Şimdi Ara

Sahibinden-Dolandırıldım-Nereye Gidiyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler sahibinden.com'dan get ile bir ekran kartı sattım. Şimdi adamın günahını da almayayım ama ekran kartı bozuk dedi, geri göndereceğini söyledi. Onay süresini uzattı sahibinden.com. Peki adam kartı bozup gönderirse ve eksik gönderirse ben ne yapabileceğim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

    Beyler sahibinden.com'dan get ile bir ekran kartı sattım. Şimdi adamın günahını da almayayım ama ekran kartı bozuk dedi, geri göndereceğini söyledi. Onay süresini uzattı sahibinden.com. Peki adam kartı bozup gönderirse ve eksik gönderirse ben ne yapabileceğim?


    Onay vermez geri gönderirsin heralde gönderdiğin gibi gelmezse birde mail atarsın sahibinden ekibine hallederler sanırım.
  • Sahibinden bu tür konularda araya girmez. Gidin şikayet edin savcılığa diyor. Ben telefon ile sahibinden'in müşt. hizmetleri ile görüştüm. karşımdaki adama "Sitenizdeki bir ilan için kaparo yatırdım ama ilan silinmiş, elimdeki telefon numaralarına ulaşamyorum. Bu ilan da sitenizden kaldırılmış; neden kaldırıldı" diyorum; adam bana bu tür bir bilgiyi veremem diyor; savcılığa dilekçe verirseniz, savcılığın talebi ile yanıtlayabilirlermiş. Böyle de saçma komik bir site.
  • Forumdan Léo ya bir iş yaptım (Tasarım)
    150 Tl borcunu 1 aydır ödemedi bir nevi dolandırıcı o da
  •  Sahibinden-Dolandırıldım-Nereye Gidiyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaga20

    Forumdan Léo ya bir iş yaptım (Tasarım)
    150 Tl borcunu 1 aydır ödemedi bir nevi dolandırıcı o da



    Hemen de araya sıkıştırmışız hocam.

  • Hiçbirşey yapmıyor savcılık :) tecrübe ile sabit. Sana dicek git tüketici mahkemsine başvur. Bizde suçluyu koruma yöntemi alenen çalışıyor :) Elinde kanıt varsa da 2-3 yıl uğraşırsın. 10... Tarihine ertelenmiştir. Neden: Kanıtların incelenmesi... :))) bi sonuç alınamıyor... O yüzden alıcan eline kör sopayı bulacan adamı :) anladın sen. Nasıl olsa savcılıktan sana adamın bilgileri geliyor :)))
  • Adamın bilgileri gelse; o parayı 10'la çarpar öyle alırım... Ben parayı aldıktan sonra da zaten hayatını e5'lerden kazanır.
  • geçmiş olsun
    internetten alışverişe karşıyım bu sebeplerden dolayı...
    kiralık yazlık konusunda da şanslıyım,bu seneki ev sahibi kapora falan istemedi,güveniyorum sesine dedi ama böyle şeylerde aklıma gelmişti ve bundan sonra kiralarsam 1 gün parası boşa gidecek ama napalım yine emlakçıların eline düştük,en sağlamıda onlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.