Şimdi Ara

Sabahları neden herkes bi acayip araba kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köprüye çıkan bi yol var iki şerite düşüyor o yol ayrımında ve kaldırımda bekleyen yayalar felan var ancak hicbir yaya geçidi felan yok.

    Sol şerit boş, sağda tıngır mıngır giden park mı etmeye calisiyor yoksa gidecek mi belli olmayan bi araç var.Sol boş olmasına rağmen önümdeki beyaz lineayı kullanan saftirik hem sol şeridi kapatmış hem sağ şeridi ortalamış bekliyor...Deli oldum ya? Lan yol boş işte yürüsenee...

    Saftiriğin yanından korna çalıp daracık yerden geçtim geçerkende bu herif yuzunden yavaşlayinca biz kadın yol verdik sanip yola atladı az kalsın çarpıyordum valla kadın iyiki hamile degildi yoksa cocugunu düşürürdü o korkuyla, heralde 1 hafta evden çıkmaz artik.

    Işin en gıcık tarafıysa ben bu beyaz saftirik lineayi geçtikden sonra ne hikmetse hızlanıp beni sollaması, lan madem gideceksin sabahtan beri neden karın ağrısı yapıyorsun?

    O geçti gitti neyse gidiyoruz, arkama bi ticari yapiştı yol tek şerit frene dokunsam arkadan girecek tampon tampona gidiyoruz yollarda su birikintisi dolu, bu şereflesss yüzünden su birikintisine hızlı girdim ve kaldırımda yuruyen bi adama sabah vakti banyo yaptırdım.

    Sonra ne kadar kötü olduğumu düşünüp piç sırıtışı yaparak devam ettim, lanet olsun kendimden nefret ediyorum keşke yavaş gitseydim...

    Sabahlari tiner içip bali koklayip da mi cikiyorsunuz trafige ? Adam gibi gitsenize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Al işte metrobus kazasi olmuş bugun, ben dediydim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu uyku sersemi oluyor yataktan kalktığı gibi araba koltuğuna oturuyor adam ve tek gayesi var işe zamanında yetişmek ben sabah olanları normal karşılıyorum bu sebepten. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.