Şimdi Ara

Sahte VodafoneNet müşteri hizmetleri dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce +908502592073 numaralı telefondan arandım.Vodafone netten aradıklarını,isim soyismimi söyleyerek birkaç güne (tarih verdiler) taahhütün biteceğini belirtip taahhüt yenileme teklifi yapacağız dedi.Bende taahhütün bitmesine daha 1 sene var dedim.Ayni şeyi tekrarladı.Bende yine taahhütüm seneye bitiyor dedim,ben konuşurken telefonu kapattılar.


    Birçok kişiye aynı taktiği uygulamışlar.

    http://www.nosorgulama.com/tel/08502592073


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vodafone ismini kullanarakdan arayanların hemen hemen hepsi dsmart kurumsal bayaileri. Aynı şekilde beni de sürekli arayıp duruyorlardı taahhüt bitmek üzere yenileyelim ve D-Smart TV abonkeligi ile birlikte 30 TL farkla aynı fiyatdan devam edin diye aradılar. Ben ilk aradıklarında kabul etmedim ve kısa bir araştırma sonucu D-Smart TV abonkeligi satabilmek için D-Smart bayilerinin sahtekarlığı olduğunu öğrendim ve bir türlü aramalarına engel olamadım. Her gün aradılar her aradıkları numarayı engelledim. Israrla aramamalarini yalan söyleyip sahtekarlık yaptıklarını şikayet edeceğimi defalarca belirtmeme rağmen inatla aradılar. En sonunda e devlet üzerinden D-Smart I şikayet edttim. Bütün süreci yaşadıklarımı hepsini teker teker yazdım ve bir gün sonra D-Smart merkez den aradılar ve hiç bir ana bayi alt bayinin bir daha beni sramamasi için bütün bayi sistemine numarami asla aranmayacak rahatsız edimeyecek müşteri diye bilgi girildi ve o günden beri hiç bir daha aramadilar. Ve işin ilginç yanı ben onlara aramayın şikayet edeceğim dedikçe inatlatlastilar. Günde bir kere araniyordum sonraları saat başı aramaya başladılar artik sinir krizi geçirecek duruma gelmiştim. Heleki kurtuldum. Bu pisliği bana yapan D-Smart idi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • vodaofne mobil hattınız var mı? varsa veri kullanım izni verdiniz mi?

  • Benim vodafone.net hesabıma "şifremi unuttum" yapıldı. "Kim vodafone şifreme ulaşmaya çalışsın ki ne işine yarayacak" diye düşünürken aynı gün dediğiniz uyduruklardan biri aradı. Benim jeton düştü tabi. Aboneliğim canlı mı diye kendince kontrol etmiş sanırım veya bir açık bulmuşlar ve sisteme giriş yapıp paketime baktılar bilmiyorum. Sonuç olarak her türlü yalanı söylüyorlar. Benin canavar gibi 50 mbit olan hattımda sürekli kopmalar olduğunu ve bu sorunu çözeceğini iddia edip 30 tl zamlı fiyatlı birşey önerdi. Küfür etmemek için zor tuttum kendimi ama kapatıp engelledim sonuç olarak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.