Şimdi Ara

Saç Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır saçımda beyaz pullar ve 3-4 günde birde sivilcelenme oluyor. Yastıkta her sabah 10-15 saç teli görüyorum(Saçım 2 numara olduğu halde). Şuanda saçımda tepe noktası dışında hiçbir açılma yok tepede çok hafif seyrekleşme var. Egzama ve seboreik dermatiti araştırdığımda benim belirtilerimle hemen hemen aynı gibiydi.

    4 Tane ayrı doktora gittim hepsi büyüteçle baktı ve egzama gibi durmuyor dedi pullanma vs şikayetlerimi söyleyince bir doktor ketoral şampuanı önerdi. Ketorale bu hafta başladım sivilcelenme devam ediyor.

    1 Doktor normal kepek var sende dedi ama sizce normal kepeklenme olabilir mi? Normal kepeklenme sivilce yaparmı ve saçı yağlandırır mı? Clear kullanıyordum 1 aydır sebamede ve ketorale döndüm bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.



  • Bilgisi olan yok mu?
  • 4 doktor dermatit değil dediyse değildir zaten kaşınmayla ilgili bir şikayetin yok normal kepek önleyici ilaçlar kullan
  • Hocam emin ol doktorlar ikilemde kaldı başta degil dediler pullanma ve sivilce diyince egzama veya dermotit olabilir dediler kasıntı olmuyor cok nadir sivilce cıkınca kasıntı oluyo kepek şampuanla geçermi peki sorunum kepekse ilaç şart mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?????????????????????????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellllllll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loreng L kullanıcısına yanıt
    Dostum mümkümse sülfat içermeyen bir şampuan kullan.Saç derin normalken de mi aynı şampuanı kullanıyordun?4 ay önce değişik olarak birşey yaptın mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, clearmen kullanıyordum kullanmaz olaydım clearı 4 ay once kullanırken saçımda herhangi bir sorun yoktu. Başlayınca 2-3 ay devam ettim. 1Ay öncede kestim ve sebamed kullanıyorum artık. Saçımı hergün sebamed ile yıkıyorum 1 gün yıkamasam direk yağlanıyor. Üstelik saçım 2 numara uzun olsa yağlanır dicem ama kısa saç nasıl 1 günde yağlanıyor anlamadım. Doktorun tavsiyesiyle haftanın 4 günü sebamed 3 günü sebamedle beraber ketoral medikal kepek atıcı şampuanı kullanıyorum. Hala yağlanma geçmedi sizce problem ne olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.