Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
447.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer2064

    Bende teşekkür ederim inşallah.Resimdeki gibi orta ve arka kısımlar çok yoğun değil ama önceki durumuma göre sonuçtan memnunum tabi önler çok yoğun bide insanın kendi saç tipi önemli benim saçlar düz değil dalgalı kıvırcık gibi olduğundan kolay şekil almıyor pek yumuşak değil.
    Hocam sizin ekimde iğnesiz anestezi yapıldı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Yok iğnelerle yapıldı başta acı oluyor uyuşana kadar ama sonra hissedilmiyor..Değiştiyse bilemem üstünden 9-10 ay geçti..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omer2064 kullanıcısına yanıt
    Bu medeks de saç ekimi yaptıranların çoğu iğneli anestezi yapılmış. İlginç doğrusu iğnesiz anestezi varken buna yönelmeleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar saç ekimi konusunda hiç bilgim yok. bana tavsiyeniz var mı. donör bölge için 3100 greft denildi yani çok fazla saç yok. ektirenlerin de memnun olduğu bir saç ekim merkezi arıyorum
  • It would be wrong to call Facebook as one of the most used social networks of all time because it's by far the most used besides the video-hosting platform YouTube. And there's a correlation because you can host videos on Facebook too. Wouldn't it be nice to have a facebook video downloader save your favorite videos from the platform?
  • Iyi günler, yeriniz nerede?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram saç ekim sonuçları - sohbet - tavsiyeler sayfası açtım.

    Telegram sohbet uygulamasını kurduktan sonra isterseniz arama kısmına Saç Ekim Sohbet/Sonuç/Tavsiyeler yazarak sayfaya üye olabilir. İsterseniz dehttps://t.me/sacekimsonuclari linkine tıklayarak sayfaya katılabilirsiniz.

    Grubumuz objektif bir grup olarak kalacak belirli kurallar çerçevesinde denetim halinde olunacaktır.

    Şimdiden teşekkür ederim.
  • Hasta olmak istersen saç losyonunu kullanırsın.Sağlık açısından sürekli kullanacağın için diyorum!Protez yapsan 3000'e alsan diyelim 6 ayda bir bakıma sokman gerek!Protezlerinde ömürleri kısadır.Geriye saç ekimi kalır.Oda şanslıysan saç derin besleniyorsa ve ektirdiğin yer bu işin uzmanıysa saçın hafif seyrekde olsa iyi bir saçın olur.Yanlız her ekilen greft ömrü boyunca 3 yada 5 saç teli üretir.Elbette ömrünü tamamlayan grefttede artık saç çıkmaz.Ben 3 sene önce ektirdim ve ektirmeden önce rogaine foam kullanan biri olarak söylüyorum.Neden bıraktın saç çıkaran ilaçları dersenizde olayı şöyle özetleyeyim.İlk başlarda mükemmel sonuçlar aldım ama bir seyrekleşti bir sıklaştı.Zamanlada çarpıntı ve saç derisinde lezyonlar baş gösterdi.Sora ise bıraktım.
    Saç losyonlarrına ödediğim para saç ekimi parasını buldu.Bu yüzdende ekim yaptırmamanın bi enayilik olduğunu farkettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mahirk678 M kullanıcısına yanıt
    Tam 7 ay bittikden sonra bir şey bekle.O arada dökülür ve çıkar.7 aydan sonra gelen saçlar kalıcı saçlardır.Toplamdada 1 senedede evresini tamamlar.Yani 7 ayla,1 senede çıkan saç kalıcı olan saç diye tabir edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/hos-keldiniz-41422524

    Hürriyet gazetesinin geçen haftaki haberine göre Türkiye'deki saç ekim merkezlerinin %95'i ruhsatsızmış. Muhtemelen bakkal açmaktan bile daha kolay açılıyor.
    Ondan sonra da 'niye saçım çıkmadı' diye sorup duruyor herkes. 2 tel saç için merdivenaltında, belki doktor bile olmayan kişilere ameliyat olup hayatta kaldığınıza şükredin...
  • Güzel olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Zamanında saç ekim sektöründe çalışan bir  doktor olarak size tavsiye ve uyarılarım olacak.
    Saç ekimi ciddi bir operasyondur. Yanlış ekim yapıldığı zaman geri dönüşü hemen hemen yoktur.  Öncelikle;

