Şimdi Ara

Sahte (ipod,ipot,sony) Mp4 Almayin Neden Mi?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
69.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende almıştım bi kere mp3 pleyerlerin ilk çıktığı zamanlar ..

    1 gb 100ytl vermiştim..

    kilit aç kapa düğmesi bozuldu attım çöpe
  • arkadaşlar ben Ipot almak istiyorum PIRANHA OMEGA veya PIRANHA SIGNUM modellerini gördüm hoşuma gitti özellik falan ama PIRANHA modelini daha yeni duyyorum bunlarda çakma ıpot olabilirmi. acil yardım
  • bu ürenleri kullanan bilen yokmu kiii
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wq



     Sahte (ipod,ipot,sony) Mp4 Almayin Neden Mi??







    Bunedir yaaaa????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 6 Haziran 2008; 21:57:44 >
  • ya arkadaşlar benim soruma cevap vermediniz. nerdesiniz yahu
  • aloooo forum.donanımhaber neredesinizzzz
  • arkadaşlar herkes olaya farklı yonlerden yaklaşmış. Ancak okuduğum kadarıyla kimse şu yonden bakmamış olaya. Tamam gercekten cakma urunler almak yanlış. Bende sırf orijinal olsun diye bi mp3 playere 260 ytl verdim zamanında. Neyse durum şu ki o kadar parayı wereceksin alacaksın orijinalini tamam da bu paralar nereye gidecek!! Yanlış anlaşılmasın bu çakma mal alın anlamına gelmiyo ama bu kadar mı zor bu urunleri turkiyede uretmek. Bakıyorumda foruma,internete falan yazılım konusunda butun bilgilere ulaşmak mumkun. Nerdeyse herkes (ben dahil ) bilgisayar dehası maşallah. Sorun iki elektronik parcayı biraraya mı getirmek yani. Diyeceğim şu ki bu tip elektronik cihazların amerikadan şurdan burdan getirilmesi yerine yerli sermayeyle de uretilebilmesi lazım bence... Öyle değil mi...
  • piranha almak isteyen arkadaşım.piranha çakmalar gibi deil.hiç değilse bir kutusu var:D.ama benim gördüğüm yer de ucuzlukçu bi mağazaydı.:D ben alma derim. karar senin:D çünkü benim de kötü anılarım var benimkiyle.:D:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gary_1907 -- 6 Ağustos 2008; 11:30:06 >
  • ben size bişey deyim mi, bu konu çok gereksiz.. niye mi? ÇÜNKÜ O SİZİN ALMA DEDİĞİNİZ VE HATTA EN BAŞTA RESMİNİ KOYDUĞUNUZ ALETİ BEN 2YIL KULLANDIM VE GAYET DE MEMNUNUM..

    niye sahte cihaz alınıyor, çünkü milletin bi mp4 için verecek 300-400 lira parası yok

    niye mi memnunum?
    1.kapasite sorunu falan yaşamadım ben 1gb aldım 2yıl önce mp4 ve o zamanlar o fiyata öyle bi cihaz bulmak zordu..
    2.oynattığı video ve mp3 formatlarında hiçbir sorun yok.. çeviri programı internette ararsanız hepsininki bulunur
    3.ben o cihazı en az 10 kere düşürdüm ama hiç bozulmadı.. sert düşürdüğüm anlarda sadece dışı çatladı değiştirdim..

    sonuçta bence bu kadar da kötü değil... artık sağda solda herkez bütün mp4/mp3 leri tamir ediyo.. ve kaybettim o cihazı yoksa ben bi süre daha kullanırdım onu::::

    SAYGILAR




  • arkadaslar konuya yakın oldugu ıcın yazıyorum yanı orjınal sony ne dersınız cunku yarı fıyatına gıbı nerdeyse sıfır urun bır kabınız derım
    en uygun olarak almak ıstıyorsanızhttp://www.artirkazan.com/SONY__NWZ_A816_mp4_player_sifir_urun___-12641-urun.html
    aynı ürün başka yerlerdede baktım ama 250 ytl cıvarı ama yukardakı sıtede 199 ytl yanı 51 ytl kazancınız var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: angel26

    ben size bişey deyim mi, bu konu çok gereksiz.. niye mi? ÇÜNKÜ O SİZİN ALMA DEDİĞİNİZ VE HATTA EN BAŞTA RESMİNİ KOYDUĞUNUZ ALETİ BEN 2YIL KULLANDIM VE GAYET DE MEMNUNUM..

