumlarınızı almak. Ciddi bir indirim söz konusu ama bu modeller için değer mi, rahat kullanabilir miyiz, bir kere alıp faal olarak uzun yıllar kullanmak istiyoruz bu isteğimizi karşılar mı gibi düşüncelerimize cevap bulmakta yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.



  • Almayı düşündüğüm bisikletti. Ben carraro aldım. Fiyatlar güzel biraz incelemiştim uzun süre kullanılabilecek bisikletler diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enclosure kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. ben de bir çok model arasında kaldım çok fazla bilgiye sahip olmasam da yaptığım araştırmalar sonucunda bu donanıma sahip olup fiyatı bu kadar uygun olan başka bisiklet bulamadım ama işimi sağlama almak istiyorum yinede o yüzden sizin gibi bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var. tekrar çok teşekkürler.
  • yunnusef kullanıcısına yanıt
    Rica ederim bilgi sahibi olmak çok iddialı olur. Ben sadece gördüklerimi yazdım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.