Şimdi Ara

S8 i Suya Soktum Başıma Gelenleri Anlatıyorum Mutlaka Okuyun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar samsung s8 telefona sahibim. Geçen gün marmariste telefonumu suya soktum ve ilk zamanlar herhangi bir sıkıntı olmadığı için çok mutlu oldum.
    Sonra telefonumu sarja takınca telefonun sürekli NEM uyarısı verdiğini gördüm ne yaptıysam bu nem uyarısını gideremedim. 1 gün sonra telefonu sarja taktım ve sarj almaya başladı ama ara ara hala nem uyarısı veriyor. Neyse samsung yetkili servisi aradım durumu anlattım. Samsung s8 telefonu suya sokulmak için değil düşerse yada suya maruz kalırsa da korur diye bir cümle dediler . Su geçirmez ama suya sokmayın garanti dışı kalır dediler incelemeye göndereceğim en kısa zamanda devamını yine burdan yazarım.
    Sarj soketinden su girdiği için ana karta etki edebilirmiş ana kartın içinde bir etiket varmış o etikete su girmişse hata benim hatam oluyormuş.
    Telefonu yavaş yavaş bozar dediler . Ben denedim siz sakın suya sokmayı denemeyin ...



  • Bosuna servise yollama.ayni durumda arkadas yolladi hem garanti kapsamina almadilar hem de kapak cevresini kirip yolladilar.oyle kullaniyor simdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik beş para etmez Samsung servisi... Topu hemen müşteriye at, zaten düzgün olmayan garantiyi de bitir...
  • ip 68 sertifikası var s8in

    bu sertifikalayi veren başka Bir firma

    açılımı 1.5 metre derinlikte yarım saat kadar su almaz

    ve bu sertifikanın daha üstü Yok endişelenme cihazına bişi olmayacak

    ama teknik servisdekiler bişi den anlamıyor ona katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende s7 edge ile denize girdim. Arabada şarjı taktığım da duman çıktı yandı. Başka şarj kablosu taktım oda yandı. İyiki kablosuz şarj oluyor. Öyle idare ettim. Fransaya dönünce servise yolladım. Bugün aradılar telefon yapılmış. Şarj kablosunu değiştirmemişler. Aksesuarların 1 yıl garantisi varmış. Telefonun 2 yıl. Bunada şükür. Ben kullanıcı hatası diyebilirler diye korkuyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 5 Eylül 2017; 22:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim türkiye servisinde malesef iş yok avrupa da sıkar böyle yapsında görelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz tuzlu suya girdiyse normal su alması. Tatlı suda girdiyse nasıl su aldığını kanıtlama imkânınız varsa bir şey çıkabilir. O da yoksa geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 6 Eylül 2017; 10:34:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirinçe yatırsaydınız duzelırdı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hem sizde, hemde Samsung'da. Su geçirmez özelliğiyle öne çıkan bir tel değilki suya sokup çıkarıyorsunuz. Sadece iP68 sertifikası var. Turnusol kağıdı gibi birşey var içinde o su alınca rengi değişir garanti dışı kalır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda o kadar çok şikayet var ki şikayet sayfaları dolup taşıyor. Telefonu suya sokmasanız bile nemli bölgelerde yaşayanlar aynı sıkıntı ile karşılaşmış. Bende de S8 var. Önce nedenini bilmediğim bir sebepten ön cam çatladı. 2 ay sonra da ön hoparlör kısmı bozuldu. Karşı tarafın sesini duyamadığım için servise gönderdim ama cam değiştirmeden (780tl) bir şey yapamayız prosedür böyle diyorlar. Ama nasıl bir prosedür ise hiç bir yerde yazmıyor. Oysa ön cam kırılmadan çok rahat telefonun arkası açılabilir. Yığınla video var bu konuda. Garanti kapsamına girmese benim bile evde rahatlıkla açabileceğim bir yapıya sahip. Çünkü hiç bir basınç ve ekstra alet edevat gerektirmeden açılıyor telefon. Samsung'un teknik servisleri bu konuda gerçekten korkunç. İşin garibi ben de sizler gibi Avrupa'da böyle olmadığını sanırdım. Şikayetimi her yerde dile getirince gördün ki bütün dünyada Samsung'la ilgili şikayetler dolup taşıyor. Avrupa'da da aynı yani durum. Asıl sorun Samsung'tan kaynaklanıyor. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bu da firmanın çöküşe geçtiğinin işaretidir bence. Güney Kore'de Samsung içinde gerçekleşen rüşvet olayları da bana kalırsa Samsung'un hızla batacağının göstergesidir. Ben bir daha asla Samsung'a ait ürün kullanmam çevremdeki herkesi de bu konuda uyarıyorum. Pek çok kişi benim yaşadıklarıma şahit olduklarından başka firmaları tercih ettiler.




  • Tuzlu suya değil tatlı suya dayanıklı bu telefonlar. Tatlı su için bilmiyorum ama tuzlu su ise garanti direk kullanıcı hatası der.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben S7 cihazımı sürekli suya sokuyorum. Nem uyarısını da usb girişini kuru bezle kurutarak çözüyorum. Biraz da üfleyeceksiniz. Böyle sürdürülebilir bir şekilde kullanıyorum şarjda da bir sorun olmuyor. Böyle denemenizi öneririm. Ama tuzlu su temasından sonra duru tatlı suyla yıkamadıysanız, girişin oksitlenmesine davetiye çıkarmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tuzlu soya soktuysan yapcak birşey yok ben hep tatlı suya sokuyorum birazda şans işi galiba z2 su geçirmişti z3plus ve s8 sağlam çıktı bu konuda
  • Adamlar suya sokun foto cekin vs demiyor ki..Suya karsi dayanikli diyor hata kullanicida bende de s7 edge var biz bilmiyormuyuz suya sokmasini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende düz s7 kullanıyorum amactwlwfon çıktığı zamanki reklamlar da hiçte suya dayanıklı ibaresi yoktu bildigin sü geçirmez deniyordu ve reklamlar buna göreydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım kılavuzunda yazıyor suya sokmayın diye. Eğer suya sokmak istiyorsan s8 active almalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    bende bundan korkuyorum telefona zarar verirler diye acaba arkadaşınızın telefonunun resmini paylaşırmısınız nasıl göründüğünü merak ediyorum.
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    umarım çünkü biraz gözümü korkuttular.
  • eğer birşey olursa size mutlaka ama mutlaka ulaşacağım.
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    maalsef yıkamak hiç aklıma bile gelmedi tekrardam üzerinden 1 hafta geçi şuan da yıkasam bir faydası olur mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.