Şimdi Ara

Saklı gizli park yapılmaz levhaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta taşındım. Elektrik abonelik işlemleri için Ayedaş'a gittim taşınmış. Yeni Ayedaş binasını buldum Pazarbaşı'da. Karşısına koydum; bir sürü arabayla vardı park halinde, işimi bitirip çıktım dışarı bütün arabaları temizlemişler. Baktım park yapılmaz levhası yok. Biraz daha bakınca az ilerdeki ağaç dallarının arasından farkedebildim sonunda. Sırf ağaç kapatsın diye olağandan yükseğe koymuşlar levhayı.

    Aracı nereye çekmiş olsalar beğenirsiniz? Hemen yandaki yediemin otoparkına. Bahçesi 1 metre, giriş kapısı 50 metre ötede.
    70TL bayıldık, cezayı bekliyoruz. Kime nasıl beddua edeceğimi bilemedim. Edep kalmamış ne insanlarda ne devlette.



  • "Park Etmek Yasaktır ve Duraklama ve Park Etmek Yasaktır işaret levhaları ile belirtilen park yasağı, aksine bir işaret levhası olmaması durumunda, levhanın konulmuş olduğu noktada başlar ve trafiğin seyir yönündeki bir sonraki kavşakta sona erer.

    Cadde, sokak gibi yollarda, Park işaret levhası ile belirtilen park edebilme izni de, aksine bir işaret yoksa, bir sonraki kavşağa kadar devam eder."

    Ben daha ucuza öğrenmiştim.
  • Ukalalık etmenize gerek yok. Bir sokakta park yasağı varsa levha sokak sonuna doğru, ağaç dallarının arasına konmaması lazım. Şikayetçi olduğum mesele bu. Yoksa sizden çok daha iyi ve hızlı öğreniyorumdur kuşkum yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelkitli -- 27 Temmuz 2012; 16:52:42 >
  • Gidiş yönünde sizden ileri konulmuş park yasağı sizin için geçerli değildir, meğerki levhanın altında aşağı doğru bir ok ve bir sayı olmasın. Bu durumda levha sayıda işaret edilen metre kadar geriye doğru geçerlidir.

    Demek ki daha öncesinde geliş yönünde farketmediğiniz bir levha olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.