    -Ameliyatı kesinlikle doktor yapmalı. Bizzat doktor başından sonuna her safhada ameliyatı yapmalı tabi yanında yardımcı sağlık elemanı da olacak. Bir transplantasyon operasyonundan bahsediyoruz. Siz böbrek, karaciğer veya diğer transplantasyonu yaptıracağınız zaman gidip hemşireye veya att ye yani doktor olmayan birine ameliyatı yaptırır mısınız?
    -Maalesef bu sektörde kendini doktor olarak tanıtacak insanlar olacak. Kesinlikle araştırın. Aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.
    https://gss.sgk.gov.tr/SaglikHizmetSunuculari/pages/doktorArama.faces
    Ya da en güzeli diplomasını görün. Diplomasıni gösteremiyorsa uzak durun çünkü bırakın sağlık personelini ilkokul mezunu bir ev hanımına ekim yaptırıyor olabilirsiniz.
    -Fiyat tabi ki önemli 5 bin liranın altında ekim yapan yerlerden şüphe edin.
    -Ekim yapılan hastane sizi yanıltmasın. Saç ekim firmaları büyük hastanelerin saç ekimcilere  tahsis edilen, kiralanan odalarda operasyonu yaparlar. Yani diyelim X büyük Hastanesi'nde yaptığınız ameliyat o X Hastanesi'nin standartinda olacak diye bir şey yok. Hastane alacağı kira parasına bakar ekimin kalitesiyle ekibin kimlerden olustuğuyla ilgilenmez.
    -Diger tuzak da şu size plastik cerrah gözetimde derler . Plastik cerrah sadece imza atar. Plastik cerrahı görmezsiniz bile çoğu zaman.
    -Kac Greft ekilmesi sizin ensenize ve enseden alım yapacak doktorun da becerisine bağlıdır. Optimum sayıda Greft alınmalıdır. Ensenizin zarar görmemesi gerekir.
    -Sadece enseden alım yaptırın. Sakaldan ya da göğüsten alım yaptırmayın. Ense haricinde alınan greftler genellikle dökülür ve alım yapılan bölgede iz kalır. Yine bu bölgelerde hayati damarlar mevcut olduğundan yanlış yapılan lokal anestezi sağlığınızı da tehlikeye sokacaktır.
    -Operasyon 3 safhada yapılır
    1.si Greft alımı: bu yöntem her zaman aynıdır
    FUE tekniği ile grefler alınır. Bu safhadan önce lokal anestezi yapılır her ne kadar öncesinde iğnesiz anestezi kullanılsa da devamında iğne ile anestezi yapılır maalesef biraz acıtır. Tabi sizin ağrı eşiğiniz de önemlidir. Eğer hiç dayanamıyorsaniz. Damardan anestezi yapılır siz 5 dakika uyurken lokal anestezi yapılır yine hiç acı duymazsınız. Sadece ekstra fiyat alınır.
    2.si kanal açılımı: enseden alınan greftler için ekim yapılacak bölgeye kanal (delik, yuva) açılır.
    Greftler bu kanallara yerleştirilecektir. En önemli safha burasıdır. Kanal açacak doktorun el becerisi sizi ya çim adam görünüme dönüştürecek ya da ekim yapıldığını hiç kimse fark etmeyecektir Kanal açmak için genellikle 2 yöntem vardır birincisi OSL tekniğidir. Bunun için Portegü ucuna yerleştirilen minik jilet bıçağı kullanılır. Ya da Sapphire tekniği kullanılır.
    Ikincisi Dhi yöntemi bu yöntemde özel yapılmış kalemin haznesine Greft yerleştirilir ve kanal açılmadan direk Greft dokuya yerleştirilir. Bu yöntem daha pahalıdır.
    Hangisini seçelim derseniz
    Saçlı alanlar için bilhassa kadınlarda Dhi yapılır.
    Diğer vakalarda OSL seçilmelidir.
    3. Evre ekim enseden alınan greftler penset yardımıyla kanallara yerleştirilir ve operasyon tamamlanır.
    Tüm işlemler 5-7 saat sürer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de ekim yaptırdım. şu anda 8. gündeyim. şimdilik bir sıkıntı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Newwarrior

    Ben de ekim yaptırdım. şu anda 8. gündeyim. şimdilik bir sıkıntı yok.
    Nerde yaptırdınız? Sonuç ile ilgili bilgi ve fiyat verebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Nerde yaptırdınız? Sonuç ile ilgili bilgi ve fiyat verebilir misiniz ?

    Alıntıları Göster
    merhaba. medekste yaptırdım ve şu an 10. gündeyim. çok şükür herhangi bir sıkıntı yok.

    şu linkte birçok merkezin güncel fiyatlarını görebilirsiniz:
    http://sacekimi.info/guncel-sac-ekim-ucretleri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newwarrior -- 28 Ocak 2020; 0:28:19 >




  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Whatsapp hattımızdan bize ulaşarak danışmanlarımızla iletişim kurabilirsiniz. Danışmanlarımız size yardımcı olmak için ulaşım sağlayacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.