Şimdi Ara

Sağlıklı Bir Yaşam Alanı İçin İzolasyon Şart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Terası olan bir eve sahip olmayı kim istemez ki? Bahçeli bir evde yapılabilecek çoğu şeyi yapıp, bir de üstüne sonsuz bir manzaraya sahip olabilirsiniz. Tabii ki böyle keyifleri uzun yıllar yaşayabilmek için evimize ve terasımıza gerekli özeni göstermemiz gerekir. Gereken zamanlarda yapılan bakım ve onarımlar, yapılara daha uzun bir ömür sağlamaktadır.

    Yağmur ve kar gibi olumsuz hava şartları beton çatı ve teraslara önemli ölçüde etki etmektedir. Yağmur ve kar suyu nem ile birleşerek başta taşıyıcı sistem olmak üzere yapının tüm elemanlarına zarar vermektedir.

    Aynı zamanda da yapıda hoş olmayan görüntülere ve yapıların yaşanılamayacak şekilde sağlıksız hale gelmesine neden olmaktadır. Teras izolasyonu ile yapıya yağmur ve kar suyu ile nem girişi önlenir, bu şekilde beton çatı ve teraslar daha iyi korunur.

    Şirketimiz tarafından uygulanan, daha çok dayanan teras izolasyonu sayesinde; uzun ömürlü kaplamalar yapılarak terasınızda ve binanın geri kalanında güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturulmaktadır.

    Teras izolasyonu ve su yalıtımı uygulanmayan binalarda su betonarme taşıyıcı sisteme etki eder. Bu da betonun zarar görmesine, erozyona uğrayarak kesit kaybına uğramasına yani incelmesine ve betonu taşıyıcı özelliğini kaybetmesine sebep olur. Aynı zamanda da yapıya etki eden su, soğuk havalarda donarak beton içinde çatlaklara ve betonun bütünlüğünün bozulmasına neden olmaktadır.

    Tüm bunların sonucunda da zaman geçtikçe taşıyıcı sistemin dayanma gücünün düşmesine ve binanın güvenliğinin bozulmasına neden olur. Bu yüzden teras izolasyonu tüm binanın güvenliği ve uzun ömürlü olabilmesi açısından hayati önem taşımaktadır.

    Ayrıca teras izolasyonu ve su yalıtımı sayesinde iç mekanlara da su ve nem sızmaz; bu sayede de boya, tavan gibi yüzeyler zarar görmez, küf ve mantar gibi kötü durumlarla karşılaşmazsınız. Sağlıklı bir alanda yaşamanın keyfini sürebilirsiniz.

    www.zedizolasyon.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.