Şimdi Ara

Sağlık ve hemşire Mesleki Açık lise ve üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sağlık üniversite ile bir sorunum var. Ben normalde MAÖL okuyorum Allahu Teala nasip ederse bu sene yüz yüze ders aldığım okuldan mesleki ve teknik anadolu lisesinden staj yapıp mezun olucam ve daha okula gitmiyip sadece Açık Lise sınavlarına gireceğim. Sağlık meslek lisesine gidemedim, şimdi ben Açık lise bittikten sonra Meslek Lise mezun diploması alıcam bunla Üniversitede yüksek puan alıp Hemşirelik üzerine tercih yapabilirmiyim? Kimi diyor Sağlık meslek lisesi'ne gitmediğin için üniversiteden mezun dahi olsan işe giremezsin meslek lise diploman olduğu için. Şuanda korkuyorum ya hemşirelik yada İnsan Kaynaklarına tercih yapıam açıkta kalmak istemiyorum Tekstil gibi yerlerde sürünmek istemiyorum.

    Şimdi MAÖL olarak mezun olup üniversitede yüksek puan alıp hemşirelik,ilk ve acil yardım (paramedik) sağlık olmadı İnsan Kaynaklarına tercih yapıp gittiğim üniversitede mezun olursam tercih ettiğim bölümde sorun yaratırlarmı kısaca işe alırlarmı yoksa almazlar mı?
    Arkadaşlar üniversite sınavına aöf den girmeyeceğim direk ösym'nin sınavına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Universiteyle lisenin bir bağı yok. Unide istedigin bolumu secersin puanin tutuyorsa. Lise de saglik meslek okuduysan sadece saglik ile ilgili( tip haric) bir bolum secersen ekstra puan veriyorlar o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.