Şimdi Ara

Saatiniz de SİZİN Kadar Özgür Olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youwatch saatlerinizi 2 farklı şekilde kişiselleştirebiliyoruz.

    Butonlu olan modellerde ayna olan cam yüzeyin üst kısmına Lazer teknolojisi kullanılarak istenilen kişiselleştirme ( ikonlardaki seçenekler dahilinde ) numaratik ve harf ve sembollerde ise sınırsız (okuma alanı dahilinde ) istediğiniz tarz ve şekilde yapılabilmektedir.

    Dokunmatik modellerimizde ise, ya çelik yüzeye ( her iki taraf da uygundur) yine istenilen tarz da yukarda belirtilen kriterler dahilinde işlem yapılabilmektedir.

    yapılan uygulama günümüz son teknolojik ürünlerinden fiber lazer makinası ile uygun şartlar altında güvenlik önemleri alınarak uzman kişilerce gerçekleştirilmektedir. yapılan uygulama tarafımızca garanti dahilinde gerçekleştirilmekte, ürüne herhangi bir zarar verilmemektedir.

    Bilindiği üzere ürünlerimiz havuz ve deniz ortamındada kullanılabilmektedir. Yapılan Lazer uygulaması Youwatch saatlerin suya dayanıklılık özelliğini olumssuz yönde etkilememektedir.

    Kare yapılı saatlerde su resistansını sağlamak çok güçtür. Bu zorluğu uzun süren arge çalışmaları ile aşan firmamız verdiği su garantisi ile ilgili alanda ve katagorisinde ilk ve tek saat markası olma özelliğine sahiptir.

    Youwatch marka saatlerinizi, You! Watch marka saatleri satmaya yetkili olan birbirinden değerli
    Bayilerimiz 'den Ücretsiz olarak talep edebilirsiniz. Firmamız max 2 gün içerisinde isteğinize göre talep edilen kişiselleştirme uygulanmış saati tarafınıza ulaştırmaktadır. Yine İnternet sitemiz YOUWATCH veya Hepsiburada.com internet siteleri üzerinden ve http://www.n11.com/magaza/youwatch internet sitesinden yapılan alışverişlerinizde yine ücretsiz olarak talep edebilirsiniz.

    Youwatch tüm satış ve hizmet kanalları ile Siz değerli müşterilerimizde iyi anılar bırakmak amaçlı çalışmakta, istek, değerlendirme ve şikayetlerinize üst seviyede önem vererek değerlendirmekteyiz.

    Saatiniz de SİZİN Kadar Özgür Olsun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkedo -- 1 Aralık 2015; 22:19:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.