Şimdi Ara

Saçma Bir Sebepten Dolayı Mutsuzum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 1 seneden beri saçma bir sebepten dolayı mutsuzum. Bu sebep ise kız arkadaşımın olmaması. Universite 2. sınıftayım yaşım 21, bu vakte kadar hiç sevgilim olmadı.
    Asosyal sayılmam ama çok sosyal de değilim, sık görüştüğüm 10-15 kişilik arkadaş çevrem var . Ama malesef bunların hepsi erkek. Özellikle seçilmişçesine de çoğunun da kız çevresi geniş , birçok kız arkadaşları var. Sık sık sevgili değiştiriyorlar. Ben de bunları gördükçe üzülüyorum dert ediyorum. Para yönünden sıkıntım yok, itici bir insan değilim, tipim de fena sayılmaz. 1.5 senedir bodye gidiyorum, boy 1.80 fiziğim de kötü değil ve arkadaşlarımın senin nasıl kız arkadaşın yok deyip dalga geçmeleri çok gücüme gidiyor.
    Ama sonra bir dönüp bakıyorum , insanlar sevdiklerini kaybediyorlar, fakirlik hastalık açlık vs çekiyorlar benim dert ettiğim şeye bak diye.
    Bu yüzden başlıga sacma bir sebepten mutsuzum yazdım. Ama işte engel olamiyorum, ara ara sıkıntı basıyor mutsuz oluyorum.
    Kafanızı şişirdim ama paylaşayım istedim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kardesim,hiçç üzülme...inan bak,genç yaşta sevgili hiç iyi degil..insanın kimyasını bozuyor...helede evlililik gibi seyler düsünüp sevgili falan hiç yapma o yaşlarda...ayrılık acısı diye bir sey var...nice insan bu acıyla kahrolmustur...bunlardan birisi de benim...o acı varya,insanı yer bitirir...bbenim hayatım o acıdan öncesi ve sonrası diye ayrıldı....benim platonik aşkım gercege dönüşmüştü,çokk sey yaşadım...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...ölüm gibi bir sey...yaşayan bilir...zamanı gelince,şarlar uygun olunca olur zaten...ben sana söyliyim,,erken yaşta başlarsan...erken yaşta biter..sende erken yaşta hayatını mahvedersin...tecrübelerim ve gördüklerim bunular.
  • Sevgili yapıcam diye düşünerek yapılmaz bence, hayatın arada bir parçası olabilir, anlamadığın bi zamanda ortam oluşur böyle gidersin.En başından itibaren olaylara çok yancı etki etmemek lazım.

    Takıl insanlarla olursa olur olmazsa olmaz,çok negatif değilsen illaki olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.