Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
185
Favori
166.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam bende Mcdodo bakıyordum kamerayı da kapatmıyor ama havit tam fiyat performans ürünü , çok teşekkür ederim bir tane alıp deneyim , sayenizde alacağım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt

    Hocam memnun musunuz energizer powerbanktan?

    20.000 Mah bu özelliklerde wireless olmasa da olur önerdiğiniz başka ürün var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro max için arkaya yapışan kaliteli 10 bin mah üstü olan ve ısınma yapmayan bir powerbank önerisi olan var mı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deprem önlemi olarak robo r780+ almayı düşünüyorum 80.000 mah.

    Böyle yüksek kapasiteli alternatif öneriniz olur mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt

    Kablosuz şarjda, ısınmayan bir powerbank yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    En az ısınanı hangisi dostum 15 pro max için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 29 Ocak 2024; 1:9:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt

    Hocam Mcdodo ürünleri diğerlerine göre daha az ısındığını söylemek mümkün. bende mcdodo, baseus ve havit’ in magsafe powerbankları mevcut, mcdodo’nun magsafe powerbank için yazdığı makalelerdede ısınmaya karşı özel koruma teknolojisi uyguladığını söylüyor. Mcdodo nun daha az ısındığını kendim izlemledim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McDodo Hypergear,Syrox,Polosmart vs. Bunlara para harcamayın. Pil ve sarj teknolojisi Endüstri Meslek Lisesi atölyesinde yapılacak işler değil. Siz de 4 pili birleştirip powerbank yapabilirsiniz.siz de telefonun sarjına enerji aktaran adaptör yapablirsiniz ilgi gösterip araştırarak.

    AMA (?) İşte amadan sonrası haberlere de yansıyan durumlar.

    Hele hele, Iphone 14 / 15 gibi,Samsung S22 / S23 gibi değerli cihazlarınız varsa, profesyonelliği bilinen firmalar dışında sarj aleti ve powerbank kullanmayın.
    Şu özellik varmış,ısınmayı engelleyen özellik var yazıyor gibi özellikleri hangi firmanın yazdığı önemli,firma bu işte kendini hangi firmalara kanıtlamış.Mesela Belkın ve Anker firmaları,yaptıkları çalışmalarla Iphone tarafından benimsenmiş firmalardır.
    Şu var bu var demekle yazmakla olmuyor,hangi uluslararası tanıtımların oldu.
    Konunun önceki sayfalarındaki paylaşımlarımız,önerilerimiz hangi markalara yöneleceğinizi gösteriyor. Tekrar tekrar markaları yazmaya zaman ayırmıyorum hangi markayı alalım diye soracak olanlara. Aynı soru çok soruldu,çok kez cevapladım anlattım zira.
    Bütçenize göre markaların orta segment yada üst segment ürünlerini alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 29 Ocak 2024; 11:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Baseus magsafe powerbanklar için yorumunuz nedir hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    Baseus,Ugreen,Anker sarj ekipmanları ve pilli güç bankalarında kalite çizgisi olan firmalardı. Yalnız covid salgınının etkisiyle ekonomik sıkıntıya girdi mobil ekipnan üreticileri. Hem hammadde sıkıntısı hem insan gücü sıkıntısı.

    Hepsi kaliteyi düşürdü,açıkcası Baseus`un farklı kalitelerde ürün çizgisi önceden de vardı,kaliteli ürün segmenti de vardı,ekonomik seviye dediği ucuz ürün segmenti de.

    Bu powerbank ürünlerinde de kendini çok belli etti. Mesela Gentleman powerbank serisi ile Adaman powerbank serisi arasında bariz kalite farkı var,bu çok bilinen bir durum Bu fiyatlara da yansıyor zaten.

