Şimdi Ara

SAÇ DÜZLESTİRİCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba..
    Sitedeki başlıkları inceledim ama bu konuda açılmış bir başlık bulamadım. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi saç düzleştiricisi almak istiyorum ancak piyasada okadar çok model ve marka varki bu konuda daha önce tecrübesi olan birilerinden yardım alma ihtiyacını hissettim. Bana hangi model ve marka saç düzleştiricisini tavsiye edersiniz?
    Teşekkürler...



  • candogan62 cok tesekkur ederim. Bence nickini cankurtaran olarak da degistirebilirsin :). Her sorumuza yetisiyorsun cunku. Verdigin konu basligini ve oradaki urunleri inceleyecegim. Aldigin urunden memnun mu anneniz? Ben de esime almayi dusunuyorum.

    Saygilar
  • Annemin saçları aşırı ince vu kuru, ayrıca boya kullanıyor. Bu yüzden saçları çok narin. Isısını biraz düşürerek kullanınca güzel sonuç veriyor. Ama her duştan sonra kullanamıyor yıpratmadan ötürü. Yani saçlarının yapılı olması gerektiğinde kullanıyor ve memnunum diyor. Ürünün en güzel yönü de ıslakken kullanılabilmesi, diğer markalarda bu özellik yok. Babyliss'in alt modelini bütçe sıkıntısından dolayı aldım, imkanınız varsa bir üst modeli daha da güzel. Babyliss dışında Braun ES2 de tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.