Şimdi Ara

Sailun Lastik Kullanma Sebepleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birinci hedeflerini saygınlıklarını arttırmak olarak belirleyen Sailun lastik, çok mesafe kat ederek kendini geliştiren yenilikçi yapısıyla araç lastiği sektöründe kendini kanıtlamayı başarmış önemli bir marka olmayı başarabilmiştir. Sailun lastik markasının çok uzun bir geçmişi olmamakla birlikte nasıl bu kadar büyüdüğü merak konusu olmuştur.
    Sailun lastik büyüme ilkelerini şu şekilde ifade etmektedir:

    • Sailun lastik markası olarak kaliteli ürünler üretmektedirler.
    • Ömür boyu destek imkanı sağlamaktadırlar.
    • Müşterilerin güvenebileceği bir hizmet sunmaktadırlar.

    Yaptıkları bu hizmetlerle müşterilerinin gönlünde taht kurmayı başaran Sailun lastik, kullandıkları müşterilerden aldıkları güzel dönütlerle ekip olarak işine daha da aşkla sarılmaktadır. Sundukları farklı tür ve farklı ebatlardaki lastiklerle hizmet kalitesini arttırmayı başarmıştır. Mevsimlik, kış ve yaz lastikleri de üreten Sailun müşterilerine hizmet etmekten gurur duymaktadır.

    Sailun, araştırma ve geliştirme(AR-GE) merkezlerine mali kaynaklardan yüksek derecede destek sağlayarak gelişimini hızlıca sürdürmeye devam etmektedir. Sailun bu gelişimine devam ederken kendilerine bazı sorumluluklar yüklemektedirler. Sailun lastik, çevreye saygıyı ve sürekli iyileştirmeyi kendine prensip edinmiştir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.