Şimdi Ara

Sakallarım neden kötü görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konu ciddi açıyorum lütfen dalga geçecek kişiler yanıt vermesin, 19 yaşındayım ve şuan gerçekten arkadaşlarım dahil ben de sakallarımın kötü durduğunu düşünüyorum ancak tam olarak problemin nerede olduğunu, nasıl çözüleceğini veya ileride düzelip düzelmeyeceği hakkında endişelerim var. Size 3 sorum olacak,

    1. Sakallarımın bu çirkin görüntüsünün temel sebebi veya sebepleri neler?

    2. Sakallarım kıvırcık olabilir mi? (Uzatıp kendin gör demeyin, okul vs. müsade etmiyor ve ben de istemem)

    3. İleride sakallarım oturduğunda bu sorun çözülür mü?

    Evet bu kadar, belki ben biraz abartıyorumdur bilemiyorum ama forumdaki abilere güveniyorum bana yardımcı olabilecekleri konusunda o yüzden bu konuyu açma gereği duydum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoak -- 24 Nisan 2024; 18:49:18 >



  • Benim de geçen sene (19 iken) sakallarım düzgün durmuyordu, sorunun ne olduğunu anlamamıştım sadece göze güzel gelmiyordu ama zaman geçtikçe sakal yapım oturmaya başladı şu an daha hoş görünüyor ve çevremden olumlu geri dönüşler aldım.


    Sanırım biraz yüz yapısının, sakal yapısının, hormonların vs oturmasını beklemek lazım. Sen de fark ettiysen bazı yerlerde sakalın çıkmıyor bazı yerlerinde fazla bazı yerlerinde az çıkıyor. Yavaş yavaş simetrik olmaya başlar diye düşünüyorum.

  • Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

    Evet çene ucumda yanlar boşluk, oralar dolar dolmasına da genel olarak kıl köklerinin yerleşimi dengesiz gibi. Sanırım kaç yıl geçerse geçsin kirli sakal bana yakışmayacak o kesin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.