Şimdi Ara

Sakarya PC Öğrt. vs Manisa Yazılım Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni mezun oldum liseden.Bilişim teknolojileri bölümü okudum lisede.Ygs ve Lys girdim.YGS den yazıcam diye lys çalışmadım sallamadım ama iyi yaptım puan iyi geliyor şuan.Lys puanım iyi gelicek diye kafam karıştı tekrardan yazılım mı öğretmenlik mi diye.Kendime göre + ve - yönlerini yazayım sizde değerlendirip fikrinizi söylerseniz şimdiden teşekkürler.
    Sakarya Bilgisayar öğretmenliği : Kocaeli de oturuyorum sakaryalıyım bu yüzden biraz istiyorum.Sakarya üniversitesi bana göre okunulucak ortamı falan beni idare edecek bi üni gözümde.Bilgisayar öğretmenliği yapabilirim aslında severim okuldaki hocalarımı gördükçe sevdim.Tek sıkıntım kpss ve atanma vs. sıkıntı benim için.Yanlış anlamayın falanda doğu falan çıkarsa gitmem yani uzun süre hele hiç kalamam bilmiyorum bana göre değil.Ben kocaeli ve çevresinden pek uzaklaşmak istemiyorum.
    Manisa yazılım : Yazılıma meraklıyım seviyorum.İlgiliyim bu konu üzerinde ilk okuldan ben kendi çapımda eğleniyodum.Lisedede pc okuyunca biraz daha geliştirdim 4 5 dil biliyorum.Fakat gerçekten zor bi bölüm olduğunu düşünüyorum aslında iş konusunda sıkıntı çekeceğmi düşünmüyorum görüşüme göre bu ülke yazılımcıya aç gibi gördüğüm kadarıyla 2 yıllık programcılık mezunları bile fena maaş alıyor.Tek sıkıntı yapabilirmiyim falan bitirirmiyim okulu o sıkıntı biraz.
    Çok uzun yazdım kusura bakmayın fakat görüşleriniz benim için önemli ve belkide 2 sinden birini seçmemde sizin payınız olacak.Ona göre bana yardımcı olursanız çok sevinirim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.