Şimdi Ara

Sadece CIVIC Sedanlara özel! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Brada


    quote:

    Orjinalden alıntı: teksin

    yeni civiclerde depo tam dolunun biraz altındayken araba sarsıldığında benzin deposunun oradan bir lıkırtı geliyormu.ayrıca kişiye göre gaz pedalının tepkisi değişir denmiş şöyle bir sorum olacak düz vites 1.6 sedan araç gaza geç tepki veriyor yani gaza bir anda basınca araba yekinip daha sonra fırlıyor bu normalmi ben hiç bir araçta böyle bir durumla karşılaşmadım bana pek normal gibi gelmedi servise sordum gaz teli olmadığı için dediler.gaz teli olmayan başka araçlarada bindim bu durum onlarda yok bu konuda bilgilendirirseniz veya böyle bir durumda olan varmı?

    Peki bu bahrettiğin belli bir devirden sonramı gerçekleşiyor?



    Bunu öğrenmenin en güzel yolu bi servise gidip servisteki teknik müdürle veya şef ile teste çıkman olucaktır. Ama bana sorarsan bi sorun olduğunu düşünmüyorum.araba haddinden fazla güçlü vede torku oldukça iyi tahminimce seri kullanıosun aracı dimi ?




  • sayın neşet bey bu konularda bilgilisiniz sanırım servisle konuştum ayrıca makinaya bağladılar bir problem gözükmedi oradaki test aracıyla denedim onda bir problem yok ondada olsa diyecemki bunların hepsi aynı dedikleri bunlarda gaz teli yok şimdiye kadar ki arabalarımda böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.sizin bu konuda bir çözüm öneriniz olabilirmi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teksin

    sayın neşet bey bu konularda bilgilisiniz sanırım servisle konuştum ayrıca makinaya bağladılar bir problem gözükmedi oradaki test aracıyla denedim onda bir problem yok ondada olsa diyecemki bunların hepsi aynı dedikleri bunlarda gaz teli yok şimdiye kadar ki arabalarımda böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.sizin bu konuda bir çözüm öneriniz olabilirmi?


    Hangi servise gittiğini açıkcası bilmiyorum ama istersen birde bize gel bizzat ilgilenirim. Bende merak ettim gerçekten.eğer bi sorun varsa garantiden değiştiririz.beklerim.
  • ilgin için teşekkürler sizin bulunduğunuz servis hangisi acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teksin

    ilgin için teşekkürler sizin bulunduğunuz servis hangisi acaba



    Rica ederim benim işim bu. Taksimde yazeks honda beklerim eğer ben olmasam bile ismimi verirsen yardımcı olurlar.oraya gidince aram bey vardır benim aracılığım ile geldiğini söylersen bi öncelik tanır sanırım sana. çünkü bizim servisim haddinden fazla yoğun veya arayıp randevuda alabilirsiniz.
  • bence de honda civic motorundan donanımına kadar fiyatını fazlasıyla hakediyor. megane dan bir iki gömlek daha üstün bir otomobil hiç kuşkusuz...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.