    niye sahte cihaz alınıyor, çünkü milletin bi mp4 için verecek 300-400 lira parası yok

    niye mi memnunum?
    1.kapasite sorunu falan yaşamadım ben 1gb aldım 2yıl önce mp4 ve o zamanlar o fiyata öyle bi cihaz bulmak zordu..
    2.oynattığı video ve mp3 formatlarında hiçbir sorun yok.. çeviri programı internette ararsanız hepsininki bulunur
    3.ben o cihazı en az 10 kere düşürdüm ama hiç bozulmadı.. sert düşürdüğüm anlarda sadece dışı çatladı değiştirdim..

    sonuçta bence bu kadar da kötü değil... artık sağda solda herkez bütün mp4/mp3 leri tamir ediyo.. ve kaybettim o cihazı yoksa ben bi süre daha kullanırdım onu::::

    SAYGILAR


    Kardeşim sen sanşlı olanlardansın ama sürekli foruma o senın desteklediğin mallar ne olup oldugu bilinmez huyundan kaynaklanan sorunlar ilgili topic acıyorlar. Çok arkadaşım var bunlarla sorun yaşıyan... Ama bende hayatımda 2 kere almıstım bırı dırek bozuldu durup dururken diğeride 1 yıl kuullanabildim ama bir daha da almadım




  • 100 liraya aldığı, 10 MP fotoğraf çekebilen (ki çektiği resimler 2 MP'lik samsung cep telefonunun çektiği resimlerden bile dandik hatta onu geçtim VGA kalitesinden birazcık iyidir sadece), DivX video oynattığını iddia edip kendisine uyumlu garip bir formatı çalıştıran (ki onun için de converter programı yüklenmesi gerekiyormuş), müzik dinlerken ana menüye dönemediğiniz (kimilerine göre sorun olmasa da beni çok rahatsız etti), hesap makinesini barındıran, içinde oyun olan (ama sonradan yüklenemiyor sanıyorsam), not kaydedebilme ve *.txt uzantılarını okuyabilme özelliği olan mp5 i ile övünen arkadaşım (hesap makinesi, not alması, oyun ve hafızasının fazla olması (2 Gb ya da 4 Gb'tı hatırlamıyorum) ona bir şeymiş gibi geliyor.) 80 liraya aldığım 1 Gb orjinal SONY'yi gösterip "kazıklanmışsın" diyebiliyor ve kendine yandaş bulabiliyorsa... ne kadar topic açarsanız açın ı-ıh olmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekunden137 -- 19 Haziran 2009; 0:35:34 >




  • Konu bir sene sonra hortlamış ama,
    Çok karışık bir konuya dalmışsınıza arkadaşlar. Aslında bu bütün tartışmaların ana konusu EĞİTİM ŞART ve BİLİNÇLİ TÜKETİCİ OLMAK tan geçiyor. Şimdi birden eskilere döndüm de ilk oem bilgisayar parçaları Tayvan dan gelmeye başladığında markalı bilgisayar üreticileri ortalığı ayağa kaldırmıştı. Sahte ürünler Türkiye ye giriyor diye. Uzun savaşlar verdiler. Sempozyumlar, basın duyuruları, karalamalar, mahkemeler, o zamanki hükümetlere baskılar v.s.
    Sonuç?
    Bu gün hepimizin evinde uzak doğu menşeli pc donanımları var hep. Evimize gidip ibm, compaq, hp v.s gibi markalı pc leri almaktansa çoğunlukla biraz bilen birinden yardım alarak ya da kendimiz bilgiliysek hem birbiriyle uyumlu hem de bütçemizle uyumlu belli marka ve modellerden bir araya gelmiş parçalardan pc topluyoruz çoğunlukla.

