Şimdi Ara

SAATLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
104
Favori
3.880.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • topic içerisinde bazi saat markaları hakkında bilgide vermek isterim.ilk olarak daha türkiyede distribütörü olmayan fakat pilot saati dendiginde yurtdışında önde gelen markalardan chase durer hakkında bilgi vermek istiyorum.USAF ve özel kuvvetlere yaptıgı saatlerle meşur bir firmadır ,saatlerinde her tarz mekanizma bulabilirsiniz.quartz mekanizmalarında eta ve miyota automatic mekanizmalarında sadece eta kullanır.firma quartz mekanizmali model çıkartsada 316 l çelik gerçek safir cam ve Super-LumiNova kadranları ile en üst kalite materyal ve işçilik ile üretim yapar.daha fazla ayrıntıyı
    www.chase-durer.com
    sitesinde bulabilirsiniz.bazi modelleri:
     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER




  • Arkadaşlar, hiç Türk malı saat yok mu? Ben araştırdım, bulamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

    Omega dan iyi saat var mı?

    prestij markalarında şu marka şundan iyidir demek tam dogru olmaz.sizin tüketici olarak öncelik verdiginiz özelliklere uygunluk açısından modeller arası üstünlük olabilir.
  • bi kaç gün önce babama ROMANSON - RL2704-UM adında saat aldım ama , kazıklandım mı arkadaşlar yardım edin , war mı böyle bir saat.Ben bulamadım , saatin üstünde SUPERIOUR yazıor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yacag

    Arkadaşlar, hiç Türk malı saat yok mu? Ben araştırdım, bulamadım.

    nacar markası var önceden Ohannes Nacaroğlu ve Kevork Nacaroğlu kardeşlere aitti zila watch şirketi altında üretiliyordu.fakat suanda şirket Nalçacı Ailesinin.isviçrede üretiliyor fakat türklere ait.
  • bir başka türkiyede bulamayacagınız fakat cok begendigim saat markalarından formex e kısaca deyinmek istiyorum.isviçrede üretilen conseptleri hız,motor sporları ve ara ara aviation olan bir markadir.saatin en faklı ve ilgi çekici özelligi patentli bir süspansiyon sistemine sahip olmasıdır.shock resistance a sahip olan saat bileginizin yaptigi açıya görede esneyerek rahatsız etmeden tam uyum saglamaktadır.quartz ve automatic mekanizmalari etadir.gerçek safir ve titanium paslanmaz çelik kullanımı agırliklidir.daha ayrıntılı bilgiyi
    www.formexwatch.ch
    sitesinde bulabilirsiniz.




  •  SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER




  • tourbillion dendiginde 2 kardeşin kurdugu greubel forsey markası yurtdışında ün yapmıştır fakat bu markada türkiyede bulunmamaktadır.
     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER


    daha ayrıntılı bilgiyi
    www.greubelforsey.com
    sitesinde bulabilirsiniz.




  • Arkadaşlar Zurih Saat leri en saglam ve pahali saat ler mis DOGRU MU ?
  • zürih derken isviçre saatleri kastediyorsanız pahalılık ve kalite konusunda evet dogru ama saglamlık derseniz cok çeşitli ülkeler ve markalarıda işin içine girer.
  • arkadaşlar bu saatlerin fiyatını bilen var mı?




     SAATLER


     SAATLER
  • casio oceanus serisi fakat fiyatını merak ettigin modeller eski.şimdiki modellerindede en ucuzu 300 usd fakat senin istedigin modellerden kahve deri kayışlısına 100 usd den fazla verme kodu OC-502L-1A bu koddan aratabilirsin , kauçuk kayışlı modelin kodu ise OC-500-1A onada 150 usd den fazla vermemeni öneririm
    .www.oceanus-us.com adresinden yeni modellerine bakabilirsin.
  • oceanus serisinden bahsetmişken birkaç modelinide gösterelim.
     SAATLER

     SAATLER
  • yigit tuna,
    Arkadaşım selamlar,

    Aşağıda gördüğün saat hakkında bilgi alabilirmiyim senden? Genel olarak ne dersin bu saate? Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım ayrıca?

    -Ben aslında arkadan mekanizmasını gösteren tipte isterdim ama onlar çok pahalı heralde...


    CERRUTTİ -- CT67241S103042

     SAATLER
  • istediginiz saatin türkiyedeki satış fiyatına baktım 500 ila 700 ytl arasında degişmekte fakat almış olucagınız saat mineral kristal cama sahip ayrıca 3 atm suya dayanım en önemlisi ise ronda mekanizma.pek fazla insan rondayı bilmez fakat isviçre menşei li olup isviçrede üretim yaptıkları iddaa edilir ama bu yanlıştır ronda uzak doguda üretim (sadece mekanizmalarının belli serisi isviçredir oda %10 u geçmez)yapar ve uzak dogudan kastımız japonya degil diger ülkelerdir.cokta ucuzdur bu mekanizmalar.sizdeki 5030 d mekanizmasi.ben şahsen aldıgım saatte mekanizmasına bakarım o nedenle uzak dogu mekanizma alıcak olursamda elemex,miyota,ve hattorri mekanizmalarını tercih ederim.olumsuz bir yorum olucak fakat o saat o fiyata alınmaz aynı fiyata automatic mekanizmali saat bulabilirsiniz ki bence tercihiniz o yönde olmalı.
  • Sizden rica ediyorum arkadaşım, lütfen beni bu fiyat civarında dediğiniz gibi iyi bir mekanizmaya sahip marka ve modele yönlendirebilirmisiniz?
    saat bana hediye edildi ancak değiştirme imkanı var o nedenle sizden tavsiye istiyorum...

    Teşekkürler...
  • biri saatmi dedi işte size saatin kralı







     SAATLER
  • Bu arada ben 98 senesinden beri Momentus marka komple titanyumdan üretilmiş full fonksyon ve tam otomatik pilli bir saat kullanıyorum.

    tarih
    alarm1
    alarm2
    sıfırlama modu
    kronometre
    geri sayıcı
    başka bir ülke saati gösterme özellikleri var.

    Hangi model olduğunu söyleyemediğimden böyle tüm özelliklerini yazdım. 4 basmalı düğme var.
  • bizim çocuklugumdan büyüklüge geçiş zamanlarimizda kolumuzda olan tek saat casio - F91 di yaa saat basit ama çok güzeldii
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Razorback

    Sizden rica ediyorum arkadaşım, lütfen beni bu fiyat civarında dediğiniz gibi iyi bir mekanizmaya sahip marka ve modele yönlendirebilirmisiniz?
    saat bana hediye edildi ancak değiştirme imkanı var o nedenle sizden tavsiye istiyorum...

    Teşekkürler...

    sanırım hediyenin alındıgı yerden bir başka model ile degiştirilme imkani var.dilerseniz şu sekilde yapalım siz saatin alındıgı yerle bir görüşün hangi firmaları satıyorlar ve sizin saatinizi mekanik bir mekanizmaya sahip hangi saatlerle degiştirebilicekler bunu bir ögrenin.kendim türkiyeden saat almadıgımdan fiyat aralıklarını bilmiyorum.sonuçta saatçinin size degişim yapacagı modelleri buradan birlikte inceleyip en uygun markayı ve modeli seçelim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.