Şimdi Ara

Sağlıkçının Maaşı..! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
19.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada hemşire memurlar içinde belki de en çok çalışan kişiler ve sabit bir maaşları yok. Staj dönemlerim boyunca onlarca hemşire tanıdım hepsi bezmişti. Gerçek anlamda maaş dengelemesi gerekiyor.
  • Özel hastahanede hemşirelik yapacağınıza bimde kasiyerlik yapmak daha mantıklı. İkiside asgari ücret ama hastahanede iliğinize kadar sömürüyorlar
  • bir sağlıkçı olarak bunun gibileri de çok gördük. Böyle aslan gibi yazarlar ama hastanede hemşire yok mu diye ağlarlar.

  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt

    Hocam değil üniversite hastanesi sağlık ocağı bile olsa lisans hemşire 4 bin almaz yav.Yani lise hemşire tanıdıklarım da var utanmasam maaşlarını soracam ama onlar bile en kötü 4 bin alıyolardır  

  • samtiger kullanıcısına yanıt

    tabiki hastanede hemşireyi arayacam. gidip meyhanede mi arayacam. 


    fırça yiyince başkalarını göndermeleri yok mu  


    sonrada sizin gibi işini yapmayan sağlık çalışanlarının "sağlık da şiddete hayır" zırvası. 


    işini yapanlara zaten bir tepsi börek yapmayanlarada bir tepsi dayak 


    hemen bloklamış  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 20 Aralık 2020; 12:28:43 >




  • KPSS ile mi atandınız?
  • bilexsamet kullanıcısına yanıt

    KPSS çıkmadan önce torpille(genelde tüm kurumlar) allah razı olsun ecevit kpss yi getirdir. Lafı uzatmadan diyeceğim odur ki tüm sağlık çalışanları kpss ile atanır.

  • Bu ülkede ilk olarak Eğitim, sonra da Sağlık özelleştirilmeli. Devlet koruyucu, müdahale edici ve denetleyici olarak yer almalı sadece.


    Temel sektörlerde özelleştirmeye karşıyım, elektrik,su, iletişim, ulaşımda. Sağlık ve Eğitimde özelleştirmeyi sonuna kadar destekliyorum.

    Sağlık ve Eğitim özelleşsin, kim ne maaş alacaksa alsın.

  • KPSS'siz alımlar da varmış.

    Normalde en düşük memur maaşı 4.154₺ iken bu arkadaşın bu tutarın altında (yani 3.300₺) alması anormal değil mi?
  • bilexsamet kullanıcısına yanıt

    bazı yerlerde kpss siz alımlar doğrudur. çünkü bazı elemanlar bulunmaz.


    alanı ile olmayan bir örnek vereyim. yeri geldiğinde devlet kpss siz siber güvenlik uzmanı ilanıda vermişti sanırım. kritik gördüğü ve acil ihtiyaç oldugu takdirde kpss siz alım yapabilir. siber güvenlik uzmanın maaşı en az 15.000₺ sanırım.(40.000₺ diyede okumuştum sanırım) bu maaşı vermelerin sebebi hizmetler aksamaması içindir.


    bildiğim kadarıyla mesela hemşirelerin ham maaşı atıyorum 3000 ₺ olsun döner sermaye ile birlikte 4500-5000₺ bulur. pandemi nedeniyle döner sermayeye para girmediği için hemşire 3000₺ den biraz fazla alıyor.


    memurunkini tam bilmiyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    asgari ücret düşürülüp o miktarın sağlıkçılara verilmesi gerekir.

    Ciddi misin yoksa kafamı buluyorsun?

  • geng G kullanıcısına yanıt

    sağlığı bilmem de eğitim konusunda aşagıdaki linki okumanı tavsiye ederim. 8.maddede yer veriyor.


    https://www.egitimpedia.com/dunyanin-en-sasirtici-egitim-sistemi-finlandiya

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    657li memur kadrosundaysan merak etme o 3000 liralık maaşın 300-400 lirası emeklilikte hesaba katılıyor. (Gerçi emekli olman zor artık) boşuna memurlar 3600 gösterge diye yırtınmıyor.