    Aynıı şekilde sarj adaptörü ve sarj kablolarında da kalite kalite farklı çizgide ürünleri var Baseus`un. Ortadoğulu üreticiler yaklaşık 10 yıl önce her ekonomiye hitap eden farklı kalitelerde üretimi çok benimsediler. Bu yüzden Anker`i az hariç tutarsak Baseus`un da Ugreen`in de dandik ürünleri de var. Buna ekonomik seviye ürün havuzu diyorlar,ucuz kelimesini kullanmamayı tercih ediyorlar müşteri kötü ürün sanmasın diye.

    Ben kullanıcı yorumlarıını çok okurum hepsiburada trendyol amazon platformlarında. Paralı sipariş yanıltıcı yorumlar da oluyor ekiplere yaptırılan. O yorumları ayırt etmek lazım yalnız.

    Satış sayısı yorum sayısı trendyol ve hepsiburada da 300 altı olan ilanlara dikkat edin,atlamayın.

    Baseus`un şuan iyi powerbankleri var,biri Magsafe serisi mesela,Amazonda puan ortalaması sanırım 4.7 ☆ olmalı.

    Adaman serisi nadir sıkıntılar dışında en çok memnun eden serisi oldu denilebilir.

    Anker powercore 2 serisi de üst kalitelerden.

    Varta,Energizer,Philips ucuza bulunabilecek tatmin edici markalar powerbank olarak.

    Artık USB C girişi olmayan powerbank almamalı Çok giriş çıkış sayısı olan powerbankleri de önermem dişler esniyor birbirine yakın olduğu için ama Adaman serisi biraz böyle.

    Kablosuz sarj eden powerbankler kablosuz sarj sırasında ısınır,en az ısınan benim tecrübe ettiğim Samsung Wireless powerbank. Açıkcası Baseus Magsafe wireless powerbank almayı planladım fırsat olunca alacağim. Evde de çok mecbur kalinca kullanmak için 20000 MAH Varta yada Energizer alayım dursun dolapta diyorum. Yanına 2 tane de kısa 50 cm USB C kablo.


    Xiaomi de powerbank işinde iyi ürünler sunuyor,vasatları da var. Sanırım Samsung telefonlarla bir sıkıntı yaşanıyor Xiaomi powerbanklerde.


    McDodo Syrox vb zaman kaybetmeyin,onlarda yazan özellikler kağıt üstünde. Bu saydığım markaları takip edin nümkünse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 30 Ocak 2024; 16:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmp T kullanıcısına yanıt

    Hocam gayet memnunum. Ben sürekli kullanım için almadım. Ama beklediğimden iyi çıktı. Bu fiyata daha iyisinin olabileceğini düşünmüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    Peki hangisini önerirsin mcdodo da wireles olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuperBlack

    Peki hangisini önerirsin mcdodo da wireles olarak

    Hocam Benks ve Wiwu markalara da bakın , havit alacağım ama bu markaları da tavsiye etmişler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt

    McDodo uyduruk bir marka,

    Powerbank konusunda Xiaomi,Baseus,Belkin,Anker,Energizer,Philips,Varta,Duracell dışına çıkmayın..

    Bu markaların ürünlerinde fiyatı etkileyen unsurlar:pil türü,powerbankin kasa malzeme kalitesi,dolum hızı,powerbankin fiziki büyüklügü,telefonun sarjı doldugunda akımı kesebilmesi vb unsurlardır.

    Fiyatı daha düşük olanlar bu özellikler bakımından düşüktür.

    Bütçenize göre seçim yaparsınız. 20.000 mAH powerbank 10.000 mAH powerbanke göre daha büyüktür ağırdır. Bunu bilmeden alanlar sonra takoz muamelesi yapabiliyor. Hergün çantanızda taşıyacaksanız 10.000 - 15.000 mAH olabilir, 20.000 mAH ağır olabilir,daha fazla yer kaplar. Evde bekleyecekse 20.000 mah yada 30.000 mAH alınabilir. mAH degeri ne kadar fazlaysa powerbank boşaldığında dolması daha uzun sürer.