    Peki neden böyle oldu? Eskiler bilirler ibm uyumlu diye tabir edilen o uzak doğu pc ürünleri nasıl oldu da bu ibm uyumu lafını kaldırttı piyasadan.? Cevabı çok basit. Ibm, compaq, hp v.s gibi bilinen pc üreticileri işçiliği ucuzlatmak için daha o zamanlardan dadandılar bu uzak doğu ülkelerine. Taywan, kore gibi uyanık ülkelerdeki firmalarda işi öğrenip kendi ar-ge lerini kurup kendi markaları ile üretime geçmeye başladılar ve de başarılı da oldular çoğunlukla. Bu günlerde Türkiye deki birçok kalburüstü firma serverlarını belli markalardan tercih ederken clientlerini hep oem makineler den oluşturuyor. Eh herkese 15-20 bin usd lik server veremeyeceklerine göre. Buradan da anlaşıldığı gibi bu meşhur pc markaları her ne kadar ev ya da küçük iş yeri kullanıcılarına hitap eden ürünler sunmaya devam etseler de esas uzmanlık alanları serverlar yani sunucular üzerine yoğunlaştı.

    Konuyu toparlamak gerekirse. Aslında dikkat edilmesi gereken önemli nokta çakma veya çakma olmayan ürünlerin kalite ve niteliklerine yapabildiğimiz ve uğraşabildiğimiz kadar bakmak ve eğer ORJINAL ürün/marka isteğindeysek bilgisizce aldanıp çakma almamaktır. Bu ülke Yu-Ma-Tu yu da Japon diye aldı yıllarca ta ki aslında markanın Yusuf-Mahmut-Tuncer olduğunu öğrenene kadar. (Aslında arkasındaki etikete bakma zahmetinde bulunsalardı almadan önce üretici firma adresini İstanbul-kağıthane olduğunu görebileceklerdi.) Hatta bu firmaya ait yatı (Oradaki sahil güvenlik askerlerini yalancısıyım bende) Saroz da gördüğümde takdir bile etmiştim adamları. Değme zenginler bile zor alırdı o aleti.

    Kısacası arkadaşlar ne alacaksanız alın ama mutlaka içinde ne var bilerek alın derim ben. Nice uzak doğu malları var ülkemizde bilinen ya da bilinmeyen ama birçok meşhur markayı alt edebilecek kalitede. Ama yine nice uzak doğu malları var ki ürüne verilen para direkt çöpe giden. Evet, bu araştırma işi çok kolay değil ama en bilgisiz insan bile birazcık araştırma ile almayı düşündüğü ürünün teknik bilgilerini, kullanılabilirliğini en önemlisi de sorunlu olup olmadığını az ya da çok öğrenebilir. İnternette 2 saat harcaması bile fikir verecektir ona. Gerisi de bütçesine, keyfine ve konuya ne kadar hassa olduğuna hatta tatmin noktasına bağlıdır. En kötüsü bilinçsiz tüketicilerdir ve çoğunlukla da onlar kapılır bu çakma tabir edilen ürünlere.

    Birde bütçesi yetmeyip de bile bile çakma ürünleri almak zorunda kalanlar var ki onlar aslında en haklı olan gruba girenler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 19 Haziran 2009; 13:46:32 >




  • yeni ipod touch 900 tl çakması 100 tl üç arkadaşım aldı birininki 2 hafta sonra bozuldu iki 4 aydır kullanıyor sorun yok.. çok şans işi..
    yeni çakma ipod touch da dikkatimi çeken kalitenin artması oldu dokunmatiği fena değil bu sefer çinli riske girmemiş işin kolayına kaçmış win ce yüklemiş yazılımı windows olunca tel in kaliteli haliyle artmış sd girişi falan var ebook deestekliyor kamerası var 100 tl nin hakkını veriyor ama garantisi yok benim arkadaşın ilk dokunmatiği arıza yapdı sonra makine komple arıza yapdı zaten makina çalışsada dokunmatiği bozuldumu at çöpe bi rişe yaramıyor o makina tamamen şans işi ama orjinali 900 tl olan bir ürünün çakması 100 tl ise çoğu insan bu kumara giriyor hatta bazısı akıllanmıyor elindeki mal bozuluyor gene gidip alıyor ..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.