Şimdi Ara

Sahibinden.com un İyice Suyu Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki adet telefon numaram var ve ikisi içinde ayrı birer sahibinden.com üyeliği açmıştım. Birinden araç ilanı verdim kabul etmemişler kabul etmedikleri gibi de üyeliğimi dondurup güvenlik gerekçesi vb. kimlik fotokosi ve üzerime kayıtlı bir faturayı mail olarak atmamı istiyorlar. Ben de kızdım yapmadım. Siz kim oluyorsunuz da benden kimlik vb istiyorsunuz. Haddinizi açtığınızın farkında mısınız? Ben bilgilerimi sizin kötüye kullanmayacağınızı nereden bileceğim?

    Babamın üyeliği vardı onunla gireyim dedim onu da iptal etmişler. Girişte "E-posta adresiniz ya da şifreniz hatalı" uyarısı veriyor ki ben kesin bilgileri girdim eminim. Bugün de kendim ikinci hesabımla giriş yapayım dedim. Ona da kimliğiniz doğrulanmadı uyarısı veriyor. Artık iyice suyu çıktı bu sitenin.
    Aletnatif sitelere yönelmeli bu sitenin bu şişkinliğine ve kabadayılığına son verilmeli.

    Geçenlerde hakim durumunu kötüye kullanması nedeniyle 10 milyon 680 bin 425,98 lira idari para cezası verildi az bile verilmiş galiba acısını milletten çıkarmaya çalışıyorlar.

    Daha beter olsunlar inşallah en kısa zamanda saltanatlarının sona ermesini temenni ediyorum.







  • aslında sahibinden.com iyidir aktif kullanırım o siteyi sizinkinde bir karışıklık oldu sanırım eğer ulaşabilirseniz telefonla arayıp muhatap bulmaya çalışın yada tüm üyeliklerinizi kapatın yeni bir email adresi ile sıfırdan üelik açın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.