Şimdi Ara

Şakaydı gerçek oldu: Razer enerji içeceği çıkardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Hakikaten İlginç Ya. Yakında D&R da Razer Karpuz Görürsem Şaşmayacağım...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AskN0More

    gamer enerji içeceği, gamer koltuğu, gaming masa, gaming gözlük..
    sonu nerede göreceğiz acaba merak ediyorum :) gaming ne abi. gaming koltuk ne ya. gaming masa ne? al bi masa cevir 15 liralık ledle gaming mi oldu sımdı ne oldu? biri cıkar yorum yapar sımdı dügmesi var yükseliyor cahil cahil konusma diye. hey yarabbim.
    Gaming diye gazlayıp parayı indiriyor adamlar.İki tane yeşil led tak bitti gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer marka aldığım blackwidow mekanik klavye çift tıklama ve deathadder mouse orta tik çalışmama kronik sorunluydu ve bunu utanadan amazonda satmaya devam ediyorlardı aldıktan 6 ay sonra bu 2 ekipman çöp olup çıktı allah belanı versin razer resmen kazık yedim senden hani bide sorunu kronik olduğu için neredeyse herkes aynı sorunu yaşamış fakat internette hiç denk gelmemiştim araştırırken ve kullanan adamlar rahat , çöpe atıp başka marka aldım diyor ben onuda yapamıyorum . Gitgide batıyorlar , millet razer in o paraya çer çöp sattığını farketti iyice . Beter ol razer .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki neymiş:

    Bilgisayarda oyun oynamak zeka gelişimini etkiliyormuş.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    quote:

    Razer Lateks Şişme Bebek yolda...(!)
    Slogana gel! ; ''Oyuncuların kız arkadaşa harcayacak zamanı yoktur!''
    Abi çok iyi ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AskN0More

    gamer enerji içeceği, gamer koltuğu, gaming masa, gaming gözlük..
    sonu nerede göreceğiz acaba merak ediyorum :) gaming ne abi. gaming koltuk ne ya. gaming masa ne? al bi masa cevir 15 liralık ledle gaming mi oldu sımdı ne oldu? biri cıkar yorum yapar sımdı dügmesi var yükseliyor cahil cahil konusma diye. hey yarabbim.
    dügmesi var yükseliyor cahil cahil konusma
  • Gamer Escort da çıkar yakında bak. Demedi demeyin :D

  • ben razer kadar ergen dürten bir firma görmedim :)) oyundan anlamıyorsun , beceremiyorsun ama binlerce lira gömünce pro olduğun algısına giriyorsun. Güzel iş :)

  • game moda :)

  • içinde kafein var işte git al 100gr nescafe/jacobs 12tl falan

  • Aynı enerjiyi sağlayan Osmanlı şerbetleri. Hem ev ortamında hazırlaması kolay hem de kafeinsiz.

    Bu şerbetlerle nice savaşlara girilmiş.

    1- Sikencebin
    2- Demirhindi
    3- Ali Baba (Diyabetik)
    4- Mevlevi
    5- Gül
    6- Hürrem Sultan
    7- Gelincik
    8- Sünnet
    9- Reyhan
    10- Nar Çiçeği
    11- Meyan Kökü
    12- Ece Sultan
    13- Çilekli Saray Limonatası
    14- Harnup
    15- Kiren (Kızılcık)
    16- Somada
    17- Vişne
    18- Menekşe
    19- Nilüfer
    20- Zambak
    21- Nar
    22- Ayva
    23- Böğürtlen
    24- Sultan
    25- Kayısı
    26- Subye
    27- Loğusa
    28- Karadut
    29- Saray Limonaası
    30- Hurma
    31- Tükenmez
    32- Sumak
    33- Şehzade
    34- Aşk İksiri
  • yav ne saçma salak şeyler bunlar
    valla iyi kakalıyolar millete her şeyi gamer gumer ayagına
  • Gamer sektörü sen nelere kadirsin. Yakında gamer arabası, gamer evi, gamer halıları çıkabilir rgb ledli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IşıQlı MıŞıQLI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakir olmek icin bu kadar kasmasaniz keske.
  • çok saçma bir yatırım olmuş. Redbull'un önünü tıkayacaklarını sanıyorlar herhalde :)
  • pizzacılarda "gamer pizza" veya "gamer menü" diye bir şey gördüm.

    edit: yameksepetinde gamer diye arattım bir sürü bir şey çıktı hatta "pro gamer" diye menü varmış veletlerin kullandığı nickler gibi :) (Pro Gamer - Big King® Menü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosisvesalam -- 11 Haziran 2019; 16:2:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Guardian

    Adamın biri demiş ki “e-spor oldukça yorucu bir şey, bir çok işlemi aynı anda yapıyorsunuz” Sanırsın 12 round ringte dövüşüyor, kortlarda fırtına gibi esiyor, 200 kg halterin altına giriyor, rakip takımın kalesinde Tsubasa gibi şok etkisi yaratıyor, Everest’in zirvesine Türk bayrağı dikip ülkemizi gururlandırıyor herif.