    Konuda biri almış, Energizer 20.000 mAH hem kablolu hem kablosuz wireless sarj eden powerbank 700 TL'ye pişman olunacak ürün deģil ama 20.000 mAH oldugu için büyüktür,bunu bilin.

    Wireless sarjlar yavaştır,bunun da bilincinde olun.

    Almadan önce kullanıcı yorumlarını okuyun ama mesela bir powerbank için 100 kişiden 85 kişi olumlu yorumlar yazmış,5 kişi aldım.daha 1 ay dolmadan kapasitesi düştü yazmışsa,kullanmasını bilmeyen sakar kişilerdir muhtemelen,powerbanki ya düşürmüşlerdir yada aşırı soğuğa maruz bırakmışlardır.

    Yada sahte ürün satan bir satıcıdan sahte ürün almışlardır. Orjinal bir 10.000 mAH ve 20.000 mAH powerbank asla çok hafif degildir mesela. Benim kaliteli powerbankleri anlamada kendime güvendigim en önemli tecrübe powerbakin ağırlığıdır,olması gerekenden hafif powerbankler benim için şüohelidir. Bu konuda çok incelemeler yaptım. Tabi içine taş yada demir koymadılarsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    HAVİT hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar laptop şarj edebilen kaliteli bir powerbank arıyorum. powerbank kısa sürede şarj olabilmeli ve laptop da şarj edebilmeli. önerileri olan varsa yazabiliri.

  • alitaran kullanıcısına yanıt
    anker 25600 87w

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    Havit gibi en az 500 üretici görünümlü firma var Çin'de ve Tayvan'da. Fabrikaları,binlerce fabrika çalışanı olan,Ar-Ge (Re-De) kadroları olan profesyonel üreticilerle,malesef bir araya gelmiş 3-4 uyanık kafadarın üretici görünümlü janjanlı tanıtımlı fason taşeron üretilmiş marka basılmış ürünleriyle karıştırıyoruz.

    Fabrikaları falan yok,Çin`de ve Tayvan'da bilinen fason üretim farikalarında ürettirip janjanlı markalar basıp,tanıtım kasıp milleti çekiyorlar.

    Bu işi üst düzey fabrikaları olan LG ve Çin'de çok kaliteli mobil üretimler yapan büyük firmalar bile çok büyütemedi. Kim büyüttü biliyor musunuz,çok ucuza mal edip Türkiye gibi ülkelerde milleti tasarım ve sallama yalan özelliklerle kandıranlar büyüdü. Aslında büyümediler,satış rüzgarları geçici,balonları patlayacak önceki yıllarda benzeri uyanıkların firma ve markalarının balonları patladığı gibi.

    2 yıl önce, dünyaca ünlü mobil aksesuar üreticisinin Türkiye'de fabrikasını açacağız,Avrupa'ya ihraç yapacağız diye yatırım ayaģına devletten para çarpmaya çalışan uyanık vardı,ne oldu o iş. O ürünleri ancak Bulgaristan'da satabilirdi zira. Romanya'da bile iade manyağı yaparlardı. O da biliyor bunu,işte pazarlama dehası olunca milleti etkilemek zor değil.

    Neden adaptörlerin bir Anker adaptöre göre çabuk ve çok ısınıyor bir açıklayabilse. Sıkışınca: Biz tasarım olarak ön plandayız,teknik olarak gelişme aşamasındayız diye kıvırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 2 Şubat 2024; 20:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Hocam Baseus 6000 MAH olan magsafe powerbanki yanımdan ayırmıyorum, birde HAVİT 10000 MAH kablosuz powerbank almıştım.

    Bugün ANKER 321 serisi 5000 MAH siparişi verdim, Isınmaya karşı baya bir ar-ge yapmış sanırım ANKER firması, bakalım deneyeceğim ve yorumlarımı burda paylaşacağım, kıyaslama yapcağım BASEUS VE HAVİT’in Magsafe powerbanklarine göre ANKER deneyimmi.

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.