Şimdi Ara

S40 d2 TERCİHİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • malesef, arka koltuk diz mesafesinde volvolar dar...
  • @atoprak,

    Evet arka koltuk diz mesafesi benim de dikkatimi çekmişti ama şöyle düşündüm ; bu arabayı ben kullanmak için alıyorum, yani arka koltukta oturan düşünsün :))
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,

    Yakın zamanda çalışmaya başladım ve bi yandan da araba bakıyorum. Önceliğim Alman araçları ya da en azından Avrupa markaları. Özel bi sebebi yok ancak daha içime sinecektir, alışkanlık aslında biraz da. Sıfır araç alacağım. Yıllık 10.000 km yol yapıyorum yani dizel de bana uyar benzinli de uyar ama hem performans açısından hem de satarken daha karlı olacağını düşündüğüm için dizel alacağım. İlk başlarda Focus ya da Astra Classic bakıyordum ama daha sonradan almışken en az 4-5 sene keyifle bineceğim bir araç olursa biraz fazla kredi alıp daha uzun vadede ödeyebilirim diye düşünerek Volvo S40'ı düşünmeye başladım. İkinci elde diğer araçlar kadar rahat satılamayabileceğinin farkındayım. Çevremdekiler genelde bu yaşta daha spor araçların daha uygun olacağını söylese de ben yine de çok içime sinen bir araba olacağını düşünüyorum. Bu ayarda daha spor bir araç bulamadım çünkü. Bunun dışında siz ne dersiniz? Sizce mantıklı bir karar olur mu?

    1.6D2 alacağım. fiyatı 50.000 TL civarında gözüküyor. Aslında baz pakedi benim ihtiyaçlarımı ve beklentilerimi karşılıyor ancak ekstra isteyebileceğim bir kaç özellik var. Sitesinde onların da ekstra olarak seçilebileceği görülüyor ancak fiyatlandırması ile ilgili bir bilgi yok. Ayrıca bu sadece sitede olan bişey mi yoksa gerçekten de siparişle sadece belli özellikler eklenebiliyor mu? İstediğim özellikler şunlar, eğer fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan varsa karar verme açısından çok işime yarayabilir.

    1) Standart olarak kapaklı jant veriliyor sanırım, eğer öyleyse 15" bir alüminyum jant istiyorum.
    2) Dijital pusula
    3) Arka koltuk dayamada bardak tutacağı
    4) Arka park sensörü
    5) Hız sabitleyici (Cruise Control)
    6) iPod bağlantısı




  • http://www.volvocars.com/uk/sales-services/sales/fleet-sales/Documents/20110104/S40pricelist.pdf

    burada tüm opsiyonların fiyatları yazıyor, üstlerine %37 ötv eklemeyi unutma, bu arada istediklerini teker teker alacağına direkt fullünü alsan aynı paraya gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.