Şimdi Ara

Sağlık söz konusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,
    sağlıkla ilgili bir sorum var
    başka açacak yer bulamadım.

    Arkadaşlar malum biliyorsunuz yaş kemale erince bazı sorunlar çıkıyor annem 52 yaşına bastı ama içimde hep kötü hisler var. Yaşımda daha genç annesiz olmak istemiyorum.

    Bilenler bilir kadınlar belli yaştan sonra hepsinde göğüslerinde iyi huylu denilen tümörler çıkar bazıları kötüye gidecek riskteyse aldırır bazıları aldırmaz. Ben böyle biliyorum eğer yanlışsam düzeltin her kadında çıkmıyor mu ? Teyzemde mesela 5 tane iyi huylu var.

    Annemde yakın bir arkadaşı meme tümörü kötüye gittiğine tanık oldu en iyi arkadaşı bu tümörü aldırttı annemde dedi bende bir kontrolüne gideyim şükürler olsun tümör aynı iyi huylu duruyor. Yalnız M&R mı röntgen mi bu çekimde bir bayan röntgen çekicisi mi deyim ne deyim demiş ki uzanın hemen;

    böbreğinin bölgesini taramış demiş ağrınız var mı ? annem hiç ağrım yok demiş hakkatende annemin hiç ağrısı olmadı böbreğinde kadın demiş ki

    sizin karaciğer yağlanmanız var ve karaciğerin içinde lezyon var ... Böbreklerinizde büyük ihtimalle sorun çıkarttı.

    Bu sefer karaciğer bölgesine taramış Buralarda ağrı hissettiğiniz oldu mu ? annem tekrar yok demiş.

    Geri gönderdiler.

    Ülkemizde ki süper sağlık sistemi sağ olsun ne olduğunu öğrenemedik.

    İnternetten aldığımız bilgilere göre annemin şuan sancıdan kıvranması lazım. Ama hiç bir sıkıntı yok. Ne belirtilerden bulantı kusma baş ağrısı karaciğer ağrısı hiç bir
    şey yok.

    Acile gidelim desek şunu gözlerimle gördüm kafasında tabak kırmış kanayan küçücük çocuk sıra bekliyor kalbim sıkıştı diyenler geri gönderiliyor. Gitsek bizde geri döndürülcez.

    Bir doktora sorduk dedi ki bazen bu röntgende çıkan veya gözüken lezyon gibi şeyler vs. başka birşeyle karıştırılıyor olabilir. Annemin yakın bir arkadaşı 3 kez röntgen çektirdim her doktor farklı bir şey dedi diyor.


    Cidden annem için çok endişe ediyorum çare kalmadı dediğim gibi doktora gitsek oda teşhis koyamıyor. Lütfen arkadaşlar sizce çok mu kötü durumumuz ?

    Bir tavsiyeniz var mı ? Yoksa o doktorun dediği gibi aldırış edilmemeli mi ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.