Şimdi Ara

S9 bir kaç yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler bir d2 kullanıcısı olarak arkadaşımın s9 unu kullanma imkanım oldu bunula ilgili bir kaç şey sormak istiyorum

    1- d2 de gerekli ekolayzır ayarlarımı yaptıktan sonra inanılmaz güzel ses almaktayım fakat s9 da aynı ayarları yapmama rağmen sanırım aynı ses kalitesine ulaşamadım ve buna kendimce bozuldum biraz önerebilceğiniz ayarlar var mı ya da nerden bulabilirim bunları ? ( bass lar benim için önemli ve diğer enstrüman seslerinide duymak istiyorum boğuk olmasın )

    2-koss porta pro kulaklıktan çok memnunum fakat dışarıya çok ses vermekte o tipte yada kulağa normal oturan ( hani cowonla ilk gelen standart kulaklık gibi ) kaliteli önerebilceğiniz kulaklık aramaktayım ?

    3-türkçe altyazı sorununu nasıl halledebilirim ?

    cevaplayabilir ya da şurdan bakabilirsin diye yol gösterirseniz sevinirim ben de iaudio forumlarındaki işime yarıyabilcek başlıklardan arayacağım teşekkürler







  • d2+ dan sonra s9'a geçiş yaptım.kulaklık olarak kulak içi cx400 , kulak üstü sony nc7 kullanıyorum;

    1- d2'de bas ağırlığı fazla ama s9'da genel anlamda bas mid tiz dengesi var ve daha kaliteli.ekolayzır ayarı çok etkili bu kaliteyi yakalamak için!

    2- kulak üstü nc7 dan çok memnunum, dışarı ses vermiyor, niose canceling özelliğiyle dışarıdaki sesi engelliyor

    3-türkçe altyazıda sorun yok her karakteri gösteriyor, (.smi) formatında olmalı altyazılar.

    sonuç olarak kesinlikle değiştirmeye değer, amoled ekran, müthiş video performansı(belli bitrate'e kdr convert etmeden oynatabiliyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.