Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.366
Cevap
53
Favori
293.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 110 kisi derse giriyoruz abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    110 kisi derse giriyoruz abi

    300-400 kişi ders alanlar da var. Mecburen durum bu kardeşim.
  • beyler bi şey sormam lazım ben bu üniversiteden kayıt sildirdim kayıt sildirdiğime dair belge almam gerekiyormuş kyk kredisinin devam etmesinden dolayı sildirdiğim fakülteye gidip sildirdiğime dair yazı mı yazdıracağım?
  • Çift Anadal Programında kayıtlı öğrenciler ile bulunduğu döneme kadar tüm derslerini alıp başarmış olmak şartı ile genel ağırlıklı not ortalaması 3.00 ve üzeri olanlar; bir dönemde 30 AKTS +15 AKTS veya 3 derse kayıt yaptırabilir. Üst sınıftan ders alan öğrencilerin, aldıkları derslerin başarı notları genel ağırlıklı not ortalamasına katılır.

    Yönetmelikte bu yazıyor.Mesela ben bu dönem 3.00 dan iyi ortalama yaptım ve 2. dönemde üst sınıftan 4. veya 6. dönemden ders alabilir miyim , ilk dönem olması sıkıntı olur mu?Yatay geçişle geldim.2 döneme ait derslerin birkaçını saydırdım ve gelecek dönem program çok boş görünecek
  • Bende şu çift anadalı sorayım bunun için ne yapmamız nereye başvurmamız lazım acaba okuyabileceğim bir kaynak vs var mı veya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geleneksel Türk okçuluğu topluluğunda olan var mı?

    ve önerebileceğiniz topluluklar varsa fikirlere açığım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Ekim 2015; 11:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci kimlik kartimi dun gece kaybettim ne yapmam lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2.sınıftayım suan üstten seçmeli ders aldım bu dersler bu senenin ortalamasına etki eder mi ayrıca bu derslerden kalırsam seneye bunlar yerine başka ders alabilir miyim.
  • Okulunu bitirecek olanlar varsa kartı kaybettim diyin ama koyun bi cebinize. Okula diğer kartla devam edin okul bittikten sonra diğer kart iş görür. Öğrenci kartına uzaktan bakıp indirim yapan çok müessese var. Benim aklıma gelmedi okul bitti siz yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aranızda ödev, makale, sunum , proje gibi konularda yardım almak isteyen veya başkalarına yardım ederek para kazanmak isteyen varsawww.odevmarketi.com sitesi ziyaret edebilirler.
  • 2 kasım ünilere tatil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: All Men Must Die

    2 kasım ünilere tatil mi?

    Hayır.
  • Arkadaşlar pazartesi bizim üniversite tatil vs. deniyor, doğru mu ? Bilgisi olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zvjezdan

    Arkadaşlar pazartesi bizim üniversite tatil vs. deniyor, doğru mu ? Bilgisi olan ?

    Tatil değil.

    kaynak:twitter muzaffer elmas
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zvjezdan

    Arkadaşlar pazartesi bizim üniversite tatil vs. deniyor, doğru mu ? Bilgisi olan ?

    Tatil değil.

    kaynak:twitter muzaffer elmas

    Sağolun hocam, yardımcı oldunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Staj savunması yapanlardan tavsiye bekliyoruz.

    Neler sorarlar,nasıl davranmamız lazım vs.

    Çok cins bir asistana denk geldim ya.
  • Adatoria Yükseköğrenim Sakarya Kız Öğrenci Yurtları, 2012 Öğrenim - Öğretim döneminde Sakarya Üniversitesi Esentepe Serdivan Merkez Kampüsüne 4 dk. yürüme mesafesinde Sakarya Üniversitesinde öğrenim gören kız öğrenciler için, özel kız öğrenci yurdu kompleksi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Projelendirilirken kız öğrenci yurdu olarak tasarlanan ve öğrencilerin eğitimden barınmaya, sosyal yaşama kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılamayı ve bu yönde hizmet vermeyi amaçlayan Özel Adatoria Sakarya Kız Öğrenci Yurdu, 14 farklı fiyata ve tasarıma sahip 2 farklı yurt ve villa konaklama konseptiyle sağladığı mükemmel ve kesintisiz hizmet anlayışıyla kısa sürede Sakarya'nın en iyi, en kaliteli ve en güvenilir ve fiyat bakımından en ekonomik özel kız öğrenci yurdu olmayı başarmıştır. Herşey dahil sistemle hizmet veren ve Sakarya'da özel kız öğrenci yurdu denince tek akla gelen Özel Adatoria Sakarya Kız Öğrenci Yurdu, güvenlik, konfor, ekonomik fiyat, fiyat çeşitliliği, ulaşım kolaylığı ve kampüse yakınlığı bakımından Sakarya'daki tek özel kız öğrenci yurdu adresidir ve öyle olmaya da devam edecektir.‘’Bizi en iyi kendi öğrencilerimizden öğrenebilirsiniz.’’


    Adatoria Sakarya Kız Öğrenci Yurdu, 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar (Deprem) Yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğrenci Yurtları Yönetmeliği'ne göre inşa edilmiştir. Toplamda 5 kattan oluşan yurdumuz da Asansör, Online Ups kesintisiz Güç Kaynağı, Jeneratör, 250 (ton) m3 temiz su deposu, Hidrofor, Ankesörlü Telefonun yanı sıra, 95 adet tam donanımlı, ısı ve sese karşı yalıtımlı Suit oda, Kafeterya, Kuaför ve Spor Salonu, Dinlenme, Oyun ve Aktivite Odası, Sinema ve Etüd Salonu, Sağlık Odası (Revir), Bilgisayar ve İnternet Odası, Misafirhane ve Mescid te bulunmaktadır.

    http://www.adatoriaogrenciyurdu.com
     Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu




  • İktisat okuyorum 1. sınıf derslerini sorunsuz versem, 2. sınıfta İşletme bölümüne geçebilir miyim ? 2. sınıftan mı devam ederim ?
  • Arkadaşlar yaz okulu açılıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.