    Reis pandemiden önce serum takıp kan alıyorlardı yıpranacak bir iş göremiyorum kenarda oturup çay kahve dedikodu yapan çok hemşire gördüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • healthbreaker H kullanıcısına yanıt
    Maaşlar düşük işte neyini çözemedin? Kaymağı yiyen doktor tayfası, ezilen sağlık personeli. Algı var ya doktor kazanmış etmiş hemşireler 60 küsürle atanmış diye onlara ithafen.
  • İsen Buga kullanıcısına yanıt

    sağlıkçıların duymak istemediği sözler  .


    ben söyledim yemediğim linç kalmadı 

  • yok şöyle yok böyle aman bizi ararsınız...

    sanırsın dünya etraflarında dönüyor. savunurken bile bu havalardalar. çağırırsın, telefonu bırakıp gelinceye kadar ohooo. bir de söylenirler. hepsi mi böyle, değil tabii. ama kimse kusura bakmasın aşağılık kompleksleri var. tutup da "ben olmasam doktor bi b*k yapamaz" diyecek kadar hadsizler. bi de herkesin işi ne zor ya. he yav he bi size zor hayat, biz her gün gülüp eğleniyoruz.

    bırakın yaptığınız işi yüceltmeyi. çalışın. bu dönemde Allah kolaylıklar versin, arttı işiniz eyvallah. risk mi hep risk vardı, şimdi göz önüne düştü. laborant da bakteri diye ağlıyor. ee lan iş bu zaten, bakteriye bakcan. yok ben oturayım kenarda, her iş kendisi olsun. öğrencinin sınava itirazı gibi, lan sistem bu bilerek geldin, oturcan çalışcan giricen. gece taksiye çıkan "sarhoşu bilmem nesi" eee? ne bekliyordun? her gün dükler kontesler mi binecekti arabana? polisi ayrı, "en zor iş bizim hırsızı gaspçısı", lan manyak mısın kiminle muhatap olacaktın ya?


    özetle he kardeş he en zor senin işin, biz sensiz ölürüz biteriz, sen çok yaşa.





  • scorn kullanıcısına yanıt

    twitter da bir ara bu tayfa doktorlarada saldırıyorlardı bu tayfa. sağlık çalışanları en az 8500 ₺ almalı. çünkü doktorlar da bu kadar alıyormuşda ondan 


    zaten burada saydırmaları normal yarası olan gocunur misali... lafı yiyen blokluyor.


    zaten devlet seni orada bulmam için para veriyor. garanti iş veriyor. aş veriyor.


    pandemi döneminde istifa(tabiri caizse kaçmak) edeceklermiş bak hele sen işte bu devlete ihanettir. seni besleyen devlet savaş çıkınca nasıl ihanetse pandemi çıkında zoru görüp istifa adı altında kaçmak da o derece ihanettir. iyice bunlar hadsizleşti artık.

  • Covid hastalığı çıktığından beri salık çalışanlarında bir para muhabbetidir gidiyor hayırdır bundan önce maaşlarınız yüksekti covidden dolayı maaşlarınız mı düştü. Yoksa rüzgar bize doğru esiyorken ne koparsak kardır mı diyorsunuz. Twitter da ne zaman gündem'e girsem sağlık çalışanları ya para dileniyor ya atama istiyorlar

  • Asgari ücrete hemşire çalıştırıyor özel hastaneler...
  • afes_89 A kullanıcısına yanıt

    atama muhabbeti hep vardı ben buna saygı duyarım çünkü herkesin işi olsun, gücü olsun, para gücünü bulup evlensin çoluk çocuğu olsun.


    ama corona çıktığından beri iyice çirkefleşti bunlar. utanmasalar doktorların parasını çalıp bu bizim hakkımızdır diyecek kadar çirkefleşti bunlar. doktorlar bu kadar ağlamıyor.

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.