Şimdi Ara

Sadece internette gezerken Laptop'um durduk yere kapanıp açılıyor. Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba A60 Laptop bilgisayarımla internette gezerken bir süre sonra bri linke tıkladığımda durduk yerde bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor. Bu tıkladığım linke başka bir zaman tıklasam mesela olmuor. Yani linkle alakası yok, aynı linke reboot'tan sonra tekrar tıklasam olmuor, sonra başka bir sitede, başka bir linkte de olabiliyor. Nete Kablonet ile bağlanıyorum. Bilgisayar tekrar açıldığında hata raporu gönderiyorum (raporu ben de göreyim diye) ve hata raporunda şunlar yazıyor:

    Error caused by Askey Computer Corporation: No specific solution found

    Problem Description:

    An unknown error occurred in the Askey Cable Modem created by Askey Computer Corporation. If you were not using the product when it crashed, it is possible the application/driver is automatically started. The driver or application may cause problems even if you are not currently using Askey Cable Modem.

    Problem Resolution:

    Microsoft is currently not aware of a specific solution for the problem that you reported. Below are a list of recommendations to take which may help prevent the problem from reoccurring.

    Contact Askey Computer Corporation for support or product updates.
    Remove the faulting application or driver. Click here for instructions.
    If this problem continues to occur with the latest product updates for Askey Cable Modem we highly recommend you obtain assistance and troubleshooting information directly from Askey Computer Corporation.


    Halbuki benim modemim "askey" falan değil, kablonetin verdiği standart modem. Üzerinde "netmaster" yazıyor. Bu problem modemden mi kaynaklanıor anlamadım ama aynı modemle pc ile gezerken hiç böyle bir sorun yaşamıyorum. Laptopla gzerken durduk yerde kapanıp açılıyor. Bu arada bu sorunu sadece internette gezerken yaşıyorum, laptoptaki başka uygulamalarda yaşamıyorum. Böyle bir sorunda yardıma ihtiyacım var, bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim. Daha fazla bilgi vermem gerekiyorsa o bilgiyi nereden bakacağımı söylerseniz bakıp tekrar yazabilirim size. Şimdiden Teşekkürler. Bu arada bilgisayarımda virüs programları, güvenlik programarı vs hepsi yüklü, o konuda endişem yok. Laptop kapanırken çok kısa mavi bir ekran çıkıyor, orada yazaan yazıları okuyamıyorum çünkü 1 saniye içinde yok oluyor ve bilgisayar reboot ediyor. Sanırım crash olurken çıkan bir error ekranı.







  • Modem çakışmasıdır dostum bu.. Başka modem dene..
    Aynı sorunu bizim Win2003 Server da yapıyordu.. Modemi değiştrdik, sorun bitti (Zoltrix di modem)
  • İşlemci veya ram'den kaynaklanıyordur. Bu tip parçaların önbellekleri veya kendileri hasar gördüklerinde araç kendini durdur ve işlem yapmaz. Bundan dolayı ATX güç kaynakları hemen gücü keser veya yeniden başlatma yapar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chaostician

    İşlemci veya ram'den kaynaklanıyordur. Bu tip parçaların önbellekleri veya kendileri hasar gördüklerinde araç kendini durdur ve işlem yapmaz. Bundan dolayı ATX güç kaynakları hemen gücü keser veya yeniden başlatma yapar.


    Internetteyken yapıyor diyor yalnız, bunu da değerlendir..

    Dostum modemi değiştir, sorun kalkar.. Olmazsa arkadaşımın dediğini yaparsın..
  • modem problemi!!!
  • Modem problemini şu yüzden kabul edemiyorum; aynı modem bende de var Netmaster denen ttnet'in getirdiği bir external modem...

    Bunun problem çıkarması biraz zor gibi geliyor.
  • i wörm blast virüsü diycem ama sadece internette diyorsun o zaman donanımsal olma ihtimali yüksek...ramxbiosxmodem işeri gibi ....yine de virüs spyware tarattır....istersen...
  • Knka o kadar yıl geçmiş aynı sorun bendede var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.