    Razer bile ürünü kakalamak için mantıklı pazarlamayı tercih edip “Konsantrasyon artırsın diye” pazarlıyor. Bizim e-sporcular diyor ki “ter içinde oyundan çıktığım oluyor, oyundayken çok yoruluyorum”

    E-spor yorucu falan değil, sen koltuktan kalkmadığın için hımbılsın, mouse hareket ettirince bile terliyorsun, nefes nefese kalıyorsun. Bak kondisyonsuzsun bile demiyorum direkt hımbılsın diyorum. Emin ol o beyninle saatlerce satranç maçı yapan, milyonlarca hamle düşünen Kasparovdan daha fazla efor sarf etmiyorsun. Adamlar 10-15 saat satranç maçı yapıyorlar ve senin gibi maçı kazanmak için değil, Dünya şampiyonluğu için rekabetteler. Hani 10-15 saat içine girdikleri stresi, odaklanma zorunluluğunu hayal et diye söylüyorum.

    Bakın, e-spor adı altında spor yaptığınızı sanıyorsunuz ve kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz ya, size hoşunuza gitmeyecek bir kaç gerçekten bahsedeyim.

    Şimdi e-spor yaptığını sanıp kendini avutan arkadaşlar öncelikle söyleyeyim çok fena kazıklanıyorsunuz. Mesela League of Legends (bundan sonra LoL diyeceğim) yapımcılarının belirli bir reklam bütçesi var. Adamlar diyor ki “Ulan hem turnuva yapayım şanım yürüsün, hem de bunlara e-spor diye bir şey yedireyim, önemli bir iş yaptıklarını sansınlar.” böylece ne olmuş oluyor? İnsan denen üretime muhtaç canlı hem “Üretmiş” hem de “eğlenmiş” oluyor. Yani eskiden oyun oynayan insanlar işsiz, boş gezen, hayırsız olurken, şimdi marketing dehaları sayesinde aynı oyuncular e-sporcu oldular. Hem oyun oynuyorlar, hem vakitlerini boşa harcamamış gibi oluyorlar. Ne güzel değil mi? Bakın, oyunu oynayan kişi aynı. Yaptığınız şeyin adı değişti sadece. Bu forumdakilerin çoğu gençken kafede knight, cs, silkroad falan oynadı ama hepsinin genelde dersleri kötüydü, bilgisayar yüzünden azar yediler vs. CS, Knight oynayan adamlar oynadıkları CS, Knighttan fayda gördüler mi sizce devam eden hayatlarında? Ben görmedim hiç. Ama en azından e-spor yapıyoruz diye kendilerini kandırmıyorlardı.

    Neyse bakın olaya devam edelim. Baktılar bu e-spor işi tuttu, millet oyun oynayıp sporcu olmak için ölüyor, yanıyor tutuşuyor vs. Milyar dolarlık donanım firmaları dedi ki: “Moruk bu gaming, e-spor işinde iyi para var. Sponsor olalım başarılı olanlar ürünlerimiz sayesinde başarılı olmuş gibi gözüksün; biz de milleti en hafif tabirle söğüşleyelim.” Haydiii başladı bir oyuncu koltuğu, oyuncu faresi, oyuncu ekranı, oyuncu bilmemnesi furyası.

    Günümüze yaklaştıkça millet şöyle düşünmeye başladı: “Ulan Wtcn iyi oyun oynuyor, oyuncu koltuğu var, mouse’u falan gaming ben bunlardan alayım bari, başarılı olurum.” Yani sizi öyle güzel programladılar ki, Ferit Karakaya güzel oynamıyordu, Gaming koltuğu Ferit’in başarısının sırrıydı. Mouse al, Ferit ol. Ferit’te eş zamanlı olarak sponsorlardan ceplerini dolduruyordu. Donanım firmaları mutlu, Ferit mutluydu. Ailesine yük olup Razer mouse isteyen çocukta e-spor yaptığı için mutluydu

    Donanımcılar baktı bu işin sonu yok, “ulan ne versek yiyo bunlar. Oyuncu bilekliği çıkarıyoz onu bile alıyolar!” diyerek kahve altlığı ile başladılar, şampuan, parfüm falan ürettiler. En son üstüne Razer yazıp Redbull’dan kalitesiz (muhtemelen) bir enerji içeceği falan çıkardılar. Ha diceksin nerden biliyorsun Redbull’dan kalitesiz olduğunu, şurdan biliyorum; Muhtemelen ucuz enerji içeceği üreten bir firmaya gittiler, dediler ki “bana 1 milyon kutu toz üret, üstüne markamı basıp satayım.”
    Razer denen firma klavye, mouse üreten bir firma. Sizce risk alıp sıfırdan enerji içeceği formülü yapar mı? Yapmaz tabi ki. Üstüne markasını basıyor sadece olay bu. Sizi markalı bir şekilde söğüşlemiş oluyorlar Bu piyasaya çıkınca Ferit bey kardeşimize bir miktar para + bu enerji içeceği verilecek, Ferit bunu içecek ve başarılı olacak, bunu gören e-sporcu koşarak bundan alacak falan filan.
    Olum öyle bir kitlesiniz ki, tost makinesi üretiyor Razer. Alacağınızı biliyor çünkü.

