Şimdi Ara

Saint bernard alıcağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar rottweiderım (yanlış yazmış olabilirim)var, 7 yaşında , saint bernard alcağım safkan. 200 euro dedi petshop lan yuh be dedim dost alıcağım ama 460 lira para vericeğiz neyse gittim pet shopa siparişe .herif demez mi 2000euro, çüş dedim sanki gergedan alıyoruz, bastım küfürü (içimden ), neyse parayı veremiceğimden değil ama o kadar paramı olur ya. Neyse internette araştırmalarım sonunda kardeşimle bursada bir çiftlik bulduk 1000 lira istiyor45 günlük, bu parayı verme gücüm var , anormal yüksek rakamlar telefuz ediyorlar hep, bu normal geldi. Para sıkıntısı yok ama arkadaş olarak alıcağım şeye bu paraları ödemek istemiyorum. Daha ucuz yollu bulma imkanım var mıdır .annemde istemiyor pek evde namaz kılınıyor sokmam onu diyor, bebekken biraz evde takılır sonra bahçeye koyarım.zaten evde tutmak gibi niyetim yok. Ama bizim rottweiler çok azman yavrucağa birşey yapar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türkiye'de çok bulanan bir ırk değil daha uygununu bulabileceğinizi sanmıyorum.Dayımın saint bernardına 3 ay kadar bir süre baktım akıllı ve sadık bir köpek sanıldığının aksine hantal değil inanılmaz atak bir hayvan fakat sıcağa inanılmaz duyarlı bir hayvan doğuda bir ilde yaşamıyorsanız kesinlikle alıp hayvana eziyet çektirmeyin.İlla alacaksanız secereli saf bir ırk alın.Saint bernardın kısa tüylü ve uzun tüylü 2 farklı ırkı var alırken buna dikkat edin ben uzun tüylü almanızı öneririm.Kısa tüylü alacaksanız secereli dahi olsa bir veterinere göstererek safkan oldğuna emin olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezeryildirim

    Türkiye'de çok bulanan bir ırk değil daha uygununu bulabileceğinizi sanmıyorum.Dayımın saint bernardına 3 ay kadar bir süre baktım akıllı ve sadık bir köpek sanıldığının aksine hantal değil inanılmaz atak bir hayvan fakat sıcağa inanılmaz duyarlı bir hayvan doğuda bir ilde yaşamıyorsanız kesinlikle alıp hayvana eziyet çektirmeyin.İlla alacaksanız secereli saf bir ırk alın.Saint bernardın kısa tüylü ve uzun tüylü 2 farklı ırkı var alırken buna dikkat edin ben uzun tüylü almanızı öneririm.Kısa tüylü alacaksanız secereli dahi olsa bir veterinere göstererek safkan oldğuna emin olun.

    Pazar alıcağız inşallah. İstanbuldayım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Uzun sure önce konusmussunuz bende suan saint bernard arıyorum sen bulabildin mi memnun musun ? Kimden aldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya bulabiliyorsan kaçırma.Bugün en basitinden golden 600 kağıt. Köpek seçimin güzel , umarım 70 80 kilo olacak hayvanın rahatını da düşünmüşsündür.
  • Btemelll B kullanıcısına yanıt
    Yoruma bak sanki kurbanlık danaya giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Hangi kısmı danaya girer gibi? Irk 70 80 kilolara çıkabiliyor evde rahat hareket edebilmesi önemli? Esprinizi açıklayın da gülelim..
  • Golden 600 kağıt mı? Bütün barınaktı, R.M idi, özel gruplar falan bedava golden dolu be. Gidip şu köpeklere hala para veriyorsunuz yazık be. Köpek değil evlere süs... Gidin hayvan koruma gruplarının sitelerinden güzel bir köpek alın, bırakın saint bernardmış, bilmemneymiş.
  • Konu bayağı bir hort ama hayvan 3 aylıklen kurbanlık koyun gibi ıldu, annem istemedi , çiftliğe geri verdik, rottweider ımız duruyor çünkü geçinemiyırlar, çiftlikten bir köpek alıcağımız vAr, o zaman 1100 mü ne vermiştik parayı iade etmediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılıyorum bu golden için geçerli doğru. Ama bazı cinsler için barınaklar çözüm olmuyor ne yazık ki. Golden köpeklerin iphone u olduğu için her yerde var. Yavru bir bulldogu örneğin barınakta kimse bırakmaz eşe dosta ya da en çok parayı verene verir. Saint bernard da keza öyle ama en iyisi barınak haklısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.