    Bu oyuncu koltukları olmasa da, farenin markası “Frisby” olsa da, başarılı olan hep oyuncular başarılıydı. Bardak altlığındaki RGB yüzünden başarılı değil insanlar, başarılı oldukları için RGB altlıkları var

    Bu oyuncu ürünleri hakkında gözlemlediğim 3 ana kitle var.
    1)Başarılı, normal oyuncular: Bu kitle bildiğimiz bilgisayar koltuğunda, Logitech giriş seviyesi klavye ile oyununu oynayan, kısacası ekipmana önem vermemiş oyununa bakmış adamlar.
    2)eSpor yaptığını sanan kitle: Bu orta grup ürünlerin asıl itelendiği grup. Pazarı bunlar oluşturuyor. RGB ürünlere bayılıyorlar, ses kasmak için Arctis(?) 7.1 kulaklık falan gereklidir. 7.1, RGB kulaklığı olsa üstün ses kasma yeteneği ile sürekli en yüksek kill’i alan kişi olacaktır. Kısacası ona göre kendisi aslında iyi oyuncudur ama ekipmanı kötüdür. Bi mekanik klavyesi olsa, ah ah neler yapacak ama imkan yok işte...
    3)Piramidin tepesindeki adamlar: Bu adamlar ya şampiyondur, ya şampiyonada kapışıyordur ya da Twitch yayıncısıdır. Sponsorlar arasında en sevileni hem yayıncı hem de şampiyonada yarışan adamlardır. Bu adamları kahvehane taburesine koyup eline daktilo versen yine de CS’de birinci olabilirler. Çünkü ekipman olmasa bile Ferit iyi oyuncudur. Nasıl en iyi krampon en iyi futbolcuyu ortaya çıkarmıyorsa en iyi ekipmanda en iyi oyuncuyu vermez. Ama sponsorlar bedava bu adamlara ekipman yollar. Ferit kullandığı hangi “gaming” ekipmana para vermiştir mesela? Bence hiçbirine.

    He ben eSpor’a neden inanmıyorum derseniz: Kendimi kandırmayı sevmiyorum. Ayrıca LoL oynayan birinin beyninin gelişeceğini de düşünmüyorum. %0,0001 gelişebilir belki. He refleks iyi gelişebilir ona katılıyorum. Ben de oyun oynuyorum, ama eSpor saçma. Sayısı İki elin parmağını geçmeyecek insanlar sadece şanslı olan kesim, onlar yarışıyor çünkü.
    En önemli nedenim ise şu: LoL oynadınız kendinizi geliştirdiniz 10 sene. LoL dedi ki, aga biz oyunu kapatıyoruz hadi gidin bu oyundan, ne yapacaksın? Yaptığın spor öldü. Bir voleybolu dünyadan silemezsin ama LoL tamamen firmanın mali durumuna bağlı.

    Son olarak ise: Sizin yüzünüzden her şeyim oyuncu ekipmanı. Örneğin Mouse’um G300s çünkü f/p iyi. Laptop falan alacaksan gaming almalısın ayrıca. Çünkü güçlü olan tüm laptoplar gaming genelde. He paran varsa hem performansa sahip, hem de gaming olmayan şık laptoplar var. MacBook gibi ya da zenbook gibi.
    Uzun ve kocaman bir boşluk olan bir yazı yazmışsın.

    Küçükkende oyun oynardım hala oynuyorum ufak tefek şeyler haricinde hiçbir faydasını görmedim.

    Espor dediğin olay senin benim gibi oyun oynayan insanları kapsamıyor aynı futbol basketbolda olduğu gibi. Esporcular o takımlarda oynayan insanlar. Sen sadece taraftarsın yada halı saha maçı yapan çocuk. Nasıl ki halısada daha iyi oynayabilmek için 100tl ayakkabı yerine 300 400tl lik krampon tercih ediyorsan aldığın 100tl lik yerine 500tl lik mouse da bu işi görüyor. Zaten dünyada ki herşey pazarlama üzerinedir saçma bi muhalefet olmuş senin ki.

    E sporcu olan insanlar şuan dünyanın parasını kazanıyor, yayıncılar da o şekilde.

    Ekipmanlarımı da sana söyleyim 5 sene önce aldığım g300s mouse, 4 5 senelik 60tlik klavye, 2k 3klık bir laptop.

    Param olsa evet gamer adı altında ki eşyaları alırdım çünkü güzel rahat kullanışlı.

    E spor yaptığını sanan kişi diye birşey yoktur. Nasıl ki kendini profesyonel futbolcu basketbolcu şeklinde göremiyorsan buda aynı şekildedir.

    Biz sadece tüketen oyuncuyuz e sporcu değil.


    Buna rağmen ufak tefek üni turnuvalarına girip haftada 100 150tl lik rp kodları kazanıyorum. Belki de e sporcuyumdur

    Edit: Gamer adı altında ki ürünlerden etkilenip sırf adı gamer olduğu için almak enayiliktir tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 11 Haziran 2019; 16:13:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: niyatovic

    olmamış kutuda rgb yok...
    aradığım yorumu buldum çıkıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.